Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πάντως είναι αξιόλογο το ότι διατηρεί την ψυχραιμία του με όλα αυτά που ακούει εδώ μέσα το παλικάρι. Και λίγο pathetic βέβαια...
Τους άλλους 91.529 χρήστες τους σκέφτηκες??:P
Δημοσ.
με αυτό το σκεπτικό όμως ρε πάμπλο, κάποιος που λέει συνέχεια πως χώνει γκομενάκια, τι θέλει να κρύψει;

και δεν εννοώ απλώς πως δεν χώνει.

Εγω νομίζω οτι είναι θέμα ορμονών...:P

Φιγουρατζίνη Πρόκειται για συνηθισμένη ορμόνη, η επίδραση της οποίας εχει ως αποτέλεσμα ο άντρας θύμα να επιδεικνύει ό,τι νομίζει πως ζηλεύουν οι άλλοι σε αυτόν. Συγκεκριμένα: Αν πρόκειται για την ωραία φίλη του: Πάει στο κλαμπ, γυρνάει το κεφάλι του σαν περισκόπιο και κοιτάζει να δει αν την κοιτάζουν. Τότε καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι, κάνει high five με τον "κολλητό" μπάρμαν με την αλογοουρά και παραγγέλνει. Αν πρόκειται για αυτοκίνητο: Του βάζει φιμέ ζελατίνα στα τζάμια, μαύρα πίσω φώτα, ψεύτικη extra εξάτμιση, τιμόνι momo , δικτυωτά προσκέφαλα, stereo με sub woofer, πετσετάκι Dewars στο ταμπλό κλπ. Μετά παίρνει σβάρνα τις καφετέριες από το Μικρολίμανο μέχρι τη Νέα Ερυθραία παίζοντας με 120 db σκυλοπόπ, κλαψομούνικα ζεϊμπέκικα και όλα τα σουξέ του Village 88. Εδώ πρέπει να τονίσουμε το παράδοξο ότι η φιγουρατζίνη ενισχύει και αποδυναμώνει συγχρόνως την θεωρία του Δαρβίνου. Την ενισχύει γιατί οι φιγουρατζήδες αποτελούν τον χαμένο εξελικτικό κρίκο ανάμεσα στον πίθηκο και τον άνθρωπο. Την αποδυναμώνει γιατί αποδεικνύει ότι διαδικασία της Φυσικής Επιλογής δεν είναι αρκετή για να απαλλάξει την Φύση από εντελώς άχρηστα και χωρίς λόγο υπαρξης όντα, όπως οι φιγουρατζήδες.

Δημοσ.

Επειδή έχω χάσει επεισόδια και επειδή έχω και την έμφυτη τάση του ανθρώπου για αναζήτηση (κουτασομπόλης είμαι δηλαδή) για πείτε μου ρε παιδιά τι έχει κάνει αυτός ο Αλτέζος τέλος πάντων που έφαγε και μπαν.

Δημοσ.

Άσχετο με τα δικά σας:-D....

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: - :cry:

5 - 1

Άντε ρε Τοτεναμάρα!!! Πάτησε τα σκουλήκια και έρχεται κι η κούπα! Juande Ramos... είσαι τρέλαα...

Δημοσ.

πικρα ρε γμτ....

αλλα τι να πω ρε soturin..

τουλ κερδίστε τους αχώνευτους του Άμπρα

κ πάρτε την κούπα..

5 ήταν πολλά..

Δημοσ.

Μπορεί στο γήπεδο να είμαστε οχτροί αλλά τους νεόπλουτους ρώσους μαγιστάνες καλό είναι να τους κόβουμε τον αέρα.:-D

Τώρα είδα τα γκολ (δεν είχα πρόσβασή σε tv) ένα κι ένα! Εκτός του αυτογκόλ βέβαια αλλά και ο αντεμπαγιορ έσκισε

Δημοσ.
Εγω νομίζω οτι είναι θέμα ορμονών...:P

Φιγουρατζίνη Πρόκειται για συνηθισμένη ορμόνη, η επίδραση της οποίας εχει ως αποτέλεσμα ο άντρας θύμα να επιδεικνύει ό,τι νομίζει πως ζηλεύουν οι άλλοι σε αυτόν. Συγκεκριμένα: Αν πρόκειται για την ωραία φίλη του: Πάει στο κλαμπ, γυρνάει το κεφάλι του σαν περισκόπιο και κοιτάζει να δει αν την κοιτάζουν. Τότε καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι, κάνει high five με τον "κολλητό" μπάρμαν με την αλογοουρά και παραγγέλνει. Αν πρόκειται για αυτοκίνητο: Του βάζει φιμέ ζελατίνα στα τζάμια, μαύρα πίσω φώτα, ψεύτικη extra εξάτμιση, τιμόνι momo , δικτυωτά προσκέφαλα, stereo με sub woofer, πετσετάκι Dewars στο ταμπλό κλπ. Μετά παίρνει σβάρνα τις καφετέριες από το Μικρολίμανο μέχρι τη Νέα Ερυθραία παίζοντας με 120 db σκυλοπόπ, κλαψομούνικα ζεϊμπέκικα και όλα τα σουξέ του Village 88. Εδώ πρέπει να τονίσουμε το παράδοξο ότι η φιγουρατζίνη ενισχύει και αποδυναμώνει συγχρόνως την θεωρία του Δαρβίνου. Την ενισχύει γιατί οι φιγουρατζήδες αποτελούν τον χαμένο εξελικτικό κρίκο ανάμεσα στον πίθηκο και τον άνθρωπο. Την αποδυναμώνει γιατί αποδεικνύει ότι διαδικασία της Φυσικής Επιλογής δεν είναι αρκετή για να απαλλάξει την Φύση από εντελώς άχρηστα και χωρίς λόγο υπαρξης όντα, όπως οι φιγουρατζήδες.

Εχεχεχε :D

Υπάρχει όμως η αντίστοιχη ορμόνη και σε θυληκή version ? :P

Δημοσ.

Επειδή βλέπω συνεχώς άτομα να ζητάνε ελληνικό site με rapidshare links, μου έχει δημιουργηθεί μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ απορία! Γιατί δεν πάτε google.gr και να πληκτρολογήσετε "rapidshare links" τόσο δύσκολο είναι πια???

Δημοσ.

Live now στο κανάλι της βουλής η συζήτηση για το νομοσχέδιο συμφωνίας με την microsoft.

Χρήσιμα για όποιον θέλει ενημέρωση -->

ffii

Σχέδιο νόμου

PS: Για όσους πέφτει βαρύ υπάρχει και η συνέντευξη βγενόπουλου αυτή την ώρα. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...