Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πφφτ, είναι ολοφάνερο πως κάποιος έστησε fake account. Το αληθινό αγόρι δεν παίρνει τόνο.

Τι θεός, ημίθεος! Πάρα πολύ καλό.

Δημοσ.

Άντε εντάξει φόρεσα τα κανονικά μου ρούχα...

(Το insomnia διαρκώς με σαμποτάρει στα αστειάκια μου... Τι πρόβλημα είναι αυτοί οι νέοι λογαριασμοί πια...)

Δημοσ.
Προσωπικό Μήνυμα: geia sou

Σήμερα, 13:44

κοριτσι :)

geia sou

συγγνωμη αλλα ξερεις τι μπορει να εγινε και δε μου εμφανιζει τη συνομιλια ουτε το θεμα?μου ηρθε στο mail moy οτι απαντησαν ατομα και μου βγαζει προβλημα οτι δηλωθηκε λεει λανθασμενο θεμα και να στειλω στον administration αν ειναι εγκυρο και κατι τετοια...

αχεμμμμ......

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:48 ----------

της εξήγησα όμως της κοπέλας:

αυτά τα ρεμάλια ο σνούμπ και ο Λούσι επειδή έχουν το ίδιο πρόβλημα με τον δικό σου το έκλεισαν το θέμα... τους θύμιζε τα δικά τους...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το λάθος είναι δικό μου, προέκυψε μια δουλειά και ξέχασα να στείλω το σχετικό που-μου.

Διορθώνω πάραυτα.

Δημοσ.
μόλις κάνει ο κλαϊν τόπικ "όταν βάφω τα νύχια μου λερώνεται το πληκτρολόγιο στο macbook... μια λύσηηηηη..." θα το πιστέψω και εγώ.

Γ@μησε τα...

Και το ασετόν σβήνει τα γράμματα..

Δημοσ.

ή κάποιος από σας μου κάνει πλάκα ή πάει και τελείωσε έχω μαλακομαγνήτη... μακάρι να είναι το πρώτο γιατί το δεύτερο συμβαίνει τακτικά πλέον και αναρωτιέμαι που διάολο με πετυχαίνουν

πλακα μου κανεις...!!!!! τα ατομα που ειναι γενικα εδω μεσα ειναι λιγο γκα γκα η μου φαινεται...??? ακου αγενεια...επειδη δεν εχω και πολυ σχεση με τα τεχνολογικα πραγματα εδω(!) πες μου με ποιον εχω την τιμη να ομιλω και αν το θεμα μου ηταν τοσο χαζο?παραλογο?ειμαι υπερβολικη?μηπως ειμαι σεξομανης? τι να πω ρε παιδι μου...

άντε... ας παίξω λίγο

όχι παιδί μου... απλά αυτοί είναι πουριτανοί. Είναι άκρως εκκλησιαστικό το φόρουμ ρε συ... αφού την Κυριακή το κλείνουν. Τέτοιες συζητήσεις δεν τις επιτρέπουν.
Δημοσ.

ξεκολλήστε ρε... και έχω δουλειά να κάνω... έχω και έμπνευση και απαντάω συνέχεια

Απ: ζητα συγγνωμη απο μερους μου
Παράθεση:

Αρχικά καταχωρημένο από κοριτσι :)

σοβαρα ειναι εκκλησιαστικο????? η με δουλευεις,το λες ειρωνικα...? ουτε που μου περασε απτο μυαλο...πω πω....

ξεκίνησε τότε με τις ταυτότητες... και από τότε έμεινε. ο parsifal ο super mod για να καταλάβεις έχει χοντρό κονέ με τον ηγούμενο γέροντα της μονής εσφηγμένου στο όρος... κόβει και ράβει εκεί μέσα. ο Hal9000 που είναι και ιδρυτής ήταν χρόνια σε ιερατική αποστολή στην αφρική. γενικά έχει πολλά μούτρα εδώ μέσα. ο Lucifer πχ είναι για να ψαρώνει τους αιρετικούς.

Κατά τα άλλα πάντως είναι πολύ καλά παιδιά... αν δεν έχεις πρόβλημα με την θρησκεία και τους εθνικόφρονες είσαι μια χάρα

Δημοσ.

μαλάκες πείτε αν κάνετε πλάκα, γιατί αν δεν κάνετε είναι αμαρτία να πάει χαμένο όλο αυτό το ταλέντο

ειμαι πολυ βαθια θρησκευομενη και πιστευω απο τους λιγους χριστιανους που δε μπορει καποιος να με παρασυρει γιατι πιστευω και με λογικη...αλλα συγγνωμη που θα το πω ολοι αυτοι οι"εθνικοφρονες"ειναι η μεγαλυτερη σαβουρα που εχουμε και που εχουν κανει και στην πατριδα μας τα μεγαλυτερα αισχη κ στην πιστη των ελληνων χριστιανων τ μεγαλυτερο κακο...δε μιλω φυσικα για ολους οσους ειναι μελη εδω η με ακλονητη πιστη οπως αλλωστε και γω η για οσους θελουν να πηγαινουν καθε κυριακη στην εκκλησια και να κρατουν τις ελληνικες παραδοσεις,αλλα η ιστορια εχει δειξει οτι ανθρωποι στενομυαλοι και κολλημενοι πολυ ειναι αυτοι που μεσ στους αιωνες τους εχει τυφλωσει αυτο και εχουν κανει τα μεγαλυτερα εγκληματα της ιστοριας....σ'αφηνω ,χαρηκα πολυ που μου απαντησες στις ερωτησεις μου και μου αφιερωσες αυτο το χρονο.καλο σου μεσημερι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...