zoya Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δεν ήταν η πρώτη σου φόρα; που δοκίμαζες ουισκι λέω...
liopyr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δεν ήταν η πρώτη σου φόρα;που δοκίμαζες ουισκι λέω... Θα σου'λεγα καμιά κουβέντα τώρα, αλλά σέβομαι την ηλικία μου!
zoya Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Προσπαθώ να καταλάβω... Για να μπορέσω να σε βοηθήσω και να πέσεις για ύπνο χωρίς άσκοπες έννοιες και προβληματισμούς. Κ εσύ με αποπαίρνεις.
liopyr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Προσπαθώ να καταλάβω... Για να μπορέσω να σε βοηθήσω και να πέσεις για ύπνο χωρίς άσκοπες έννοιες και προβληματισμούς. Κ εσύ με αποπαίρνεις. kfhdfsb ΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΧΩ 16 ?
jason_rethymno Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 kfhdfsb ΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΧΩ 16 ?
jason_rethymno Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Σταμάτα εσύ, (μισό)- Γεραπετρίτη! ακυρο ψαρα..
liopyr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Το χιούμορ του Τζέισον είναι ακατανόητο ή έπαθα εγκεφαλικό;
Kryptonite Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Όχι καλά είσαι..Απλά μάλλον έχεις πιεί! Εγώ πάλι που ΔΕΝ έχω πιεί θα ορκιζόμουν οτι αυτό το πόστ του το "τι θέση παίζεις" το είδα ακριβώς πρίν από το προηγούμενο δικό μου.. Ρε μήπως έπαθε ο jason εγκεφαλικό και μας έχει τρελάνει? edit : ρίξε μου κι εμένα τώρα ένα "άκυρο" γιατί είχα δίκιο αλλά εκεί το είχε σε spoiler.Πτάνα στραβωμάρα!
gang Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 έλα καλημέρα... οι αποπάνω την ήπιανε εχτές το βράδυ άσχημα μου φαίνεται..
alexzzz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 παλιά είχαμε τον καφετζή/κάπελα κλαϊν που άνοιγε κάθε πρωί το τόπικ και καθάριζε... από την ώρα που πήρε mac δεν ασχολείται άλλο...
status Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 παλιά είχαμε τον καφετζή/κάπελα κλαϊν που άνοιγε κάθε πρωί το τόπικ και καθάριζε... από την ώρα που πήρε mac δεν ασχολείται άλλο... Έχεις λάθος από τότε που γνώρισε αυτόν το Leech King και τον Master Chief ξεμυαλίστικε :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.