Physics_Rulez Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Όταν μιλάω στο τηλέφωνο και είμαι στο γραφείο (ποτέ στο σπίτι), γεμίζω την Α4 που έχω μπροστά μου με τετραγωνάκια, πολύγωνα, λέξεις μέσα σε πλαίσια, υπογραμμίσεις, τριγωνάκια κτλ... το παθαίνει κανείς άλλος;
alexzzz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Όταν μιλάω στο τηλέφωνο και είμαι στο γραφείο (ποτέ στο σπίτι), γεμίζω την Α4 που έχω μπροστά μου με τετραγωνάκια, πολύγωνα, λέξεις μέσα σε πλαίσια, υπογραμμίσεις, τριγωνάκια κτλ... το παθαίνει κανείς άλλος; εγώ μουτζουρώνω με μαύρο μαρκαδόρο όποια σελίδα του περιοδικού έχω εκείνη την ώρα μπροστά μου... συνήθως περνάω μαύρες γραμμές γύρω από τα οχήματα
status Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Όταν μιλάω στο τηλέφωνο και είμαι στο γραφείο (ποτέ στο σπίτι), γεμίζω την Α4 που έχω μπροστά μου με τετραγωνάκια, πολύγωνα, λέξεις μέσα σε πλαίσια, υπογραμμίσεις, τριγωνάκια κτλ... το παθαίνει κανείς άλλος; Κ εγώ, αν γεμίζεις τα κενά από τα γράμματα (από ότι έχω διαβάσει) είσαι υποψιος κατά συροήν δολοφόνος πάντως (έτσι ανρθόγραφα:Ρ)
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Κ εγώ, αν γεμίζεις τα κενά από τα γράμματα (από ότι έχω διαβάσει) είσαι υποψιος κατά συροήν δολοφόνος πάντως (έτσι ανρθόγραφα:Ρ) Άσε γιατί πρέπει να φάω τον Trinity την Κυριακή... χωρίς να με πάρει μυρωδιά η αδερφή μου, η La Guerta και οι υπόλοιποι... Στη γυναίκα μου θα πω ότι δουλεύω μέχρι αργά...
pappous_soulis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Όταν μιλάω στο τηλέφωνο και είμαι στο γραφείο (ποτέ στο σπίτι), γεμίζω την Α4 που έχω μπροστά μου με τετραγωνάκια, πολύγωνα, λέξεις μέσα σε πλαίσια, υπογραμμίσεις, τριγωνάκια κτλ... το παθαίνει κανείς άλλος; Ο πατέρας μου το κάνει κατά κόρον.
dante14023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Κ εγώ, αν γεμίζεις τα κενά από τα γράμματα (από ότι έχω διαβάσει) είσαι υποψιος κατά συροήν δολοφόνος πάντως (έτσι ανρθόγραφα:Ρ) αληθεια??? το εκανα συνεχεια αυτο στο δημοτικο και γυμνασιο.... σελιδες ολοκληρες! καλημερες!!
alexzzz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 φχαριστήθηκες τώρα μα'ακα κουμπάρε; αγχώνεις τον κόσμο σαν την νέα γρίπη
status Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 αληθεια??? το εκανα συνεχεια αυτο στο δημοτικο και γυμνασιο.... σελιδες ολοκληρες! καλημερες!! Σούν μάϊ φρεντ...σούν :Ρ φχαριστήθηκες τώρα μα'ακα κουμπάρε; αγχώνεις τον κόσμο σαν την νέα γρίπη Σφυρίζοντας αδιάφορα...α θα είσαι και εσύ στο μπαοκμομπιλ στης 19; :Ρ
klainmaingr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 παλιά είχαμε τον καφετζή/κάπελα κλαϊν που άνοιγε κάθε πρωί το τόπικ και καθάριζε... από την ώρα που πήρε mac δεν ασχολείται άλλο... Έχεις λάθος από τότε που γνώρισε αυτόν το Leech King και τον Master Chief ξεμυαλίστικε :Ρ Το αυτό ακριβώς. Άσε γιατί πρέπει να φάω τον Trinity την Κυριακή... χωρίς να με πάρει μυρωδιά η αδερφή μου, η La Guerta και οι υπόλοιποι... Στη γυναίκα μου θα πω ότι δουλεύω μέχρι αργά... Μα να έχει παντρευτεί την αδερφή του irl? Σφυρίζοντας αδιάφορα...α θα είσαι και εσύ στο μπαοκμομπιλ στης 19; :Ρ Περιμένεις να σε απαντήσει η ντίβα; Ούτε ναί ούτε όχι.. Σιγή λιθρίνος
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ο πατέρας μου το κάνει κατά κόρον. Σούλη!!!!! Πάλι στο internet είσαι; Στο δωμάτιό σου γρήγορα
dante14023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Σούν μάϊ φρεντ...σούν :Ρ πλακα πλακα, αν δεν περασω παλι κανενα μαθημα στην εξεταστικη που ερχεται, δεν αποκλειεται να ακουσω κανα σναπ! μεσα στο κεφαλι μου και να αρχισω να τους κυνηγαω με κανενα ποδι αγελαδας στα χερια! αυριο δινω 1η προοδο στατιστικης.... αν δεν εχετε νεα μου μεχρι σαββατο πρωι... you know whats going on!
pappous_soulis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Έχω μια compact φωτογραφική της Olympus, και να μην τα πολυλογώ, έπεσε απ'τα χέρια του αδερφού μου και όπως έπεσε στο πάτωμα στράβωσε ο φακός της σε ένα σημείο. Υπάρχει περίπτωση να φτιάχνεται ή να τη βάψω μπλε? Σούλη!!!!! Πάλι στο internet είσαι; Στο δωμάτιό σου γρήγορα Πατέρα?
paschalia Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Φιζιξ ρουλζ,έχουμε χαλάσει άπειρα σημειωματάρια απ'αυτόν τον λόγο.
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Έχω μια compact φωτογραφική της Olympus, και να μην τα πολυλογώ, έπεσε απ'τα χέρια του αδερφού μου και όπως έπεσε στο πάτωμα στράβωσε ο φακός της σε ένα σημείο. Υπάρχει περίπτωση να φτιάχνεται ή να τη βάψω μπλε? Εξαρτάται από το που μένεις... Πατέρα? Αν έχεις τον υπολογιστή στο δωμάτιό σου γράψε άκυρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.