giorgos147 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Θεϊκή συζήτηση Ο χρήστης Pelopidas λέει:*jZip einai *k leei *diafora *New archive,open archive,add,extract,view,style Ο χρήστης Γιώργος -www.De-SignIt.com О® .gr λέει: *extract *αλλά να κατέβει πρώτα. Ο χρήστης Pelopidas λέει: *t pataw gia na katevei? Ο χρήστης Γιώργος -www.De-SignIt.com О® .gr λέει: *Το extract σημαίνει αποσυμπίεση. *Περίμενε να κατέβει, μόλις κατέβει, επέλεξε extract Ο χρήστης Pelopidas λέει: *pu 8a t ktlv an exei katevei? Ο χρήστης Γιώργος -www.De-SignIt.com О® .gr λέει: *.... Ο χρήστης Pelopidas λέει: *re c Ο χρήστης Γιώργος -www.De-SignIt.com О® .gr λέει: *Αυτό δε μπορώ να στο εξηγησω
minarokeftes Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Θεϊκή συζήτηση Η καλύτερη απάντηση που δίνεις σε τέτοια πράγματα, ξέρεις ή δεν ξέρεις την απάντηση... είναι Φίλε δυστυχώς δεν το ξέρω αυτό. Αν του πείς ντάξει δεν είναι τίποτα την μ@μησες!!!!
andreapaog328 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 κατάληψη παρασκευή-δευτέρα. αυτά είναι κύριοι...
minarokeftes Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 κατάληψη παρασκευή-δευτέρα. αυτά είναι κύριοι... Πώς το επιτρέπεις αυτό ρε??????? ε?
andreapaog328 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 μπα με βολεύει τώρα...μπας και μαζέψω τίποτα έχω καιρό να ανοίξω τα τευτέρια μου...
minarokeftes Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 μπα με βολεύει τώρα...μπας και μαζέψω τίποτα έχω καιρό να ανοίξω τα τευτέρια μου... αχχαχαχαχαχα
MsquitoPrincess Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 HA! IT IS ON....Τρέμετε Νότιοι! ετοιμαστείτε να σας σαπισω βοριοι :ρ to do list: μη ξεχάσω το ρόπαλο του μπεϊζμπολ Θα κρατάω εγώ τα γάντια του μποξ και της σιδερογραθιές :Ρ..κι εγώ τα μαστίγια..
jason_rethymno Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 ..κι εγώ τα μαστίγια.. kinky girl.ασδασδαδασ
giorgos147 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 κατάληψη παρασκευή-δευτέρα. αυτά είναι κύριοι... Καθηγητής είσαι;
MsquitoPrincess Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Τέτοια έχουμε.Δε μπειράζει.Θα φέρω κι άλλα.
klainmaingr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Καθηγητής είσαι; Του έρωτα.. Μή(ν) την ψάχνεις.
status Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Φαγητό θα φέρει κανείς ή μόνο με ξύλο θα την βγάλουμε; ;Ρ
andreapaog328 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Καθηγητής είσαι; Του έρωτα.. Μή(ν) την ψάχνεις. ναι...κάνω Ελένη, Αντιγόνη, Μήδεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.