Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΔΕΝ 8ΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΡΓΑΣΙΑ!

ο supermarketatzhs της παλιας μου γειτονιας μου κρεμαστικε!

Δεν ξερω αν στεναχωρη8ηκα η τρομαξα απο αυτην την ειδηση.

Στ' Σικάγ' μενς μαρέ?

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δεν το πιασα αλλα κατα πασα πι8ανοτητα δν πηγαινε στο δικο μου ποστ αυτη η απαντηση!

!!:-)

σποντίτσα για να πειράξω τον γατορέητορ ήταν (με βάση κάτι πρόσφατες...αγορομαχίες)

Δημοσ.
Στ' Σικάγ' μενς μαρέ?

εμενα στην Τουμπα...

Αλλα καμια σχεση.Ο αν8ρωπος ηταν πραγματικα ησυχος και ευτυχισμενος 8α ελεγα...

σποντίτσα για να πειράξω τον γατορέητορ ήταν (με βάση κάτι πρόσφατες...αγορομαχίες)

ειχα αρχισει να πιστευω οτι ιεμαι χαζος!που δεν το καταλαβαινα το post αλλα τωρα μου εφυγε ενα βαρος...:-)

Δημοσ.
@Γουώς,πάω χαμένος άμα βάλω άλφα κυκλούμενο στη βιτρίνα.Μέσα στη φασιστομάνα είμαι,τόκλεισα,μάλλον μου το κλείσανε.Αλλά επειδή τόχω και ασφαλισμένο,θα βγω κι αποπάνω,ναουμ.

@sos,τη τελευταία φορά κράταγα ένα παλούκι (δίκην Οι συμμορίες της Ν.Υόρκης) και είχα μπαστακωθεί απ' όξω.Ή αυτοί ή εγώ.Κι ήταν και φονταμέλια,αφγκανομπαγκλαπάκηδες,είχαν γράψει κι φημερίδες.Αλλά μάλλον γυάλιζε επαρκώς το μάτι μου,έχω και καλό όνομα στη γύρα και περάσανε ξυστά.Ουφφφ.

Άσε που έχω και επιμελημένα ρίξει την αγιατριάδα στη βιτρίνα,να με φυλάει απ' το κακό...

μαγαζατορ εσυ εισαι στο βιντεο ο "παππους που πηγε να παρει τα εγγονια του και δεν δειχνει υποπτος"?

Ωραια εκπομπη παντως...

• Super Moderators
Δημοσ.
Πάμε ρε ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

2-0 θα κερδίσει η ΑΕΚ...

αργά ή γρήγορα θα μείνει με 6 παίχτες η Everton :P

Δημοσ.

επειδή έχω ένα ωραίο τζινάκι...και έχουν φύγει δύο κουμπιά, όχι το μεγάλο, πάνω δύο μεσαία...υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβάλω? με μηχάνημα μπαίνουν? έχω κανα δύο νομίζω αλλά δεν ξέρω αν γίνεται να τα βάλω...

Δημοσ.
ΑΝΤ1 και κάτι χαρακτήρες

Thanks, όπως αποδεικνύεται το stream είναι σακάτικο.

Καλύτερα κι όλας γιατί το ΑΕΚάκι εδώ δε θα μιλιόταν αν έβλεπε το παιχνίδι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...