status Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Φόρα το κι όλας ντε. 'Οταν παω σπίτι τώρα είμαι εκτός.
blashyrkh+ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 τι λετε ?θα τα σπασουμε παλι φετος?λεμε για χριστουγεννα και λαμπιονια και ξεχασαμε τα μπουκαλια και τις πετρες
o_magazatoras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Mη κάν' τε καμια μαλακία εσείς οι μπαχαλάκηδες,γιατί θα βγω και γω στο δρόμο. [μισοκακόμοιροs mode on]Τέτοιες μέρες ψάχνουμε και μεις να σας γδύσουμε ε να ρεφάρουμε ήθελα να πω,τη κάτσαμε αν ο κόσμος κρατηθεί και φέτος μακρυά απ' τα μαγαζιά...[/μισοκακόμοιρος mode off]
washcloud Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 "Ω έλατο....ω έλατο.... .....Πώς καίγεσαι - μ' αρέσεις!" blashhyrkh+ ; * ..ΜΑΓΚΑζάτορά μου, να βάλεις και καμμιά χοιρινή μπριζόλα στο βιβλιατζίδικό σου, ή ακόμα καλύτερα καμμιά γαλοπούλα και κανέναν κοραμπιέ να προσελκύσεις κόσμο μικρούλη μου, κι άσε τα κλαψ-κλουψ-λυγμ
Lucifer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Ναι, εμπρός να τιμήσουμε τη μνήμη του με υψηλού επιπέδου δραστηριότητες.
@@sos@@ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Mη κάν' τε καμια μαλακία εσείς οι μπαχαλάκηδες,γιατί θα βγω και γω στο δρόμο. [μισοκακόμοιροs mode on]Τέτοιες μέρες ψάχνουμε και μεις να σας γδύσουμε ε να ρεφάρουμε ήθελα να πω,τη κάτσαμε αν ο κόσμος κρατηθεί και φέτος μακρυά απ' τα μαγαζιά...[/μισοκακόμοιρος mode off] ...στείλε μου pm...για το που βρίσκεσαι ...να πέσει γραμμή και να παραμείνεις "τζάμι"...
washcloud Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 ναι σιγά. Καλύτερα να κοτσάρει καμμιά 3χ3 στη βιτρίνα, κι ούτε ρολά να μην κατεβάσει.... να ξεπουλήσει έτσι και το στοκ από Πίστολς
Lucifer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 ...στείλε μου pm...για το που βρίσκεσαι ...να πέσει γραμμή και να παραμείνεις "τζάμι"... Τα stage στο ΑΑ.
@@sos@@ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 λύθηκε ή απορία μου LOL wash η αφίσσα ...θα ξεπούλαγε πάντως
status Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Φόρα το κι όλας ντε. Νταν εντ θενξ πίπολ! Ναι, εμπρός να τιμήσουμε τη μνήμη του με υψηλού επιπέδου δραστηριότητες. Πολιτισμένες και δημοκρατικές πάνω από όλα!..
o_magazatoras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 @Γουώς,πάω χαμένος άμα βάλω άλφα κυκλούμενο στη βιτρίνα.Μέσα στη φασιστομάνα είμαι,τόκλεισα,μάλλον μου το κλείσανε.Αλλά επειδή τόχω και ασφαλισμένο,θα βγω κι αποπάνω,ναουμ. @sos,τη τελευταία φορά κράταγα ένα παλούκι (δίκην Οι συμμορίες της Ν.Υόρκης) και είχα μπαστακωθεί απ' όξω.Ή αυτοί ή εγώ.Κι ήταν και φονταμέλια,αφγκανομπαγκλαπάκηδες,είχαν γράψει κι φημερίδες.Αλλά μάλλον γυάλιζε επαρκώς το μάτι μου,έχω και καλό όνομα στη γύρα και περάσανε ξυστά.Ουφφφ. Άσε που έχω και επιμελημένα ρίξει την αγιατριάδα στη βιτρίνα,να με φυλάει απ' το κακό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.