ixthy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 "Εντυπωσιακά γραφικά Η πολύ ομαλή απόδοση 3Δ είναι ουσιαστική για την ψυχαγωγία πολυμέσων. Η σειρά FW δε συμβιβάζει τίποτα με τη γρήγορη και επαρκή κάρτα γραφικών ATI® Mobility Radeon™ HD 3650 ή HD3470 και φέρει μέχρι 256MB πιστής VRAM. Τέλεια για να παρακολουθείτε DVD, να παίζετε παιχνίδια και να δημιουργείτε δυναμικές παρουσιάσεις γεμάτες πλάκα." Το παραπάνω το πήρα από το διαφημιστικό site της SONY για τη σειρά Vaio! Συγκεκριμένα είναι η διεύθυνση: http://www.sony.gr/product/vn-fw-series Θα ήθελα να μου σχολιάσετε την τελευταία υπογραμμισμένη φράση!!!! "Δυναμικές παρουσιάσεις γεμάτες πλάκα." Εννοεί την πλάκα στις πολυκατοικίες; Ή μήπως εννοεί την πλάκα των δοντιών; Αμάν πρέπει να συμβουλευτώ τον οδοντίατρο πριν κάνω παρουσιάσεις γεμάτες πλάκα!
status Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 μαλάκες πείτε αν κάνετε πλάκα, γιατί αν δεν κάνετε είναι αμαρτία να πάει χαμένο όλο αυτό το ταλέντο ΚΑλά το λέω...οι βαθιά θρυσκευόμενες καλά δε....όνται ;ρ
minarokeftes Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 μαλάκες πείτε αν κάνετε πλάκα, γιατί αν δεν κάνετε είναι αμαρτία να πάει χαμένο όλο αυτό το ταλέντο Να πώ ποιον υποψιάζομαι??? :p:p
firewalker Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 πες να δούμε αν συμφωνούμε Μαλάκα Alexzzz αν σου βγει σε όργιο με κεριά και κοπέλες ντυμένες καλόγριες πάρε τηλέφωνο να πάρω το πετραχήλι μου και να έρθω.
PaokToTheBone Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Όταν μιλάω στο τηλέφωνο και είμαι στο γραφείο (ποτέ στο σπίτι), γεμίζω την Α4 που έχω μπροστά μου με τετραγωνάκια, πολύγωνα, λέξεις μέσα σε πλαίσια, υπογραμμίσεις, τριγωνάκια κτλ... το παθαίνει κανείς άλλος; εγω κανω το ιδιο οταν κραταω σημειωσεις στο μα8ημα "οπτικη"! Αlexzz εγω ημουν το παραδεχομαι.
Sellers Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Καλά έτσι και κρατήσεις και πάνω απο ένα λεπτό θα την τρελάνεις την γκόμενα...
PaokToTheBone Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Καλά έτσι και κρατήσεις και πάνω απο ένα λεπτό θα την τρελάνεις την γκόμενα... κα8ε φορα χανω τα καλυτερα 8εματα. Παντα ειναι σβησμενα!Δεν γινεται να τα κραταται σε pics???To link δεν αρκει
firewalker Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Καλά έτσι και κρατήσεις και πάνω απο ένα λεπτό θα την τρελάνεις την γκόμενα... Χα χα χα χα χα αχ αχ!!!
Chrisxxx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Και μια και πιασατε τα εκκλησιαστικα AlexzzZZZzzzZzZ: [ame] [/ame] Και μια συμβουλη: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Bh0gUrLrEJ4[/ame]
minarokeftes Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Γιατί να είναι τόσο γαμάτο το House κάθε φορά?????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.