Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
στο πρόγραμμα είναι κι αυτά george...

δυστυχώς.

δεν πιστεύω να σε πτόησε;

Έχω άλλα δύο άτομα που μου έκανα το ίδιο, και περιμένω ανταπόκριση. Αν δεν έχω, θα καλέσω στο κινητό του ενός που έχει δώσει, το οποίο ελπίζω να λειτουργεί.

Για του λόγου το αληθές, και για να μη λέτε ότι λέω ό,τι να'ναι, ορίστε το Λογότυπο.

chemist.png

Άρχισα να εφαρμόζω από σήμερα, το οποίο το εγκαινίασε ήδη ένα άτομο, μια μικρή πληρωμή 2-3 ευρώ, με την οποία δείχνει την αυθεντικότητά του ο πελάτης. Ποιος θα πληρώνει τώρα για να κάνει φάρσα...

Δημοσ.

Το ενοχλητικό είναι ότι έχει πέσει δουλειά -σήμερα είχα δύο αιτήσεις-, και ο ένας π.χ. από αυτούς μπορεί να κάνει απλά μια "φάρσα", με αποτέλεσμα να καθυστερήσω το λογότυπου του άλλου "πελάτη" λόγω αυτού του ανεγκέφαλου.

Προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο ρε γαμώτο, και στο χαλάνε 2-3 άτομα τα οποία θέλουν να κάνουν τη πλάκα τους.

Δημοσ.
Εντάξει ρε συ, χαλάρωσε. Σκέψου να πρεπε να σε πληρώσει και να χανόταν κιόλας :P

Σε αυτά ζητάμε πρώτα κάποια προκαταβολή, και μετά όλο το ποσό το οποίο δίνεται με ανταλλαγή Λογότυπο-Ποσό :P

Δημοσ.
Και θα σαι χαρούμενος με μόνο την προκαταβολή αν θα χεις φάει δυο μέρες (ξέρω γω) να το κάνεις; :P

Ποιος δίνει προκαταβολή κάποιου μεγάλου ποσού, για να κάνει απλά τη πλάκα του; :-)

Δημοσ.

Δεν ξέρω για τι ποσό μιλάς (αλλά λογικά θα ναι κάτι που θα πάρει και σχετικά ανάλογο χρόνο να το φτιάξεις) αλλά δεν είναι σα να δίνεις προκαταβολή για κάτι που χει υλική υπόσταση. Αν σου μείνει το logo δε μπορείς να το δώσεις στον επόμενο πελάτη.

Δημοσ.

Ανάρτησα και μια μικρή ανακοινωσούλα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:50 ----------

Δεν ξέρω για τι ποσό μιλάς (αλλά λογικά θα ναι κάτι που θα πάρει και σχετικά ανάλογο χρόνο να το φτιάξεις) αλλά δεν είναι σα να δίνεις προκαταβολή για κάτι που χει υλική υπόσταση. Αν σου μείνει το logo δε μπορείς να το δώσεις στον επόμενο πελάτη.

Φυσικά και δε γίνεται. Υπάρχει όμως άλλος τρόπος. Τέλος πάντων.

Το θέμα είναι ότι δίνεις δωρεάν υπηρεσίες, και κάποιοι σε εκμεταλλεύονται χωρίς λόγο.

Δημοσ.
Η πληρωμή πώς θα γίνεται;

Ή μέσω κατάθεσης σε τράπεζα ή OnLine κατάθεσης.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:54 ----------

george, τα 2 κουμπάκια donate που έχεις, τι χρώμα είναι τα γράμματα τους. γιατί σε μένα (με opera) αχνοφαίνονται.

Χμ, όντως, με Οπερα δε φαίνονται καλά.

Θα το κοιτάξω μόλις βρω λίγο χρόνο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:55 ----------

Α μέσω donate ΟΚ :P

Τώρα το είδες; :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...