sugata Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 εδά ξύπνησες εσύ; γαμώτ. μέεεεεεερα. και καρό μήνα.
Kryptonite Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 μέεεεεεερα. και καρό μήνα. Γιατί όχι ριγέ? :lol: :lol: :lol: :lol:
firewalker Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα αγόρια, καλημέρα κορίτσια! Ξέρετε εσείς ποιες είστε...
eSATA Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 τι σύμπτωση 1 Δεκεμβρίου και έχω να μάθω το κεφάλαιο για το AIDS
sugata Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Γιατί όχι ριγέ? :lol: :lol: :lol: :lol: καλό - καρό Ε, εντάξει, δεν είναι χαρακτηριστικό της κρητικής διαλέκτου ΤΟΣΟ πολύ όυτως ώστε να σημειωθεί, αλλά χρησιμοποείται, ενίοτε, και χάριν αστεϊσμού της ίδιας της διαλέκτου, αλλά και σε ορεινές - ημιορεινές περιοχές
alexzzz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 O Λούσιφερ μετά την ολοκλήρωση των σπουδών και αφού έχει μπει πλέον στην ρουτίνα της καθημερινότητας (η γραβάτα είναι για τον dress code που θα έχουν επιβάλει τότες στο φόρουμ)
Kryptonite Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δηλαδή δεν χτύπησε ο δαίμον του keyboard??Εγώ νόμιζα πως απλά ήταν λάθος λόγω βιασύνης (αν και το ρ με το λ δεν είναι και τόσο κοντά)..
little loulou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 τραλαλαλα!τραλαλαλα!! αααχ..ποσο χαιρομαι οταν συνανταω ευχαριστα ατομα...γλυκα προσωπακια,χαρουμενα που μπορεις να εκφραστεις ανετα με ενα χαμογελο τους σε κερδιζουν:-) μου φτιαξανε τη μερα..
status Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 τώωωωωωρα;;; το θάψαμε κιόλας... δικό σου είναι μωρή κρητικιά; να ρίξω τον σερβερ; Όχι ρε ενός φίλου (ειλικρινά!)
zoya Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 καλό - καρό Ε, εντάξει, δεν είναι χαρακτηριστικό της κρητικής διαλέκτου ΤΟΣΟ πολύ όυτως ώστε να σημειωθεί, αλλά χρησιμοποείται, ενίοτε, και χάριν αστεϊσμού της ίδιας της διαλέκτου, αλλά και σε ορεινές - ημιορεινές περιοχές Στο Ρέθυμνο νομίζω το προφέρουν ιδιαίτερα (και δεν εννοώ την πόλη του Ρεθύμνου), επιφυλάσσομαι για τους Χανιώτες. Είναι πολύ εύηχο πάντως, σου γαργαλάει τ αυτιά...
blashyrkh+ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 τραλαλαλα!τραλαλαλα!!αααχ..ποσο χαιρομαι οταν συνανταω ευχαριστα ατομα...γλυκα προσωπακια,χαρουμενα που μπορεις να εκφραστεις ανετα με ενα χαμογελο τους σε κερδιζουν:-) μου φτιαξανε τη μερα.. καμια φορα χρειαζεται να μας υπενθυμιζεις ποσο ευχαριστοι ειμαστε γιατι το ξεχναμε λογω της γα*****μενης καθημερινοτητας..(χωρις πλακα τωρα)
parsifal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Στείλτε τώρα "OC [κενό] X" στο 1234 και κερδίστε +X MHz για τις επόμενες 30 ημέρες! Χρέωση 1.25W τα 10 MHz...
alexzzz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 μπορεί να υπολογίσει κανείς πόσα μεταφορικά θα έχει αυτό ;;; http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=CA-181-CM
giorgos147 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα στα παιδιά. Αυτό δε γίνεται. Ήμασταν σήμερα μέσα στο τμήμα εγώ(έγραφα κάτι μαθήματα), η άλλη(μιλούσε με τις 2-3 που αναφέρω μετά) και 2-3 φίλες της και μιλούσαν για τον της άλλης. Σε μια στιγμή πετάει αυτή "Έχει και γενέθλια 8 Δεκ.". Εκεί έμεινα. Παίζει να άρχισα να κοκκίνισα και σηκώθηκα και έφυγα =P Μα, να έχει γενέθλια ακριβώς την ίδια μέρα με μένα; Γουατ δε φακ; blashyrkh+, το άβατάρι σου γαμάει. Δε χορταίνω να το κοιτάζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.