washcloud Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 wash αυτο ειναι που λεμε οτι πρεπει να βαλουν την φωτογραφια σου στο λεξικο διπλα στο αναλογο λημα (ορθογραφια εδω δεν ξερω.) πρεπει να νιωθεις μεγαλη τιμη:lol: ...καλά, άμα το κάνει ΚΑΙ αυτό κανείς, του υπόσχομαι όχι ένα pm την ημέρα, αλλά έναν p........ άντε να δούμε άμα θα πιάσει κι αυτό όπως το άλλο.... Να δούμε και τί κονέ να έχουν άραγε τα θηλυκά του φόρουμ.....
andreapaog328 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 ρε κατεστραμμένε andreapaog328 θα πας σε μία μοδίστρα "μοδίστρα" είπε ένας παππούς τον τέταρτο, την προηγούμενη κυριακή στο γήπεδο... μάλλον επειδή είχαν τελειώσει οι άγιοι και οι όσιοι, γιαυτό είπε να αλλάξει ρεπερτόριο... πα να δώ τελικό ιταλικού x-factor
nektarios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Υπάρχουν διάφορες φήμες, επίσημα όμως τίποτα. Αν βγει κάτι από το υπουργείο σίγουρα θα δημοσιευτεί εδώ: http://www.alfavita.gr/index.php
gang Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 "μοδίστρα" είπε ένας παππούς τον τέταρτο, την προηγούμενη κυριακή στο γήπεδο...μάλλον επειδή είχαν τελειώσει οι άγιοι και οι όσιοι, γιαυτό είπε να αλλάξει ρεπερτόριο... πα να δώ τελικό ιταλικού x-factor ρε μιας που βρίσκεσαι που και που Πάτρα να ρωτήσω τη μάνα μου που είναι το μαγαζί που πήγε να φτιάξει το δικό μου παντελόνι? άντε να γίνει και η πιzzα να φάμε γιατί μας έκοψε η πείνα
alexis333 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 αφού την ξέρεις την απάντηση τι ρωτάς? Αν την ηξερα λες να ρωταγα ?? Επειδη εχει και το e-shop εχει προγραμματα vodafone γι αυτο ρωταω μπας και γινεται τπτ...
akpe Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Google is your friend: http://news24gr.blogspot.com/2009/11/18.html Αν και προσωπικά αμφιβάλλω για το ποιόν της είδησης.
evabb Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 ...καλά, άμα το κάνει ΚΑΙ αυτό κανείς, του υπόσχομαι όχι ένα pm την ημέρα, αλλά έναν p........ άντε να δούμε άμα θα πιάσει κι αυτό όπως το άλλο.... Να δούμε και τί κονέ να έχουν άραγε τα θηλυκά του φόρουμ..... σφαζονται τα θηλυκα για το κορμι σου;
Wilwarin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 ρε κατεστραμμένε andreapaog328 θα πας σε μία μοδίστρα και ή θα σου το φτιάξει ή θα σου προτείνει μαγαζί που κάνουν τέτοιες επισκευές σε κουμπιά...απλά θα ανοίξει άλλες τρύπες στο παντελόνι... το έχω κάνει γιαυτό σου λέω... Εντάξει,δεν είναι και τόσο δύσκολο να το κάνει μόνος του(εδώ εγώ το έκανα )απ το να τρέχει σε μοδίστρες που αρκετές φορές παίρνουν τα λεφτά και σιγά τη διόρθωση που κάνουν...
giorgos147 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Χμ... Γιατί το τρίγωνο μπαίνει μέσα; >Επανάλαβε 4[μπ 100 δε 90] Επανάλαβε 3[μπ 100 δε 120] Θέλει να φτιάξουμε... Σπίτι ο καθηγητής. Κάτι με την τιμή 120 παίζει. Επεξεργασία Το βρήκα! Ήθελε αρνητικό πρόσημο στο 120!
sugata Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 120 επί 3? 360? σπιτάκι δε θε να φτιάξετε ρέι; πάει το τετράγωνο. το τριγωνίδιο από πάνω;
giorgos147 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 120 επί 3? 360?σπιτάκι δε θε να φτιάξετε ρέι; πάει το τετράγωνο. το τριγωνίδιο από πάνω; Με την εντολή >Επανάλαβε 5[μπ 100 δε 90] Επανάλαβε 3[μπ 100 δε -120] βγαίνει κανονικό σπιτάκι με ισόπλευρο τρίγωνο ''από πάνω". Καλό βράδυ!
sugata Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 εχμ, τα 'χω ξεχάσει πλέον. γι' αυτό δεν μου καθόταν καλά. καλό βράδυ george.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.