little loulou Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 ειδικο βαρος.. απο τα τουβλα που κουβαλας θα ειναι..
leftermann Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Έτσι είναι ο άντρας ο σωστός. Άμα ξαναπώ καλά λόγια για Φ/Θ, να κάτσω να με φυσιοθεραπεύσεις... για μενα το έλεγα ρε. Σε περνάω και στα χρόνια, και στο βάρος (νομίζω). Λουλού αυτές οι πέτρες δεν είναι πέτρες, αλλά ορυκτό αλάτι Ιμαλαΐων. Γι αυτό είναι αλμυρές
pappous_soulis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Πάλι τον ήπιε το κωλόpc. Αυτή τη φορά δεν τη γλιτώνει.
ANHLIKOS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 [in other news.. προσπαθωντας να δημιουργησω μια ατμοσφαιρα αρμονιας και χαλαρωσης στο ... Για ατμόσφαιρα χαλάρωσης και αρμονίας, προτείνω αυτά τα καλλωπιστικά φυτά. Δημιουργούν χαλάρωση, ατμόσφαιρα και ομορφιά στον χώρο σου...
Achilles Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 για μενα το έλεγα ρε. Σε περνάω και στα χρόνια, και στο βάρος (νομίζω). Με περνάς κάτι μήνες ρε σειρά.... Για πες βάρος γιατί χλωμό να με περνάς... (και ύψος ). EDIT: λολ ρε κουμπάρε μου ΑΝΗΛΙΚΕ...
leftermann Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Ο ανήλικος τόχει Συμπέθερε, είμαι σε δίαιτα και έχω πλέον πέσει σε διψήφιο. Παρά 3 εκατό.
ANHLIKOS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 EDIT: λολ ρε κουμπάρε μου ΑΝΗΛΙΚΕ... στιγμιαίο λάθος κουμπάρε...:lol:
Achilles Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Ο ανήλικος τόχει Συμπέθερε, είμαι σε δίαιτα και έχω πλέον πέσει σε διψήφιο. Παρά 3 εκατό. Σε έχω για πλάκα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 ευτυχώς είχα κρατήσει το εποχιακό avatar
Freakster Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 το τοπικ με τις φωτο των μελων ειναι παρακατω
little loulou Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Για ατμόσφαιρα χαλάρωσης και αρμονίας, προτείνω αυτά τα καλλωπιστικά φυτά. Δημιουργούν χαλάρωση, ατμόσφαιρα και ομορφιά στον χώρο σου... ξερεις πως τα ψαχνω αυτα τα φυτα?αλλα ελα που δεν εχω τα σωστα κονε.. διαφορετικα.. ^^^ωραιος τζεισον τωρα την εβγαλες?
alexzzz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 για λίγες μόνο παραστάσεις στο φόρουμ μας... κυρίες και κύριοι ... ο Freakster
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.