angmar Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Χριστουγεννιάτικο αρνί + γρίπη χείρων beta version... TEST Απο το αρνί η γρίπη;
blashyrkh+ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 βασικα παιζει να ακουσα μονο εγω το κωλοτραγουδο αλλα τελωσπαντων καποιος μιλαει για αρνια εδω περα... δεν μου παιζει το βιντεο
PaokToTheBone Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Άραγε πόσο τραγικό είναι να θες να στείλεις σε ενα μηνα χρόνια πολλά στην πρώην αλλά να μην είσαι σίγουρος αμα την λένε βασιλική ή Βεατρίκη; Βικεντία; Βερονίκη; εγω ειμαι σιγουρος οτι την λενε Βασιλικη,την πρωην, αλλα δν 8α στειλω. Join the club...
minarokeftes Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Απο το αρνί η γρίπη; Ανέβασα λίγο πυρετό και είπα να βάλω την μάσκα μην σας κολλήσω.....
angmar Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Ανέβασα λίγο πυρετό και είπα να βάλω την μάσκα μην σας κολλήσω..... Ninjasantasheep (νιντζοαιβασιλοπρόβατο)
pappous_soulis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα, καλό μήνα, καλή πρόοδο, καλ...
Kryptonite Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Gooodmorniiiiiiing Ρε μια μέρα έλειψα και γίνατε αγνώριστοι!
kosmasgr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Ho Ho Ho!!!Έτοιμος! Πρωί πρωί ρε ? Εχουμε και γιορτή των αγγέλων σήμερα ? Πάλι θα παραλύσει η πόλη
status Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Ho Ho Ho!!!Έτοιμος! Έτσι, έτσι τέτοιες παρουσίες στο ινσόμνια έτσι έτσι :Ρ Καλημερακλαντάν! :Ρ
klainmaingr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Πρωί πρωί ρε ? Εχουμε και γιορτή των αγγέλων σήμερα ? Πάλι θα παραλύσει η πόλη Α σήμερα είναι; Ευτυχώς δουλεύω μέχρι αργά, οπότε δεν θα φάω καθόλου κίνηση Άντε καιρός ήταν να γίνει και λίγο χριστουγεννιάτικη η ατμόσφαιρα
kosmasgr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Τραγουδάει και ο Michael Xatzigiannis. Ε ναι ομορφαίνει η πλατεία σιγά σιγά
alexzzz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 μέρα ρεμάλια... αυτές τις μέρες είδα "world greatest dad" και "funny people"... μην κάνετε το ίδιο λάθος με μένα...
Kryptonite Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Άντεξες και είδες το funny people?Εγώ ξεκίνησα να το βλέπω με παρέα και μόνο που δεν αρχίσαμε τα ναρκωτικά!Πολύ βαρετή ταινία..Φυσικά κάπου στη μέση μας άφησε γιατι έπρεπε να παει μια βόλτα μέχρι τον κάδο!
alexzzz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 στην μέση πιάσαμε την κουβέντα και ξεκινήσαμε μια να κάνουμε καφέ, μια να φάμε γλυκό... ε... πέρασε η ώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.