Satanic Πάριος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 andrea, μπορείς ναι. Είτε με ραπτομηχανή, είτε με το χέρι με γερή κλωστή.
PaokToTheBone Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 andrea, μπορείς ναι. Είτε με ραπτομηχανή, είτε με το χέρι με γερή κλωστή. ο φιλοσοφος που ηξερε να ραβει...
Satanic Πάριος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μου αρέσει το Αναγεννησιακό πρότυπο ανθρώπου, αυτό είναι όλο.
andreapaog328 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 τζίν είπα όχι πουκάμισο...τέτοιο λέω...
minarokeftes Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 forumsking που σημαίνει??? Btw ωραίο ματσάκι στο ΟΑΚΑ. Παλεύει ποια ομάδα θα αποχωρήσει επειδή θα ξεμείνει απο παίχτες!!!
SIDO Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 ξερει κανεις αν ισχυει αυτο που λενε για τα σχολεια οτι θα κλεισουν στις 18 δεκεμβριου? ευχαριστω .
giorgos147 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Που μπορώ να βρω ελληνικό πακέτο εντολών για την FMSlogo; Θέλω να κάνω κάτι εργασίες για αύριο. Επίσης, ποια η εντολή για να φτιαχθεί ένα... Σπίτι με μία εντολή, και ποιος ο γενικός κανόνας κατασκευής ενός (ν)-γώνου; Α! Επειδή θα βάλει τεστάκι αύριο, ξέρετε επίσης ποια είναι η εντολή για 6γωνο, οκτάγωνο, κ.λπ.; Ευχαριστώ ρε παιδιά! =)
washcloud Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 http://www.slang.gr/lemma/show/Sentonas_13917 αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !!!!!!!!!!!!!!!!!! ...το που...........
giorgos147 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Προς Μιναροκεφτέ Ερώτηση... Είδα την υπογραφή σου... Είσαι ο Στάθης;
minarokeftes Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Προς ΜιναροκεφτέΕρώτηση... Είδα την υπογραφή σου... Είσαι ο Στάθης; Όχι είμαι τρελός fun του Στάθη!!! Τον ακούω κάθε μέρα στο ράδιο...
giorgos147 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Όχι είμαι τρελός fun του Στάθη!!! Τον ακούω κάθε μέρα στο ράδιο... Α! Είπα και γω Αχμ, όποιος μπορεί ας μου απαντήσει για το παραπάνω. Έχω... Αρχαία σε λίγο, οπότε όταν γυρίσω, σας παρακαλώ, κάποιος.
Wilwarin Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 επειδή έχω ένα ωραίο τζινάκι...και έχουν φύγει δύο κουμπιά, όχι το μεγάλο, πάνω δύο μεσαία...υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβάλω? με μηχάνημα μπαίνουν? έχω κανα δύο νομίζω αλλά δεν ξέρω αν γίνεται να τα βάλω... Λογικά για να έφυγε,πρέπει να έχει σχιστεί το ύφασμα γύρω απ το κουμπί.Συνίθως αυτά τα κουμπιά έχουν δύο μέρη,είναι κάπως έτσι: http://www.hohm.com/usa/hrdwr_pic/tack.JPG οπότε,για αρχή ράβεις το ύφασμα για να μην έχει μεγάλη τρύπα και ξαναπέσει το κουμπί.Μετά ανοίγεις το κουμπί,και βάζεις τα δυο μέρη ανάμεσα στο τζιν,να μαγκώσει και λίγο απ το ύφασμα,και κλείνεις το κουμπί.Αν θες για να είσαι σίγουρος ράβεις και το τζιν απ την εσωτερική πλευρά εκεί που ενώνεται με το κουμπί,αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Το έχω κάνει και εγώ,μόνο που θέλει χοντρή βελόνα και γερή κλωστή,αλλιώς θα είναι δύσκολο.
teo64x Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Που μπορώ να βρω ελληνικό πακέτο εντολών για την FMSlogo; Θέλω να κάνω κάτι εργασίες για αύριο. Επίσης, ποια η εντολή για να φτιαχθεί ένα... Σπίτι με μία εντολή, και ποιος ο γενικός κανόνας κατασκευής ενός (ν)-γώνου; Α! Επειδή θα βάλει τεστάκι αύριο, ξέρετε επίσης ποια είναι η εντολή για 6γωνο, οκτάγωνο, κ.λπ.; Ευχαριστώ ρε παιδιά! =) Ένα v-γωνο με ίσες πλευρές μήκους x φτιάχνεται με repeat :v [fd rt 360/:v]. Αν δεν υπάρχει σαφής κανόνας από την όποια άσκηση να διαλέξεις ελληνικές εντολές, θα σου πρότεινα να προτιμήσεις τις αγγλικές. Αλλιώς, μίλα μου στο msn και θα ψάξω να βρω το header file για τα ελληνικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.