Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ντάξει μωρέ,το μοναδικό πράγμα στο οποίο έχω εθιστεί μέχρι στιγμής είναι το insomnia :P

Σοβαρά,εθίζει πολύ.Γιατί λες 50 λεπτά μωρέ,σιγά(τόσο δίνεις για το απλό τουλάχιστον και μπορείς να κερδίσεις αρκετά) και τα δίνεις.Και φεύγουν πολλά...καλύτερα μην αρχίσεις εκτός κι αν έχεις γερή θέληση και δεν εθιστείς εξ αρχής !

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπααα, ας μην παίξει ΚΙΝΟ αλλά τ' άλλο. :eek::lol::lol: (όχι μην κοιτάτε τα παράθυρα αν είναι ανοιχτά απλά εγώ είπα αστείο :X:devil:)

Βασικά εντάξει τα λέφτα που βάζεις μπορεί και να τα παίρνεις πίσω, το θέμα είναι οτί κάθεσαι ώρες και εσύ νομίζεις οτί πέρασαν λίγα λεπτά...:devil:

Δημοσ.
Σοβαρά,εθίζει πολύ.Γιατί λες 50 λεπτά μωρέ,σιγά(τόσο δίνεις για το απλό τουλάχιστον και μπορείς να κερδίσεις αρκετά) και τα δίνεις.Και φεύγουν πολλά...καλύτερα μην αρχίσεις εκτός κι αν έχεις γερή θέληση και δεν εθιστείς εξ αρχής !

indeed...ενας φιλος μου μια μερα εφαγε 50 ευρω και ουτε που το καταλαβε.... απο τοτε μου ειπε πως αμα τον ξαναδω να παιζει, να του κοψω το χερι...το δεξι.... ;)

Δημοσ.
Ο αλέτσος που πήγε;

καλα με το που ειδα απαντηση απο garnele sto θεμα λεω απο μεσα μου: τωρα εχει σχολιασει ο αλετζος το ποστ μου και του την εχει πει η φιλτατη συμφορουμιτισσα:-D

εντιτ: εχεις γινει ο φοβος και ο τρομος ολίγων τι. :-)

Δημοσ.

συμφωνω αν και δεν ξερω γιατι μιλατε :-D.

Παντως εγω χθες πηρα 600 ευρω απο στοιχημα(602 για την ακριβεια)το αξιζε το 20ευρω ;)

Δημοσ.
καλα με το που ειδα απαντηση απο garnele sto θεμα λεω απο μεσα μου: τωρα εχει σχολιασει ο αλετζος το ποστ μου και του την εχει πει η φιλτατη συμφορουμιτισσα:-D

εντιτ: εχεις γινει ο φοβος και ο τρομος ολίγων τι. :-)

faster.jpg

kill kill :Ρ

Δημοσ.
συμφωνω αν και δεν ξερω γιατι μιλατε :-D.

Παντως εγω χθες πηρα 600 ευρω απο στοιχημα(602 για την ακριβεια)το αξιζε το 20ευρω ;)

καλοφαγωτα my friend.:-)

βεβαια οι πιθανοτητες να το πετυχεις μερικες φορες τεινουν στο απειρο. τελοσπαντων.

@garnele

lol

:lol:

Δημοσ.

ησυχια!

ασχολουμαι με την 81 γιατι επαθε αναλαμπες εξυπναδας.

συνηθισμενο φαινομενο για γυναικες κατω των 25 χρονων....

θα χαθω για λιγο καιρο, μην ανυσηχειτε, περναω καλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...