dante14023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 δεν θελω να γραψω στατιστικη αυριο... θα παρω "3" παλι.... ποιος θα ερθει να γραψει για μενα??
andreapaog328 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 δεν θελω να γραψω στατιστικη αυριο... θα παρω "3" παλι.... ποιος θα ερθει να γραψει για μενα?? πόσα δίνεις?
dante14023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 πόσα δίνεις? 2 ταψια μελομακαρονα απ την μανα μου....
andreapaog328 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 μέσα... έλα μωρέ 3+5+6...14...μια χαρά...
dante14023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 + διωνυμικη, κανονικη κατανομη.... Poisson, πιθανοτητες και δεν συμαζευεται.... τι τα χρειαζεται αυτα ενας γα.......(ργαλημε)νος γεωπονος μου λετε??
giorgos147 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Τέλος και το Λενιώ! Τώρα πρέπει να σκεφθώ κανέναν πρόλογο για την αυριανή έκθεση, της οποίας το θέμα, ίσως είναι ίδιο με άλλου τμήματος. Αυτά μου τα είπε φίλος, από το άλλο τμήμα. Ο χρήστης Γιώργος -www.De-SignIt.com ή .gr λέει:*Στην έκθεση σήμερα, τι θέμα σας έβαλε; *Καλησπέρα =) Ο χρήστης |Sol White| λέει: *gia to ratsismo Ο χρήστης Γιώργος -www.De-SignIt.com ή .gr λέει: *Θυμάσαι τίτλο? *Ή ήταν άσκση από βιβλίο? Ο χρήστης |Sol White| λέει: *htan dikia ths *elege na yposthri3oume me epixeirhmata tn isothta kai th diaforetikota ane3arthtws 3ereis xrwma 8rhskeia *tetoia kati tetoia Καμιά ιδέα για πρόλογο; Μήπως ξέρετε αν μπορώ πουθενά να βρω καμιά αρχαία τραγωδία από κανένα θέατρο;
minarokeftes Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Τι θέση παίζεις? Επειδή βλέπω οτι κανείς δεν σου απαντάει θα σου πώ εγώ τί θέση παίζω!!! Αμυντικό Χάφ σκυλί είμαι!!! Έχω στείλει παιδί με διάσειση και έχω σπάσει σε ένα άλλο χέρι.... Και έχω πάει και εγώ μια φορά στο Ρίο με ανοιγμένο κεφάλι και διάσειση...
giorgos147 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Κάτι τέτοιο κάνει για πρόλογο; Για το θέμα που είπα παραπάνω. Είναι από βοήθημα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 @ giorgos147: Καλό είναι, αλλά μην παγιδευτείς από τη λέξη "βία" και μείνεις μόνο στις βίαιες εκδηλώσεις του ρατσισμού. Επίσης, αν θέλεις να το πας παραπέρα -και κόντρα στον πρόλογο- είναι συζητήσιμο (πολύ) το αν ο ρατσισμός είναι πρόβλημα συμπεριφοράς ή αντίληψης. Τι έκταση πρέπει να έχει η έκθεση; @soturin: ξανακύλησες;
firewalker Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Κάτι τέτοιο κάνει για πρόλογο; Για το θέμα που είπα παραπάνω. Είναι από βοήθημα. Μην μείνεις στα κλισέ. Όλοι ξέρουμε ότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Ακόμη και στην ίδια η την φύση υπάρχει ανισότητα στο φουλ. Αν η φύση ήθελε να είμαστε όλοι ίσοι θα το φρόντιζε μόνη της. υπάρχουν κατηγορίες ανθρώπων που δεν νομίζουν ότι είναι ανώτεροι. Είναι. Τέτοια γράψε.
soturin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 @soturin: ξανακύλησες; Τώρα πιστεύω έχω την υπομονή να μην ασχολούμαι όσο πρέπει. Δε χαιρετάμε ρε φάηρ;
firewalker Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 kubο ..... Βρε, βρε, βρε... Σαν τα χιόνια. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:34 ---------- Έπαιζες με το εξαφανιζόλ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.