blashyrkh+ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 πειτε καμια καλη ταινια να δω δεν εχω τι να κανω εχω σκασει και απο το φαι και βαρεμαι να σηκωθω απο τον καναπε...
minarokeftes Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 πειτε καμια καλη ταινια να δω δεν εχω τι να κανω εχω σκασει και απο το φαι και βαρεμαι να σηκωθω απο τον καναπε... Spread ή στα ελληνικά Ζιγκολό!!!
Achilles Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 πειτε καμια καλη ταινια να δω δεν εχω τι να κανω εχω σκασει και απο το φαι και βαρεμαι να σηκωθω απο τον καναπε... Την καινούργια ταινία του μεγαλοσκηνοθέτη-παραγωγού Marc Dorcel.....δεν θυμάμαι ακριβώς τον τίτλο...
blashyrkh+ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 @minarokeftes την εβαλα να κατεβαινει ..καλη ειναι σιγουρα ετσι ? ειμαι λιγο προκατειλημμενος με τις αμερικανικες κωμωδιες που ειναι R rated.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:48 ---------- Την καινούργια ταινία του μεγαλοσκηνοθέτη-παραγωγού Marc Dorcel.....δεν θυμάμαι ακριβώς τον τίτλο... ουτε τα χερια μου δεν μπορω να κουνησω αν δεν χωνεψω ...παμε για αλλη....
Toufas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 δεν ειναι κακο το spread δεν ειναι κωμωδια παντως
minarokeftes Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 @minarokeftes την εβαλα να κατεβαινει ..καλη ειναι σιγουρα ετσι ? ειμαι λιγο προκατειλημμενος με τις αμερικανικες κωμωδιες που ειναι R rated.. Δεν είναι κωμωδία! Αρκετά καλή ταινία, βλέπεται ευχάριστα!!!
gang Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 πρέπει να πάω να κοιμηθώ αλλά βαριέμαι.. πείτε καμιά ιδέα για το πρόβλημά μου...
minarokeftes Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 πρέπει να πάω να κοιμηθώ αλλά βαριέμαι.. πείτε καμιά ιδέα για το πρόβλημά μου... Να πέσεις για ύπνο...
dark_banishing Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 ootr δινουν ρεστα σημερα + κάποιο καλό παιδί μου είχε κάνει χριστουγεννιάτικο avatar πέρυσι αλλά το έχασα..
status Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 ootr δινουν ρεστα σημερα Ε, πάντα δίνουμε ρέστα κύριος...δεν κλέβουμε τους πελάτες :Ρ
pappous_soulis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 πρέπει να πάω να κοιμηθώ αλλά βαριέμαι.. πείτε καμιά ιδέα για το πρόβλημά μου... Κοπάνα το keyboard στο κεφάλι σου μέχρι να λιποθυμήσεις. BTW! [ame= ]http://www.youtube.com/watch?v=9VDvgL58h_Y[/ame]
jason_rethymno Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Κοπάνα το keyboard στο κεφάλι σου μέχρι να λιποθυμήσεις. :lol: Μη του δίνεις ιδέες!
status Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Κοπάνα το keyboard στο κεφάλι σου μέχρι να λιποθυμήσεις.BTW! (_|_)λέει το βίντεο λέμεεεεεεεεεε!
gang Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 έλεος ρε μινάρα τι ήθελα και έκατσα να το δω... πέρασε και η ώρα και άντε να ξυπνήσω το πρωί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.