giorgos147 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 κατάληψη παρασκευή-δευτέρα. αυτά είναι κύριοι... ναι...κάνω Ελένη, Αντιγόνη, Μήδεια... Αλήθεια λες;
klainmaingr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Φαντάζομαι τον στάτους με κοτόπουλα (ζωντανά σε σακούλες) και ρακί απ το χωριό Σουρεάλ σουρεάλ
andreapaog328 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Αλήθεια λες; οκ, όχι...την Μήδεια δεν την έχω κάνει ακόμα....
status Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Φαντάζομαι τον στάτους με κοτόπουλα (ζωντανά σε σακούλες) και ρακί απ το χωριό Σουρεάλ σουρεάλ Ένα σου λέω, ξαναπήρα bates αρβύλες..:Ρ
giorgos147 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 οκ, όχι την Μήδεια δεν την έχω κάνει ακόμα... Οου φακ. Πιθανός να γνωρίζεις ότι έχω προηγούμενα με το Λενιώ...
Sellers Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Την κατάρα του Σαββατογεννημένου Sellers να έχετε όλοι σας. Που να το ψάνχετε το κωλόσπιτο και να μην το βρίσκεται με τίποτα. Που όταν γυρίσετε σπίτια σας, να σας έχουν κλέψει τα pc σας. Που όσοι είστε απο την Βόρειο Ελλάδα να ξεκινήσει ο Λούσι να σας κοροιδεύει, και σταματημό να μην έχει. Τροφή για σκέψη: Σουρεάλ σουρεάλ Σερεάλ είναι χαζέ... Εγώ δεν ξέρωωωωω τίποτααααααα.... Λούυυυυσιιιι.... :rolleyes: Μμμ, μμμ ,μμμ...
Lucifer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Και 'γω στεναχωρήθηκα ρε αδέρφι, αλλά ήταν το μόνο βολικό σημείο στη χωροχρονική καμπύλωση. Φανερό από τη συμμετοχή βόρειων ποζιτρονίων και νότιων χιγκζ.
washcloud Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 kinky girl.ασδασδαδασ crache - cratch - crib - manger ,Δίάλεξε. Τι θέση παίζεις? ακυρο ψαρα.. Τα πάντα όλα. Τι θέση παίζεις? Μήπως είχε πολύ άλάτι το τζατζίκι ή τίποτα άλλο? Η μάζα έχει πάντα δίκιο. Πω πρέπει να πώ στην μάνα μου να το κόψει ...λοιπόν: Άμα αφτός είναι ο jason_rethymno, εγώ είμαι ο afentiko747
Sellers Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Που όταν βρίσκετε το βήμα να χάνετε το σπίτι, και όταν βρίσκεται το σπίτι να χάνεται το βήμα... Και 'γω στεναχωρήθηκα ρε αδέρφι, αλλά ήταν το μόνο βολικό σημείο στη χωροχρονική καμπύλωση. Φανερό από τη συμμετοχή βόρειων ποζιτρονίων και νότιων χιγκζ. Το ξέρω, έκανες ότι μπορούσες... Αι απρισιέιτ ιτ...
andreapaog328 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 έχω καταντήσει να ψάχνω google ποιος διάβολο είναι ο Εθνικός Στάρ...
jason_rethymno Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 ...λοιπόν:Άμα αφτός είναι ο jason_rethymno, εγώ είμαι ο afentiko747 Τι θέση παίζεις?
giorgos147 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 έχω καταντήσει να ψάχνω google ποιος διάβολο είναι ο Εθνικός Στάρ... Φτου σου.
giorgos147 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Γράφω Λενιώ ακούγοντας Καρβέλα. Ώθηση στη σκέψη! =P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.