alexzzz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Κανονικά, σε καμία εποχή του χρόνου δεν είμαστε οκ, γιατί με την αυστηρή ερμηνεία του πλαισίου του μπλα-μπλα, θίγω τις φιλοσοφικές πεποιθήσεις των Χριστιανών όταν λοιδωρώ τη θρησκεία τους. Απλά, λέω, λόγω ημερών και μιας και αρκετή κουβέντα θα κάνουμε για το πώς είμαστε δούλοι της κατανάλωσης και τι ανούσια γιορτή που είναι, κτλ, κτλ, μήπως στο πνεύμα του χο-χο-χο δώσουμε μια ώθηση στη φαντασία των φίλων χρηστών και δεν το πάμε μασημένη τροφή. θέτετε τέτοιους προβληματισμούς με τον γουός εδώ κοντά... να γράψει τώρα την γνώμη του να πέσει ο σερβερ...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δεν το είχα καταλάβει ότι ήταν online, ήμαρτον. Και σε cross-posting με το "Αηδία κατάντησαν τα Χριστούγεννα" (ή κάπως έτσι, δεν θυμάμαι τώρα τον τίτλο ακριβώς) να αναφέρω ότι, όχι, περιορισμός στους σκούφους δεν υπάρχει και μάλιστα, καθόσον μπήκαμε στο Δεκέμβρη, φοράτε αβέρτα.
teo64x Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Ήθελα να το κάνω pm, αλλά μιας και βλέπω ότι το ξεκινήσατε ήδη εσείς εδώ, θα προσθέσω κι εγώ τις δυο γραμμές μου. Θεωρούσα πως, κάτω από τους κανονισμούς, οι διαφορετικές απόψεις που εκφράζονται μέσα σε ένα φόρουμ είναι ευπρόσδεκτες. Οποιοσδήποτε διαβάσει κάτι με το οποίο διαφωνεί, μπορεί να θιχτεί. Έχω την εντύπωση ότι οι κανόνες κάνουν διαχωρισμό μόνο μεταξύ πολιτικών και μη απόψεων, όχι μεταξύ θρησκευτικών και μη, φιλοσοφικών και μη, κλπ. Επιπλέον, οι φιλοσοφικές απόψεις ενός μέλους είναι πολύ ευρύτερες από το πεδίο της θρησκείας και μόνο. Όταν π.χ. εγώ διαβάζω για "το Καλό και το Κακό", για το ότι ο άνθρωπος είναι ένα μίζερο σκουλήκι και το κατώτερο όλων των πλασμάτων, κλπ, θίγονται οι φιλοσοφικές μου πεποιθήσεις. Όπως επίσης και όταν διαβάζω ότι πολυάριθμες άλλες διαφορετικές απόψεις (όχι όλες τις διαφορετικές από τις δικές μου απόψεις, αλλά σίγουρα πολλών ειδών διαφορετικές). Δε γνωρίζω, όπως είπα, αν όντως τίθεται σαφώς τέτοιος διαχωρισμός (φιλοσοφικών και μη πεποιθήσεων) από τους κανόνες, αλλά αν τίθεται πρέπει να αποσαφηνιστεί, γιατί με την αυστηρή ερμηνεία των κανόνων μπορεί εύκολα να αποκλείει το 90% των συζητήσεων. (Και, γενικώς, καλό είναι να γνωρίζουμε ποια είναι η επικρατούσα ερμηνεία των κανόνων.) Υ.Γ.: Όποιος μου φτιάξει ένα σκούφο και τον φορέσει στο G κερδίζει 5 γραμμές κώδικα C# .NET.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 11η εντολή, thou shall not post when washcloud is online
washcloud Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δεν το είχα καταλάβει ότι ήταν online, ήμαρτον
sugata Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 ΟΠΟΙΟΣ τολμήσει,,, ,,,θα λαμβάνει pm μου κάθε μέρα.- έεεεεεεεεεεεεεεεεελα πάμε ιδέες πλιζ.
washcloud Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Υ.Γ.: Όποιος μου φτιάξει ένα σκούφο και τον φορέσει στο G κερδίζει 5 γραμμές κώδικα C# .NET.
teo64x Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 > NetworkStream Stream = GetStream(); Stream.Write(TransferProtocol.SendFileBytes, 0, TransferProtocol.RequestSize); Transfer CurrentTransfer = GetOutgoingTransfer(Stream, (string)FileObject); byte[] Response = new byte[TransferProtocol.AcceptFileSize]; Stream.Read(Response, 0, TransferProtocol.AcceptFileSize);
andreapaog328 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 πήγα σήμερα σε βιβλιοπωλείο, κέντρο πάτρα να πάρω τα βιβλία της σχολής.Μπαίνω μέσα. Είναι ένας που βγάζει φωτοτυπίες και άλλα δυο παιδιά που περιμένουν και αυτά για βιβλία. Έρχεται ένας κύριος γύρω στα 50 που έβγαζε φωτοτυπίες στο παιδί και ακούμε το κορυφαίο: "Παιδιά για βιβλία, όχι σήμερα, αύριο πάλι...λόγω βροχής" Αύριο θα ξαναπάω. Αν αρχίσουν πάλι τις ιστορίες, θα τσακωθώ. Σοβαρά.
alexzzz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 andreapaog328 έχω παρατηρήσει ότι πασχίζεις να χαλάσεις αυτό που οι υπόλοιποι φοιτητές στο οο έχτιζαν τόσο καιρό... είσαι ο μόνος που για βιβλία τρέχει, για σημειώσεις, στο μάθημα... αν αρχίζουν να μαζεύουν υπογραφές για να σε διώξουν δεν θα τους αδικήσω.
andreapaog328 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 τι λές ρε εχω χαλάσει και εγώ...σήμερα έφυγα την τελευταία ώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.