slipknot Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Ντάξει μωρέ,το μοναδικό πράγμα στο οποίο έχω εθιστεί μέχρι στιγμής είναι το insomnia Σοβαρά,εθίζει πολύ.Γιατί λες 50 λεπτά μωρέ,σιγά(τόσο δίνεις για το απλό τουλάχιστον και μπορείς να κερδίσεις αρκετά) και τα δίνεις.Και φεύγουν πολλά...καλύτερα μην αρχίσεις εκτός κι αν έχεις γερή θέληση και δεν εθιστείς εξ αρχής !
M3tal_G3ar Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Μπααα, ας μην παίξει ΚΙΝΟ αλλά τ' άλλο. :lol: (όχι μην κοιτάτε τα παράθυρα αν είναι ανοιχτά απλά εγώ είπα αστείο :devil:) Βασικά εντάξει τα λέφτα που βάζεις μπορεί και να τα παίρνεις πίσω, το θέμα είναι οτί κάθεσαι ώρες και εσύ νομίζεις οτί πέρασαν λίγα λεπτά...
red7genius Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Σοβαρά,εθίζει πολύ.Γιατί λες 50 λεπτά μωρέ,σιγά(τόσο δίνεις για το απλό τουλάχιστον και μπορείς να κερδίσεις αρκετά) και τα δίνεις.Και φεύγουν πολλά...καλύτερα μην αρχίσεις εκτός κι αν έχεις γερή θέληση και δεν εθιστείς εξ αρχής ! indeed...ενας φιλος μου μια μερα εφαγε 50 ευρω και ουτε που το καταλαβε.... απο τοτε μου ειπε πως αμα τον ξαναδω να παιζει, να του κοψω το χερι...το δεξι....
slipknot Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Ε ναι,κι εγώ παλιά είχα λιώσει να πούμε...και να πεις πως κέρδιζα τίποτα ?? Κάνα 2ευρο το πολύ !
pappous_soulis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 χαχα0χα0χ0αχα0αχχα Ένας συμμαθητής μου κέρδισε 225 ευρώ την μια μέρα και 20 την άλλη
frenzy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 που δεν σου καθεται ποτε.... Ο αλέτσος που πήγε;
red7genius Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Ο αλέτσος που πήγε; καλα με το που ειδα απαντηση απο garnele sto θεμα λεω απο μεσα μου: τωρα εχει σχολιασει ο αλετζος το ποστ μου και του την εχει πει η φιλτατη συμφορουμιτισσα εντιτ: εχεις γινει ο φοβος και ο τρομος ολίγων τι.
Sadman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 συμφωνω αν και δεν ξερω γιατι μιλατε . Παντως εγω χθες πηρα 600 ευρω απο στοιχημα(602 για την ακριβεια)το αξιζε το 20ευρω
Garnele Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 καλα με το που ειδα απαντηση απο garnele sto θεμα λεω απο μεσα μου: τωρα εχει σχολιασει ο αλετζος το ποστ μου και του την εχει πει η φιλτατη συμφορουμιτισσα εντιτ: εχεις γινει ο φοβος και ο τρομος ολίγων τι. kill kill :Ρ
red7genius Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 συμφωνω αν και δεν ξερω γιατι μιλατε .Παντως εγω χθες πηρα 600 ευρω απο στοιχημα(602 για την ακριβεια)το αξιζε το 20ευρω καλοφαγωτα my friend. βεβαια οι πιθανοτητες να το πετυχεις μερικες φορες τεινουν στο απειρο. τελοσπαντων. @garnele lol
Achilles Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 συνειρμός ήταν αυτό? Και μάλιστα πετυχημένος...
aledjo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 ησυχια! ασχολουμαι με την 81 γιατι επαθε αναλαμπες εξυπναδας. συνηθισμενο φαινομενο για γυναικες κατω των 25 χρονων.... θα χαθω για λιγο καιρο, μην ανυσηχειτε, περναω καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.