sugata Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 είμαι κιούριους, αγία τριάς... για να δούμε τι έχει το καλάθι
@@sos@@ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 @sos,τη τελευταία φορά κράταγα ένα παλούκι (δίκην Οι συμμορίες της Ν.Υόρκης) και είχα μπαστακωθεί απ' όξω.Ή αυτοί ή εγώ.Κι ήταν και φονταμέλια,αφγκανομπαγκλαπάκηδες,είχαν γράψει κι φημερίδες.Αλλά μάλλον γυάλιζε επαρκώς το μάτι μου,έχω και καλό όνομα στη γύρα και περάσανε ξυστά.Ουφφφ. Άσε που έχω και επιμελημένα ρίξει την αγιατριάδα στη βιτρίνα,να με φυλάει απ' το κακό... ...πάντως να το ξες στην πόλη μου ...που περνάει και ο λόγος μου κομματάκι παραπάνω ..και πορείες είχαμε και πολλές διαμαρτυρίες είχαμε ...και πολλές δράσεις έγιναν και τίποτα ...μα τίποτα ...δεν σπάστηκε ή κάηκε ... ...σε καταλαβαίνω πάντως ...
status Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 είμαι κιούριους, αγία τριάς...για να δούμε τι έχει το καλάθι Εννοεί ένα ντόπερμαν με λύσσα μια θείτσα λυσσάρα και 1 λυσσασμένη χοντρή :Ρ
o_magazatoras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 είμαι κιούριους, αγία τριάς...για να δούμε τι έχει το καλάθι Μπα,ένα πρεζάκι,ένας καμμένος και μια παιδεράστρια παίζουν...
washcloud Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μπα,ένα πρεζάκι,ένας καμμένος και μια παιδεράστρια παίζουν... τί παίζουν; και ποιός κερδίζει;
Toufas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 http://www.empireonline.com/gallery/gallery.asp?GID=2353 γαμω τις photo
Lucifer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Πόδια Knightley, Emma Watson και τρου φάκην έπικ Μελ Γκίμπσον και Sam Neill.
Sellers Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Γνώστες των Αγγλικών μπορείτε να με βοηθήσετε και να μου πείτε τι σημαίνει: ''Ι will ship asap''. Thank you very a lot.
status Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Γνώστες των Αγγλικών μπορείτε να με βοηθήσετε και να μου πείτε τι σημαίνει: ''Ι will shipp asap''. Thank you very a lot. Θα στο στείλω το συντομότερο δυνατό (ASAP = As soon as possible)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Θα το στείλω (με το ταχυδρομείο) as soon as possible -το συντομότερο δυνατόν. edit: Υποκλίνομαι στην ταχύτητα του Status.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Simon Pegg + Nick Frost = Shaun of the Dead > All nuff said (οεο)
alexzzz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 edit: Υποκλίνομαι στην ταχύτητα του Status. το ίδιο αλλά με τόνο απογοήτευσης έλεγε και μία κοπελιά στις φίλες της μετά από ένα βράδυ που πέρασε μαζί του... ταχύτητα Al Bandy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.