Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αντον πιο έχεις; το cosmos;

Όχι, ένα Lian Li super-midi. Η αρχιτεκτονική είναι σαν αυτό που λέει το alter αλλά ο χώρος για το τροφοδοτικό είναι λίγο πιο κοντός (χωράει 3 δίσκους στο κάθετο, όχι 4) και δεν έχει πορτάκι στην πρόσοψη.

Ποια προπέλα ρε;

Ωρέ μουτζαχεντίν στην κορυφή του μαραφετιού είναι βιδωμένος ένας 12άρης που φυσάει της μνήμες (και λίγο από cpu).

Btw ας αφαιρέσει κάποιος 1800 posts απ τον αποπάνω κι ας του βάλει ένα σκουφί (και γάντια).

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Από λίγα εώς καθόλου.

Θυμάμαι σε κυνηγούσα, και τώρα σου έριξα ~500 στα αυτιά!

:P

και εσύ ήσανε μπροστά μου αλλά τώρα είσαι 500+- πίσω

Δημοσ.

@alexzzz: Καλή πάσα για να χρησιμοποιήσω το ίδιο ρήμα αλλά θα κρατήσω επίπεδο ρε.

Thanks που με συμπληρώνεις giorgos :>

Δημοσ.
Όχι, ένα Lian Li super-midi. Η αρχιτεκτονική είναι σαν αυτό που λέει το alter αλλά ο χώρος για το τροφοδοτικό είναι λίγο πιο κοντός (χωράει 3 δίσκους στο κάθετο, όχι 4) και δεν έχει πορτάκι στην πρόσοψη.

Ρε νουμποπαραπληροφορητή της κακιάς ώρας, μιλάς για μειονέκτημα ενός κουτιού λόγω προσωπικής εμπειρίας από ένα άλλο;

:lol:

Ωρέ μουτζαχεντίν στην κορυφή του μαραφετιού είναι βιδωμένος ένας 12άρης που φυσάει της μνήμες (και λίγο από cpu).

Btw ας αφαιρέσει κάποιος 1800 posts απ τον αποπάνω κι ας του βάλει ένα σκουφί (και γάντια).

12άρης προπέλα;

:mrgreen:

Δημοσ.
Από λίγα εώς καθόλου.

Θυμάμαι σε κυνηγούσα, και τώρα σου έριξα ~500 στα αυτιά!

:P

και εσύ ήσανε μπροστά μου αλλά τώρα είσαι 500+- πίσω

Δηλ. τώρα είμαι από πίσω κι απ τους δυο σας;

Και πριν ήμουν αλλά οκ.

φάε την σκόνη μας άντον...

2000 > 2000φευγα!

Δημοσ.

ή cosmos ή κρατάω το soprano που έχει και συναισθηματική αξία. μου το χάρισε ο culo γερός πλακώνοντας κάτι κούριερ...

Δημοσ.

@liopyr: Νομίζω ότι προσπαθείς να σπιλώσεις τ όνομά μου. Δηλαδή η προσωπική μου εμπειρία δεν έχει βαρύτητα;;

Πλάκα με κάνεις; Σαν εξωλέμβια είναι. Ναι οκ δεν είναι κάτι σαν πλαϊνούς, μουράτους 20+ αλλά κι αυτός γκουμούτσα είναι.

Και το point είναι πως αν το βγάλεις το μαραφέτι το σίδερο δε θα χει που να στηρίζεται :P

@^: Εγώ κι ο alexοκούνουπος το δαμε, οπότε οκ.

Δημοσ.
ή cosmos ή κρατάω το soprano που έχει και συναισθηματική αξία. μου το χάρισε ο culo γερός πλακώνοντας κάτι κούριερ...

Cosmos.

(και αν είναι το ξανα αλλάζεις όταν μεγαλώσεις).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...