Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εχω μια απορια.

εστω οτι εχω μια ακατανικητη ελξη για πιτσιρικους και πιτσιρικες.κατω των 15 φυσικα.και γουσταρω ρε αδερφε να βλεπω τσοντες με βρεφη,8χρονα,5χρονα,κλπ κλπ κλπ (εχουμε και μικρα παιδια)

ανοιγω λοιπον το alpha,vita,gamma προγραμμα και ιστοσελιδα και κατεβαζω βιντεο,φωτο κι οτι μπορει να φανταστει ο νους του ανθρωπου.ειτε πληρωνω,ειτε τσαμπα.

και ερωτω.Ο Σφακιανακης θα με κυνηγησει?(οχι αν εχω την πιθανοτητα,αν οντως διαπραττω {αδικημα,πλημμελημα,ξερω γω τι})

κι αν ναι,γιατι?

διαβαζα αυτο το αρθρο σημερα στην Καθημερινη και μπηκα σε σκεψεις

Δημοσ.

Εχω ενασονυ ερικσον κινητο και αναρωτιεμαι πως στο καλο μπαινουν υπενθυμισεις που να χτυπανε κανονκα. Μεχρι τωρα τα κανω σημειωσεις αλλα δεν αρκει γιατι δεν κανει κανα ηχο και ποτε δεν τα ακουω.. Ξερει κανεις?

Δημοσ.

Το δικό μου που είναι ericsson έχει αυτή τη δυνατότητα στο ημερολόγιο.

Πας πάνω στην ημερομηνία και βάζεις την υπενθύμιση.

Δημοσ.
Το δικό μου που είναι ericsson έχει αυτή τη δυνατότητα στο ημερολόγιο.

Πας πάνω στην ημερομηνία και βάζεις την υπενθύμιση.

ωραια υπογραφη παντως.

Δημοσ.

Έχει παραγγείλει κανείς,βιβλίο από e shop ? Θέλω να πάρω κάτι και στο site τους,δείχνει το προϊόν και κάτω δεξιά έχει κάτι σαν αυτοκόλλητο(υποθέτω) που γράφει eshop.gr...βέβαια υποθέτω πως είναι αυτοκόλλητο και βγαίνει,αλλά ρωτάω για σιγουριά γιατί δεν θα ήθελα να πάρω το βιβλίο και να έχει καμιά στάμπα ξέρω γω ή τίποτα άλλο αντιαισθητικό.

Α κι επίσης,γίνεται να παραγγείλω κάτι και από την στιγμή που έρθει να το πάρω ξέρω γω σε 3-4 μέρες έτσι ?

Δημοσ.

Λοιπόν.

Ο πλατύς.

Ονομαστική πληθυντικού, οι πλατείς.

Πως σκατά κάνει η γενική πληθυντικού; Των πλατέων;

(Μην ακούσω τίποτα "πλατιοί" και τέτοιες νεοελληνικές φαιδρότητες!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...