Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιατί όχι ριγέ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

καλό - καρό

Ε, εντάξει, δεν είναι χαρακτηριστικό της κρητικής διαλέκτου ΤΟΣΟ πολύ όυτως ώστε να σημειωθεί, αλλά χρησιμοποείται, ενίοτε, και χάριν αστεϊσμού της ίδιας της διαλέκτου, αλλά και σε ορεινές - ημιορεινές περιοχές

Δημοσ.

O Λούσιφερ μετά την ολοκλήρωση των σπουδών και αφού έχει μπει πλέον στην ρουτίνα της καθημερινότητας (η γραβάτα είναι για τον dress code που θα έχουν επιβάλει τότες στο φόρουμ)

The-Devils-Accountant-by-Kyle-Hefle.jpg

Δημοσ.

Δηλαδή δεν χτύπησε ο δαίμον του keyboard??Εγώ νόμιζα πως απλά ήταν λάθος λόγω βιασύνης (αν και το ρ με το λ δεν είναι και τόσο κοντά)..

Δημοσ.

τραλαλαλα!τραλαλαλα!!

αααχ..ποσο χαιρομαι οταν συνανταω ευχαριστα ατομα...γλυκα προσωπακια,χαρουμενα που μπορεις να εκφραστεις ανετα:-)

με ενα χαμογελο τους σε κερδιζουν:-):-)

μου φτιαξανε τη μερα..

Δημοσ.
τώωωωωωρα;;; το θάψαμε κιόλας...

δικό σου είναι μωρή κρητικιά; να ρίξω τον σερβερ;

Όχι ρε ενός φίλου (ειλικρινά!)

Δημοσ.
καλό - καρό

Ε, εντάξει, δεν είναι χαρακτηριστικό της κρητικής διαλέκτου ΤΟΣΟ πολύ όυτως ώστε να σημειωθεί, αλλά χρησιμοποείται, ενίοτε, και χάριν αστεϊσμού της ίδιας της διαλέκτου, αλλά και σε ορεινές - ημιορεινές περιοχές

Στο Ρέθυμνο νομίζω το προφέρουν ιδιαίτερα (και δεν εννοώ την πόλη του Ρεθύμνου), επιφυλάσσομαι για τους Χανιώτες. Είναι πολύ εύηχο πάντως, σου γαργαλάει τ αυτιά...

Δημοσ.
τραλαλαλα!τραλαλαλα!!

αααχ..ποσο χαιρομαι οταν συνανταω ευχαριστα ατομα...γλυκα προσωπακια,χαρουμενα που μπορεις να εκφραστεις ανετα:-)

με ενα χαμογελο τους σε κερδιζουν:-):-)

μου φτιαξανε τη μερα..

καμια φορα χρειαζεται να μας υπενθυμιζεις ποσο ευχαριστοι ειμαστε γιατι το ξεχναμε λογω της γα*****μενης καθημερινοτητας..(χωρις πλακα τωρα)

Δημοσ.

Καλησπέρα στα παιδιά.

Αυτό δε γίνεται. Ήμασταν σήμερα μέσα στο τμήμα εγώ(έγραφα κάτι μαθήματα), η άλλη(μιλούσε με τις 2-3 που αναφέρω μετά) και 2-3 φίλες της και μιλούσαν για τον της άλλης. Σε μια στιγμή πετάει αυτή "Έχει και γενέθλια 8 Δεκ.". Εκεί έμεινα. Παίζει να άρχισα να κοκκίνισα και σηκώθηκα και έφυγα =P

Μα, να έχει γενέθλια ακριβώς την ίδια μέρα με μένα; Γουατ δε φακ; :-(

blashyrkh+, το άβατάρι σου γαμάει. Δε χορταίνω να το κοιτάζω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...