Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Αυτά σας αφήνω να τα συζητήσετε μεταξύ σας, κύριοι. :Ρ Χοπ χοπ.
status Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Simon Pegg + Nick Frost = Shawn of the Dead > All nuff said (οεο) Indeed (όντως, ομολογουμένως ;ρ) Θα το στείλω (με το ταχυδρομείο) as soon as possible -το συντομότερο δυνατόν. edit: Υποκλίνομαι στην ταχύτητα του Status. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:56 ---------- το ίδιο αλλά με τόνο απογοήτευσης έλεγε και μία κοπελιά στις φίλες της μετά από ένα βράδυ που πέρασε μαζί του... ταχύτητα Al Bandy Άλλο η πληκτρολόγηση άλλο το κρεβάτι :Ρ
Tilemaxx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Άλλο η πληκτρολόγηση άλλο το κρεβάτι :Ρ Τι διαφορά έχει?
status Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Τι διαφορά έχει? Στο ένα χρησιμοποιείς τα δάκτυλα και στο άλλο της παλάμες...!
washcloud Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 ...μη ξεχνάς αυτούς που χρησιμοποιούν και τα πόδια! ...Στέλιο, με τις παλάμες πληκτρολογείς, ρα;
alexzzz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Στο ένα χρησιμοποιείς τα δάκτυλα και στο άλλο της παλάμες...! σε πιο χρησιμοποιούμε τι όμως... ;;;
status Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 ...μη ξεχνάς αυτούς που χρησιμοποιούν και τα πόδια! ...Στέλιο, με τις παλάμες πληκτρολογείς, ρα; σε πιο χρησιμοποιούμε τι όμως... ;;; Καλά...το γ@μάω και δέρνω δεν το έχετε ακούσει ποτέ ή μήπως δε τα πάτε καλά με το multitasking?
washcloud Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Καλά...το γ@μάω και δέρνω δεν το έχετε ακούσει ποτέ ή μήπως δε τα πάτε καλά με το multitasking? χαλάρωσε....δε νομίζω η φήμη σου να έχει περάσει κι εκτός Κρήτης
status Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 χαλάρωσε....δε νομίζω η φήμη σου να έχει περάσει κι εκτός Κρήτης Ποιός σου είπε ότι πάω με κρητικές; Πάω σχολείο προς το παρόν λέμε τα!
PaokToTheBone Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 ΔΕΝ 8ΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΡΓΑΣΙΑ! ο supermarketatzhs της παλιας μου γειτονιας μου κρεμαστικε! Δεν ξερω αν στεναχωρη8ηκα η τρομαξα απο αυτην την ειδηση.
PaokToTheBone Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 ...Τον Snoob πάντως, όχι δεν το πιασα αλλα κατα πασα πι8ανοτητα δν πηγαινε στο δικο μου ποστ αυτη η απαντηση! !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.