PaokToTheBone Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Έτσι. Συνέχισε... Βιτσιο! Αν σ αρεσει να πληρωνεις μπορω να δεχ8ω καποια χρηματα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Βιτσιο!Αν σ αρεσει να πληρωνεις μπορω να δεχ8ω καποια χρηματα. μιλάμε για αισχρές ταχύτητες σε gbit lan έτσι, ούτε καν 10MB/sec
Achilles Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Βιτσιο!Αν σ αρεσει να πληρωνεις μπορω να δεχ8ω καποια χρηματα. [Κορκολής mode] Πες μου τι είσαι. Είσαι το π..... μου; /[Κορκολής mode] ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:40 ---------- μιλάμε για αισχρές ταχύτητες σε gbit lan έτσι, ούτε καν 10MB/sec Άσε τον παοκτσή και πες καμιά λύση ως ειδήμων...
PaokToTheBone Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 μιλάμε για αισχρές ταχύτητες σε gbit lan έτσι, ούτε καν 10MB/sec αυτο παει στο προιον που προτεινει ο Achilles!? [Κορκολής mode] Πες μου τι είσαι. Είσαι το π..... μου; /[Κορκολής mode] Άσε τον παοκτσή και πες καμιά λύση ως ειδήμων... !!! να σαι καλα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 αυτο παει στο προιον που προτεινει ο Achilles!? σε όλα κάτω από 200 euro γενικά αξίζει πιο πολύ να φτιάξεις PCάκι για fileserver παρά να πάρεις κουτί...
PaokToTheBone Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 σε όλα κάτω από 200 euro γενικά αξίζει πιο πολύ να φτιάξεις PCάκι για fileserver παρά να πάρεις κουτί... αυτο λεω και γω.!! Θελει ο Achilles! να μου φορτωσει την κοτσανα του. ενα κουτακι φ8ηνο αλλα τιμιο.
little loulou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 the roof,the roof,the roof is on fire! the roof,the roof,the roof is on fire! YEAH!!! the roof is on fire,motherfuckers! in other news.. προσπαθωντας να δημιουργησω μια ατμοσφαιρα αρμονιας και χαλαρωσης στο δωματιο,πηγα και αγορασα αυτο..http://z.about.com/d/fengshui/1/0/1/7/-/-/himalayan-lamp.jpg μεσα ειχε ενα χαρτακι και εγραφε για ιοντα..για αλατα..κτλ κτλ κτλ.. τεσπα..γενικα κατι γινεται με τις πετρες αυτες γιατι οταν εβαλα το κερακι μεσα και αρχισε να ζεσταινεται ειχε μια περιεργη υφη..και βασικα επειδη μου δημιουργηθηκε απορια ...ειχε και μια αλμηρη γευση....πολυ μυστηριο επεσε..
giorgos147 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Βαριέμαι. Στοπ. θα πάω να δω λίγο τηλεόραση. Στοπ Διψάω. Στοπ. Θα πιω νερό. Στοπ Νυστάζω. Στοπ. Μετά τη τηλεόραση θα πέσω για ύπνο. Στοπ. Το Λενιώ ήταν πολύ ενεργητικό σήμερα και με κούρασε. Στοπ.
little loulou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Το τζάμπα πέθανε... και τωρα που το ειδα..γιατι οταν το ειπα εγω αυτο,πηγατε να με φατε ολοι και στον παππου τιποτα?εε?
Achilles Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Βαριέμαι. Στοπ. θα πάω να δω λίγο τηλεόραση. ΣτοπΔιψάω. Στοπ. Θα πιω νερό. Στοπ Νυστάζω. Στοπ. Μετά τη τηλεόραση θα πέσω για ύπνο. Στοπ. Το Λενιώ ήταν πολύ ενεργητικό σήμερα και με κούρασε. Στοπ. Meet Λενιώ...
PaokToTheBone Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 και τωρα που το ειδα..γιατι οταν το ειπα εγω αυτο,πηγατε να με φατε ολοι και στον παππου τιποτα?εε? αναλογως που το ειπες εσυ...
Achilles Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 και τωρα που το ειδα..γιατι οταν το ειπα εγω αυτο,πηγατε να με φατε ολοι και στον παππου τιποτα?εε? Ίσα και όμοια είμαστε ρε θηλυκό; Άσε που έχουμε και ένα κύρος, ένα ειδικό βάρος...
Achilles Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 και ένα γενικό βάρος Έτσι είναι ο άντρας ο σωστός. Άμα ξαναπώ καλά λόγια για Φ/Θ, να κάτσω να με φυσιοθεραπεύσεις...
Toufas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 the roof,the roof,the roof is on fire! the roof,the roof,the roof is on fire! YEAH!!! the roof is on fire,motherfuckers! in other news.. προσπαθωντας να δημιουργησω μια ατμοσφαιρα αρμονιας και χαλαρωσης στο δωματιο,πηγα και αγορασα αυτο..http://z.about.com/d/fengshui/1/0/1/7/-/-/himalayan-lamp.jpg μεσα ειχε ενα χαρτακι και εγραφε για ιοντα..για αλατα..κτλ κτλ κτλ.. τεσπα..γενικα κατι γινεται με τις πετρες αυτες γιατι οταν εβαλα το κερακι μεσα και αρχισε να ζεσταινεται ειχε μια περιεργη υφη..και βασικα επειδη μου δημιουργηθηκε απορια ...ειχε και μια αλμηρη γευση....πολυ μυστηριο επεσε.. http://www.lighting.philips.com/microsite/living_colors/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.