Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ξερει κανεις αν ισχυει αυτο που λενε για τα σχολεια οτι θα κλεισουν στις 18 δεκεμβριου?

ευχαριστω .

Δημοσ.

Που μπορώ να βρω ελληνικό πακέτο εντολών για την FMSlogo; Θέλω να κάνω κάτι εργασίες για αύριο.

Επίσης, ποια η εντολή για να φτιαχθεί ένα... Σπίτι με μία εντολή, και ποιος ο γενικός κανόνας κατασκευής ενός (ν)-γώνου;

Α! Επειδή θα βάλει τεστάκι αύριο, ξέρετε επίσης ποια είναι η εντολή για 6γωνο, οκτάγωνο, κ.λπ.;

Ευχαριστώ ρε παιδιά! =)

Δημοσ.
Προς Μιναροκεφτέ

Ερώτηση... Είδα την υπογραφή σου... Είσαι ο Στάθης; :-)

Όχι είμαι τρελός fun του Στάθη!!! Τον ακούω κάθε μέρα στο ράδιο...

Δημοσ.
Όχι είμαι τρελός fun του Στάθη!!! Τον ακούω κάθε μέρα στο ράδιο...

Α! Είπα και γω :P

Αχμ, όποιος μπορεί ας μου απαντήσει για το παραπάνω. Έχω... Αρχαία σε λίγο, οπότε όταν γυρίσω, σας παρακαλώ, κάποιος. :o

Δημοσ.
επειδή έχω ένα ωραίο τζινάκι...και έχουν φύγει δύο κουμπιά, όχι το μεγάλο, πάνω δύο μεσαία...υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβάλω? με μηχάνημα μπαίνουν? έχω κανα δύο νομίζω αλλά δεν ξέρω αν γίνεται να τα βάλω...

Λογικά για να έφυγε,πρέπει να έχει σχιστεί το ύφασμα γύρω απ το κουμπί.Συνίθως αυτά τα κουμπιά έχουν δύο μέρη,είναι κάπως έτσι:

http://www.hohm.com/usa/hrdwr_pic/tack.JPG

οπότε,για αρχή ράβεις το ύφασμα για να μην έχει μεγάλη τρύπα και ξαναπέσει το κουμπί.Μετά ανοίγεις το κουμπί,και βάζεις τα δυο μέρη ανάμεσα στο τζιν,να μαγκώσει και λίγο απ το ύφασμα,και κλείνεις το κουμπί.Αν θες για να είσαι σίγουρος ράβεις και το τζιν απ την εσωτερική πλευρά εκεί που ενώνεται με το κουμπί,αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Το έχω κάνει και εγώ,μόνο που θέλει χοντρή βελόνα και γερή κλωστή,αλλιώς θα είναι δύσκολο.

Δημοσ.
Που μπορώ να βρω ελληνικό πακέτο εντολών για την FMSlogo; Θέλω να κάνω κάτι εργασίες για αύριο.

Επίσης, ποια η εντολή για να φτιαχθεί ένα... Σπίτι με μία εντολή, και ποιος ο γενικός κανόνας κατασκευής ενός (ν)-γώνου;

Α! Επειδή θα βάλει τεστάκι αύριο, ξέρετε επίσης ποια είναι η εντολή για 6γωνο, οκτάγωνο, κ.λπ.;

Ευχαριστώ ρε παιδιά! =)

Ένα v-γωνο με ίσες πλευρές μήκους x φτιάχνεται με repeat :v [fd :X rt 360/:v].

Αν δεν υπάρχει σαφής κανόνας από την όποια άσκηση να διαλέξεις ελληνικές εντολές, θα σου πρότεινα να προτιμήσεις τις αγγλικές. Αλλιώς, μίλα μου στο msn και θα ψάξω να βρω το header file για τα ελληνικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...