PaokToTheBone Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 αλεκο (alexxzzzzzz) γιατι δεν το παιρνεισ απο πλαισιο? Sampotaz?
antonl Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Γιατί είναι Πόντιος. Επίσης ίσως βγαίνει λίγο φθηνότερα από κει που λέει.
eSATA Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Το ποδαρικό του Δεκεμβρίου : Λαιμός και βαρύ κεφάλι. Ακριβώς το ίδιο και με μια μικρή δόση πυρετού!!! Το ιδιο χωρίς πυρετο κάτι παρόμοιο και εγώ Βρήκα αυτό >Για ΠΕΖΑ Alt + Shift + νεκρό πλήκτρο* + φωνήεν • Πατήστε τα πλήκτρα Alt + Shift + νεκρό πλήκτρο. • Ελευθερώστε τα πλήκτρα και στην συνέχεια πατήστε το επιθυμητό φωνήεν. *νεκρό πλήκτρο: Είναι το πλήκτρο που κρατάει στη μνήμη το σημείο στίξης, ώστε να εμφανιστεί μόλις πατηθεί το επιθυμητό φωνήεν. Για ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ο συνδυασμός γίνεται ως εξής: Alt + Shift + νεκρό πλήκτρο + φωνήεν 1ος τρόπος • Πατήστε τα πλήκτρα Alt + Shift + νεκρό πλήκτρο. • Ελευθερώστε τα πλήκτρα. • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το Shift κάνοντας κλικ στο επιθυμητό φωνήεν. 2ος τρόπος • Πατήστε το Caps Lock. • Πατήστε τα πλήκτρα Alt + Shift + νεκρό πλήκτρο. • Ελευθερώστε τα πλήκτρα και στην συνέχεια πατήστε το επιθυμητό φωνήεν. -οξεία: νεκρό πλήκτρο ( ; ) + φωνήεν -οξεία υπογεγραμμένη: AltGr (δεξί Alt κουμπί) + νεκρό πλήκτρο ( Q ) + φωνήεν -βαρεία: νεκρό πλήκτρο ( ] ) + φωνήεν -βαρεία υπογεγραμμένη: AltGr (δεξί Alt κουμπί) + νεκρό πλήκτρο ( ] ) + φωνήεν -περισπωμένη: νεκρό πλήκτρο ( [ ) + φωνήεν -περισπωμένη υπογεγραμμένη: AltGr (δεξί Alt κουμπί) + νεκρό πλήκτρο ( [ ) + φωνήεν -υπογεγραμμένη: Shift + νεκρό πλήκτρο ( { ) + φωνήεν -ψιλή: νεκρό πλήκτρο ( ' ) + φωνήεν ή γράμμα ρ -ψιλή βαρεία: νεκρό πλήκτρο ( \ ) + φωνήεν -ψιλή βαρεία υπογεγραμμένη: AltGr (δεξί Alt κουμπί) + νεκρό πλήκτρο ( \ ) + φωνήεν -ψιλή οξεία: νεκρό πλήκτρο ( / ) + φωνήεν -ψιλή οξεία υπογεγραμμένη: AltGr (δεξί Alt κουμπί) + νεκρό πλήκτρο ( / ) + φωνήεν -ψιλή περισπωμένη υπογεγραμμένη: AltGr (δεξί Alt κουμπί) + νεκρό πλήκτρο ( = ) + φωνήεν -ψιλή υπογεγραμμένη: AltGr (δεξί Alt κουμπί) + νεκρό πλήκτρο ( ' ) + φωνήεν -δασεία: Shift + νεκρό πλήκτρο ( " ) + φωνήεν ή το γράμμα ρ -δασεία βαρεία: Shift + νεκρό πλήκτρο ( | ) + φωνήεν -δασεία βαρεία υπογεγραμμένη: AltGr (δεξί Alt κουμπί) + Shift + νεκρό πλήκτρο ( | ) + φωνήεν -δασεία οξεία: Shift + νεκρό πλήκτρο ( ? ) + φωνήεν -δασεία οξεία υπογεγραμμένη: AltGr (δεξί Alt κουμπί) + Shift + νεκρό πλήκτρο ( ? ) + φωνήεν -δασεία περισπωμένη: Shift + νεκρό πλήκτρο ( + ) + φωνήεν -δασεία περισπωμένη υπογεγραμμένη: AltGr (δεξί Alt κουμπί) + Shift + νεκρό πλήκτρο ( + ) + φωνήεν -δασεία υπογεγραμμένη: AltGr (δεξί Alt κουμπί) + Shift + νεκρό πλήκτρο ( " ) + φωνήεν -διαλυτικά βαρεία: Shift + νεκρό πλήκτρο ( ~ ) + φωνήεν -διαλυτικά οξεία: νεκρό πλήκτρο ( ` ) + φωνήεν -διαλυτικά περισπωμένη: Alt + νεκρό πλήκτρο ( ` ) + φωνήεν -βραχύ: Shift + νεκρό πλήκτρο ( _ ) + φωνήεν -μακρόν: Shift + νεκρό πλήκτρο ( - ) + φωνήεν -άνω τελεία: Alt + Shift + } για πολυτονικό...μπορεί να μου πει κάποιος γραμματοσειρές που το υποστηρίζουν;
andreapaog328 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 μπορείς να μου πείς εσύ που σου χρειάζεται?
gtroza Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 για πολυτονικό...μπορεί να μου πει κάποιος γραμματοσειρές που το υποστηρίζουν; http://www.mikrosapoplous.gr/unicode.htm http://www.google.gr/search?q=%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%82+%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox&rls=org.mozilla:en-US:unofficial εσατα περαστικά ανδρέα χρόνια πολλά (8-))ι εδώ πάει ! .
status Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Κρίσιμη ερώτηση της ημέρας .. Το βίκυ βγαίνει από πουθενά αλλού εκτός το βασιλική ; Σχόλασα, επιτέλους..κ τώρα σχολείο :S
eSATA Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 http://www.mikrosapoplous.gr/unicode.htm http://www.google.gr/search?q=%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%82+%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox&rls=org.mozilla:en-US:unofficial εσατα περαστικά ανδρέα χρόνια πολλά (8-))ι εδώ πάει ! . ευχαριστώ g! μπορείς να μου πείς εσύ που σου χρειάζεται? δε το χρειάζομαι εγώ μια φίλη καλή συνέχεια στατ...
giorgos147 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μπορεί να μου πει κάποιος πως γενέν αυτό εδώ;
blashyrkh+ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 blashyrkh+, το άβατάρι σου γαμάει. Δε χορταίνω να το κοιτάζω. και βλεπεις μονο το προσωπο ... θενξ μαν αν και τα κρεντιτσ για το σαντα-χατ πανε στον λουσι..
giorgos147 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 και βλεπεις μονο το προσωπο ... θενξ μαν αν και τα κρεντιτσ για το σαντα-χατ πανε στον λουσι.. Το ξέρω. Μπροστά ήμουν
sugata Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ρε giorgos, μπας και θα είσαι εσύ ο δικός της και δεν το ξέρεις; λέω εγώ τώρα, ε; τα μπεκ ψεκασμού φταίνε.
giorgos147 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ρε giorgos, μπας και θα είσαι εσύ ο δικός της και δεν το ξέρεις;λέω εγώ τώρα, ε; τα μπεκ ψεκασμού φταίνε. τα μπεκ ψεκασμού φταίνε... E; Μπα. Είπε και το όνομά του και ότι θα φύγει. Γω δε θα φύγω Δεν είναι κάπως άκυρο όμως να έχω ίδια ημερομηνία γέννησης με εκείνον;
eSATA Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 τα μπεκ ψεκασμού φταίνε... E; Μπα. Είπε και το όνομά του και ότι θα φύγει. Γω δε θα φύγω ε αφού θα φύγει τι αγχώνεσαι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.