Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Κανονικά, σε καμία εποχή του χρόνου δεν είμαστε οκ, γιατί με την αυστηρή ερμηνεία του πλαισίου του μπλα-μπλα, θίγω τις φιλοσοφικές πεποιθήσεις των Χριστιανών όταν λοιδωρώ τη θρησκεία τους.

Απλά, λέω, λόγω ημερών και μιας και αρκετή κουβέντα θα κάνουμε για το πώς είμαστε δούλοι της κατανάλωσης και τι ανούσια γιορτή που είναι, κτλ, κτλ, μήπως στο πνεύμα του χο-χο-χο δώσουμε μια ώθηση στη φαντασία των φίλων χρηστών και δεν το πάμε μασημένη τροφή.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

συμφωνώ εν μέρη αλλά τι κάνουμε αν κάποιος πιστεύει ξέρω γω σε κάτι που δεν πιστεύουμε εμείς αλλά το θίγουμε καθημερινά? επειδή δεν το θεωρούμε εμείς σημαντικό ή θρησκεία δεν υπάρχει πρόβλημα, πρέπει να είναι αναγνωρισμένη θρησκεία? ακραίο παράδειγμα δεν λέω...

φαντάσου πχ να αρχίσουμε να λέμε "κάφρικα" ανέκδοτα για αγελάδες να postάρουμε κάφρικες photos κτλπ, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το Χριστιανισμό/Έλληνες αλλά με τους Ινδούς (είναι και περίσσοτεροι ε :P )?

άλλα παραδείγματα είναι με τους Εβραίους, με τους μαύρους, με τους μπάτσους, με την μικρή Αννούλα και τον καρκίνο/aids...

• Super Moderators
Δημοσ.

Τώρα συζητάμε για τους κανονισμούς, σε λάθος χώρο αν μη τι άλλο, αλλά να σου πω την άποψή μου:

Αν πάμε αυστηρά με το "δεν θίγω τις πεποιθήσεις του άλλου", θα φτάσουμε να λέμε:

"Καλημέρα, νάις γουέδα γουι χαβ τουντέι"

"Καλημέρα, ιντίντ"

(και μπορεί να βρεθεί κανένας στρίμας σαν κι εμένα, που κατάγομαι από τα γκρέκολα και γουστάρω τη βροχή, καλή ώρα τώρα, και να θιχτεί).

Λέω, όμως: γιορτές έχουμε, τα κόκκινα σκουφιά αρχίζουν και κοσμούν τα avatars, δεν είναι ανάγκη να το πάμε μέχρι τέλους.

Χο χο χο, εκεχειρία.

• Super Moderators
Δημοσ.
Τώρα συζητάμε για τους κανονισμούς, σε λάθος χώρο αν μη τι άλλο

+ αμφισβήτηση κρίσης διαχειριστή, ας σταματήσω λοιπόν γιατί βλέπω να μαζεύονται στο τέλος :P

• Super Moderators
Δημοσ.

φαντάσου πχ να αρχίσουμε να λέμε "κάφρικα" ανέκδοτα για αγελάδες να postάρουμε κάφρικες photos κτλπ, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το Χριστιανισμό/Έλληνες αλλά με τους Ινδούς (είναι και περίσσοτεροι ε :P )?

άλλα παραδείγματα είναι με τους Εβραίους, με τους μαύρους, με τους μπάτσους, με την μικρή Αννούλα και τον καρκίνο/aids...

Επειδή αυτό το κομμάτι για κάποιο λόγο δεν το θυμόμουν όταν άρχισα να γράφω την απάντησή μου, να σου πω και επ' αυτού:

Δυσκολεύομαι να θυμηθώ το τελευταίο κάφρικο ανέκδοτο για αγελάδα. Θυμάμαι, όμως, το τελευταίο κάφρικο ανέκδοτο για το Πάσχα. Ενδεχομένως αυτό να έχει να κάνει με την ευαισθησία μου προς τις αγελάδες.

Με τους μπάτσους, θεωρώ ότι πολλές φορές το παραχοντραίνουμε το θέμα (ασχέτως των αφορμών που φροντίζουν να μας προσφέρουν μέλη της συγκεκριμένης κατηγορίας), ειδικά από τη στιγμή που και μέλη έχουμε που είναι αστυνομικοί στο επάγγελμα, αλλά και το τσουβάλιασμα λόγω επαγγέλματος δε μου αρέσει.

Για τους Εβραίους δε θυμάμαι κάτι. Για καρκίνο τέθηκε μέλος εκτός insomnia για ένα μήνα πρόσφατα, για μαύρους έσβησα προσωπικά μήνυμα σήμερα το πρωί.

Παρακαλώ τυχόν άλλες απορίες ή αντιρρήσεις στους κατάλληλους χώρους ή και σε αρμοδιότερα άτομα. Γνωρίζω την ευαισθησία σου στην καταχώρηση των μηνυμάτων στις σωστές κατηγορίες και είμαι βέβαιος ότι δε θα με παρεξηγήσεις.

Δημοσ.
http://www.imagine897.gr/

Ρε παιδιά σας ανοίγει η σελίδα????

Μου άνοιξε, αφού πέρασαν μερικά λεπτά! :eek: Το είχα να πηγαίνει χαλαρά για timeout, αλλά άφησα ξεχασμένο το tab και τώρα βλέπω ότι φόρτωσε τελικά η σελίδα.

Δημοσ.

Κάνα καλό online ή μη πρόγραμμα που να βγάζει περιλήψεις ξέρουμε? :lol: :-D :lol: :P

γιεαπ

...τί σου κάνει η βιασύνη...Μπαίνω οφτόπικ, και οι πρώτες γραμμές που αντικρύζω είναι αυτές :

Λέω, όμως: γιορτές έχουμε, τα κόκκινα σκουφιά αρχίζουν και κοσμούν τα avatars, δεν είναι ανάγκη να το πάμε μέχρι τέλους.

...και το "δεν είναι ανάγκη να το πάμε μέχρι τέλους", το καταλαβαίνω αρχικά ως

"όσοι βάλατε σκουφιά στα άβαταρ, βάλατε. Οι υπόλοιποι συγκρατηθείτε"

:P

Δημοσ.

http://www.slang.gr/search/term/%CF%83%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%AC%CF%82

Νομίζω κάποιος πρέπει να μεριμνήσει για την δημιουργία του συγκεκριμένου λήμματος!!! :lol::lol::lol:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:48 ----------

Μου άνοιξε, αφού πέρασαν μερικά λεπτά! :eek: Το είχα να πηγαίνει χαλαρά για timeout, αλλά άφησα ξεχασμένο το tab και τώρα βλέπω ότι φόρτωσε τελικά η σελίδα.

Εμένα τίποτα.... :mad: και με Internet Explorer πάλι τα ίδια.....

• Super Moderators
Δημοσ.
Δυσκολεύομαι να θυμηθώ το τελευταίο κάφρικο ανέκδοτο για αγελάδα. Θυμάμαι, όμως, το τελευταίο κάφρικο ανέκδοτο για το Πάσχα. Ενδεχομένως αυτό να έχει να κάνει με την ευαισθησία μου προς τις αγελάδες.

για τις αγελάδες ήταν φανταστικό παράδειγμα...

Με τους μπάτσους, θεωρώ ότι πολλές φορές το παραχοντραίνουμε το θέμα (ασχέτως των αφορμών που φροντίζουν να μας προσφέρουν μέλη της συγκεκριμένης κατηγορίας), ειδικά από τη στιγμή που και μέλη έχουμε που είναι αστυνομικοί στο επάγγελμα, αλλά και το τσουβάλιασμα λόγω επαγγέλματος δε μου αρέσει.

Για τους Εβραίους δε θυμάμαι κάτι. Για καρκίνο τέθηκε μέλος εκτός insomnia για ένα μήνα πρόσφατα, για μαύρους έσβησα προσωπικά μήνυμα σήμερα το πρωί.

ανέκδοτα για Εβραίους, μαύρους, μπάτσους και για την μικρή Αννούλα (που έχει καρκίνο που δεν έχουν τα άλλα παιδάκια? ) έχουν γραφτεί κατά καιρούς

Γνωρίζω την ευαισθησία σου στην καταχώρηση των μηνυμάτων στις σωστές κατηγορίες και είμαι βέβαιος ότι δε θα με παρεξηγήσεις.

lol, ok :P

• Moderators
Δημοσ.

Εμένα τίποτα.... :mad: και με Internet Explorer πάλι τα ίδια.....

Και εδω τιποτα.

"Προσπαθησε", αλλα μετα απο αρκετη ωρα ... error!

Firefox @ Linux.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...