slipknot Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Πετράλωνα, εδώ ερχόταν ο ΤΑΚΙ ΤΣΑΝ στο σουβλατζίδικο Best και έτρωγε σουβλάκια δικέ μου.
andreapaog328 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Πετράλωνα, εδώ ερχόταν ο ΤΑΚΙ ΤΣΑΝ στο σουβλατζίδικο Best και έτρωγε σουβλάκια δικέ μου.
little loulou Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 εγω ηδη πηρα τηλεφωνο για πιτσεςτους ειπα οτι ειναι διπλα στο 4 και εγω 20 λεπτα απο τον διαολο που μενω δεν..δεν..δεν θα φερεις μαγειρεμενα απο τα χερακια σου? Εγώ κάνα 2ωρο το'χω σε ώρα αιχμής.Δυσκολα τα πράγματα, έχω και πίεση πια! θετικες σκεψεις..κανε θετικες σκεψεις.. σκεψου τι ωραια που θα περασεις και κυριως ποιοι θα ειναι εκει
Lucifer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 ? Σωστός. Το αριστερά. Και το κάτω αριστερά είναι το κάρο μου, χουχ. Που βρίσκεις τις πιξ btw;
soturin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 μπινγκ μαπς, μπερντς άι αλλά τα ψαλλα στο google maps γιατί εκεί είδα τα νούμερα του δρόμου
black_widow Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Την παναγίτσα του μέσα... (ξέρει αυτός) Έλιωσα στα γέλια λέμε ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:17 ---------- Εγώ κάνα 2ωρο το'χω σε ώρα αιχμής.Δυσκολα τα πράγματα, έχω και πίεση πια! Άσε τις δικαιολογίες και εγώ μακριά είμαι
minarokeftes Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Κορνάρουμε μινάροντας στον ootr!!!!! pop και άλλα τέτοια τρεντουλιάρικα ξένα now on air!!!
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 με το drone του Τι ρουφιάνος είναι αυτό ρε. εδιτ, πως βγάζω τις οδούς; Κατά τα άλλα ουήντο, εσύ θα 'χεις σωφέρ, άστα σάπια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.