poscaman Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 εχω μια απορια. εστω οτι εχω μια ακατανικητη ελξη για πιτσιρικους και πιτσιρικες.κατω των 15 φυσικα.και γουσταρω ρε αδερφε να βλεπω τσοντες με βρεφη,8χρονα,5χρονα,κλπ κλπ κλπ (εχουμε και μικρα παιδια) ανοιγω λοιπον το alpha,vita,gamma προγραμμα και ιστοσελιδα και κατεβαζω βιντεο,φωτο κι οτι μπορει να φανταστει ο νους του ανθρωπου.ειτε πληρωνω,ειτε τσαμπα. και ερωτω.Ο Σφακιανακης θα με κυνηγησει?(οχι αν εχω την πιθανοτητα,αν οντως διαπραττω {αδικημα,πλημμελημα,ξερω γω τι}) κι αν ναι,γιατι? διαβαζα αυτο το αρθρο σημερα στην Καθημερινη και μπηκα σε σκεψεις
Lucifer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Γιατί είναι παράνομο. Και είναι κρίμα που τυπικά δεν υπάρχει ο όρος "απόλυτα παράνομο".
Sirina Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Εχω ενασονυ ερικσον κινητο και αναρωτιεμαι πως στο καλο μπαινουν υπενθυμισεις που να χτυπανε κανονκα. Μεχρι τωρα τα κανω σημειωσεις αλλα δεν αρκει γιατι δεν κανει κανα ηχο και ποτε δεν τα ακουω.. Ξερει κανεις?
MsquitoPrincess Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Το δικό μου που είναι ericsson έχει αυτή τη δυνατότητα στο ημερολόγιο. Πας πάνω στην ημερομηνία και βάζεις την υπενθύμιση.
Sirina Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Οκ, θα το δοκιμασω και μακαρι να δουλευψει. Ευχαριστω!
1980 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Το δικό μου που είναι ericsson έχει αυτή τη δυνατότητα στο ημερολόγιο.Πας πάνω στην ημερομηνία και βάζεις την υπενθύμιση. ωραια υπογραφη παντως.
MsquitoPrincess Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 ωραια υπογραφη παντως.Πληροφοριακά:στίχοι από το Cripple and the Starfish των Antony and the Jonhson's..
livewire Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 ....το Cripple and the Starfish των Antony and the Jonhson's.. Niiice!
slipknot Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Έχει παραγγείλει κανείς,βιβλίο από e shop ? Θέλω να πάρω κάτι και στο site τους,δείχνει το προϊόν και κάτω δεξιά έχει κάτι σαν αυτοκόλλητο(υποθέτω) που γράφει eshop.gr...βέβαια υποθέτω πως είναι αυτοκόλλητο και βγαίνει,αλλά ρωτάω για σιγουριά γιατί δεν θα ήθελα να πάρω το βιβλίο και να έχει καμιά στάμπα ξέρω γω ή τίποτα άλλο αντιαισθητικό. Α κι επίσης,γίνεται να παραγγείλω κάτι και από την στιγμή που έρθει να το πάρω ξέρω γω σε 3-4 μέρες έτσι ?
Lucifer Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Λοιπόν. Ο πλατύς. Ονομαστική πληθυντικού, οι πλατείς. Πως σκατά κάνει η γενική πληθυντικού; Των πλατέων; (Μην ακούσω τίποτα "πλατιοί" και τέτοιες νεοελληνικές φαιδρότητες!)
marantonis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 γουσταρω να βλεπω τσοντες με βρεφη,8χρονα,5χρονα,κλπ κλπ κλπ Θα πρεπε να ντρέπεσαι
Lucifer Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Των πλατιών. Κάποιος που διάβασε τα μικρά γράμματα και δεν βάζει "ξε" μπροστά σε κάθε ρήμα; =ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.