antonl Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Σε τέτοια ανάλυση ήταν κάτι φωτογραφίες απ το Hubble που θυμάμαι.
eSATA Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Για πείτε κανα αμάξι στα 8.000€ corollακι 1.4 VVti μεταχ... και χεσε τα matiz:-)
klainmaingr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 πλάκα, πλάκα θα το τυπώσω αύριο... και μετά θα το δώσω σε άστεγο να σκεπαστεί για το βράδυ :lol::-D:lol::lol: Damn, πρέπει να ανεβάσω νέο video στο YT... Και ακόμα δεν είδες τίποτα. Σε τέτοια ανάλυση ήταν κάτι φωτογραφίες απ το Hubble που θυμάμαι. :lol: Ψαγμένο!
alexzzz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 heyyyy m8 σε poke-αρισα και προχθές στο τόπικ με τσι φωτό αλλά δεν... που χάνεσαι ρε παιδί; είναι καλή τουλάχιστον ή σε θέλει μόνο για τα λεφτά σου ;
Freakster Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Για πείτε κανα αμάξι στα 8.000€ Daewoo matiz. Καλές βόλτες overkill ή childproof? @alex και τα δυο δυστυχώς Εμπλεξα και με δουλειες γιατι δε τραβαει η σχολή.. ##$$ τα που λέει και ο τζεησον
jason_rethymno Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 corollακι 1.4 VVti μεταχ... και χεσε τα matiz:-) Αυτό έχω βάλει στο μάτι τώρα... Μεταχειρισμένο με τίποτα
eSATA Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 overkill ή childproof? και τα δυο δυστυχώς αμα βαλεις και στα ματια ειναι οκ
sugata Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 και σε καμιά περίπτωση δε θα είναι υπερβολή...
Freakster Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό έχω βάλει στο μάτι τώρα... Μεταχειρισμένο με τίποτα Και αυτο καλο, καλές βόλτες το κάψαμε το μισάωρο, καληνύχτα παιδιά, καλή συνέχεια
gang Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 με πήρε γύρω στις 3-4 ώρες (εχτές και σήμερα) να διαβάσω τι έχετε γράψει από την παρασκευή... για το λαστ ποστ του γουος θέλω άλλες 2 μέρες μάλλον... α και για να κλάσετε λίγο στο γέλιο... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=hyBXVOGnWgw[/ame]
Kryptonite Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 You HAVE to be f*kin kidding me!!! Πλάκα μας κάνει!!! Τόσο δεν έχω γράψει σε όλη μου τη ζωή...και δεν ξέρω και αν θα προλάβω ακόμα και τώρα αν αρχίσω! :shock: :shock: Κάνα καλό online ή μη πρόγραμμα που να βγάζει περιλήψεις ξέρουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.