o_magazatoras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Ρε ρεμάλια,ο μπάρμπας δεν θα φορέσει χριστουγεννιάτικο σκούφο;
alexzzz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 btw coach μαγαζάτορ άκουσα τις συμβουλές σου... πλην βεβαίως των ρεμαλίων εδώ μέσα που δεν γίνεται ακόμα... ξεκίνησα και πάλι ποδήλατο, σαν τσιγγάνος γυρνάω δεξιά και αριστερά, άρχισα να πίνω πράσινο τσάι αντί για καφέ... προσπαθώ...
papahlamidas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ με διακοπή μιας μέρας άντεξα και είδα το Funny People μόνο και μόνο για να μην την αφήσω στην μέση. Τον Κυνόδοντα θέλω να δω που πρέπει να είναι πολύ καμένη ταινία. Έρχεται και το Avatar.
sugata Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Ρε ρεμάλια,ο μπάρμπας δεν θα φορέσει χριστουγεννιάτικο σκούφο; ο μπάρμπας έχει μια καούκα που φτάνει μέχρι το όριο, και το σκουφάκι κόβεται ολίγον τι (μην του κρύψουμε και τα μάτια εντελώς) μισό... αυτό.
pappous_soulis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 μέρα ρεμάλια... αυτές τις μέρες είδα "world greatest dad" και "funny people"... μην κάνετε το ίδιο λάθος με μένα... Τις βάζω στην λίστα "Κυριακατικό-μεσημεριανές ταινίες του Mega για ύπνο στον καναπέ"?
o_magazatoras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ο μπάρμπας έχει μια καούκα που φτάνει μέχρι το όριο, και το σκουφάκι κόβεται ολίγον τι (μην του κρύψουμε και τα μάτια εντελώς)μισό... αυτό. Μαγγιά...
klainmaingr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Τις βάζω στην λίστα "Κυριακατικό-μεσημεριανές ταινίες του Mega για ύπνο στον καναπέ"? Βάλε και το sexdrive και ένα άλλο με ένα χοντρό securitά στο εξώφυλλο. Ότι πρέπει για την περιγραφή σου παραπάνω.
klainmaingr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Έχω φάει κάψιμο και έχω δει τα άπαντα απο το πρωί [ame] [/ame] [ame] [/ame][ame] [/ame][ame] [/ame] Και έλιωσα με αυτό.. [ame] [/ame]
klainmaingr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Παρακαλώ Στέλιο (μα τι τζέντλεμαν που είμαστε)
alexzzz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 τώωωωωωρα;;; το θάψαμε κιόλας... δικό σου είναι μωρή κρητικιά; να ρίξω τον σερβερ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.