giorgos147 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ε αφού θα φύγει τι αγχώνεσαι; Αν φύγει μόνο για Χριστούγεννα ή δε ξέρω και γω τι... Τότε τι να το κάνω;
eSATA Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Αν φύγει μόνο για Χριστούγεννα ή δε ξέρω και γω τι... Τότε τι να το κάνω; φόνο \ φαφαδφαδφαφα
alexzzz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 αλεκο (alexxzzzzzz) γιατι δεν το παιρνεισ απο πλαισιο?Sampotaz? Γιατί είναι Πόντιος.Επίσης ίσως βγαίνει λίγο φθηνότερα από κει που λέει. το ψάχνω βασικά... από το πλαίσιο βγαίνει κάνα 20ρικό πιο ακριβό αλλά δεν με πειράζει να σου πω την αλήθεια... απλά έρευνα αγοράς κάνω και δεν ήξερα τι χρεώνουν από μεταφορικά
andreapaog328 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ανδρέα χρόνια πολλά φχαριστώ... Μπορεί να μου πει κάποιος πως γενέν αυτό εδώ; πιθανότηες αγαπητέ, πιθανότητες...
liopyr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ΑΛΤΕΡ. Lian Li PC-V2110B Black Case Kι εγώ κουμπάρος.
Lucifer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Θυμάμαι τον κακόμοιρο τον καθηγητή πληροφορικής μου να προσπαθεί να μας ενθουσιάσει "ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΙΑΝΑΝΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!!!" Έτσι, σιγά-σιγά...
status Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Θυμάμαι τον κακόμοιρο τον καθηγητή πληροφορικής μου να προσπαθεί να μας ενθουσιάσει "ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΙΑΝΑΝΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!!!" Έτσι, σιγά-σιγά... Κ παλιότερα ολόκληρους ορόφους.. (τώρα το παρατήρησα ότι το άβαταρ σου έχει μαστάρια:Ρ)
jason_rethymno Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα !Μόλις τελείωσα με το κόλλημα των επαγγελματικών καρτών μου σε 20 καρτοτηλεφωνικούς θαλάμους.Αυριο θα συνεχίσω και τους υπόλοιπους και θα τα μοιράσω και σε μαγαζιά. Θα γίνω διάσημος,Μουαχαχαχαα
Chrisxxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Κ παλιότερα ολόκληρους ορόφους.. (τώρα το παρατήρησα ότι το άβαταρ σου έχει μαστάρια:Ρ) και όχι μονο (δες πιο κατω)... από την αλλη σχηματίζει και ενα χαμογελάκι.. Όπως το δει κανεις.
andreapaog328 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Θυμάμαι τον κακόμοιρο τον καθηγητή πληροφορικής μου να προσπαθεί να μας ενθουσιάσει "ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΙΑΝΑΝΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!!!" Έτσι, σιγά-σιγά... γήπεδο ποδοσφαίρου δεν λέγανε?
alexzzz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ΑΛΤΕΡ . Lian Li PC-V2110B Black Case [/spoiler ] Kι εγώ κουμπάρος. αυτό είναι άσχημο ρε... Θυμάμαι τον κακόμοιρο τον καθηγητή πληροφορικής μου να προσπαθεί να μας ενθουσιάσει "ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΙΑΝΑΝΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!!!" Έτσι, σιγά-σιγά... Ένα όμορφο full tower ρε γκρίνια... να έχουμε χώρο για More pRoN --> more hdd's --> Bigger cases. όπως λέει και ο Άλτερ. Το ασημί το Cosmos είναι καύλα αλλά και πάλι το ποσό μου φαίνεται υπερβολικό για κουτί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.