Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να σας πω, αγόρασα ένα iMac Apple από το κατάστημά σας και είχε μέσα σκουλήκι. Τι μπορεί να γίνει; Μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό, για μια αποζημίωση πχ; Είστε δεσμευμένη εσείς;

απο το καταστημα μας???μηπως μπερδευεσαι η κανεις καποιο λαθος φιλε??οσο για το αν αγορασες καποιο προιον απο οπουδηποτε κ πηρες σκουληκι εγω δεν φταιω...χαχα!θα μπορουσες να διαλεξεις με αντικαταβολη να γινει η παραδοση κ να το εβλεπες το προιον κ μετα να πληρωνες!!!δεν χρειαζεται κ πολυ μυαλο για να το κανεις αυτο!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ναι' date=' δεν έχετε άδικο σε αυτό που λέτε, μάλλον δίκιο έχετε. Δεν κάνετε λάθος, όμως τώρα που...έγινε το...κακό, μπορεί να γίνει κάτι; Θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής, η βλάβη ήταν περισσότερο ψυχολογική (η γυναίκα μου είναι καρδιοπαθής) οπότε καταλαβαίνετε...

Τι μπορεί να γίνει τώρα;;;;[/quote']

Την αγαπώ παράφορα.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αμα σου πω οτι την ξερω...Αν ειναι αυτη...Το ονομα της με παραμπεμπει στην Εδεσσα.Ρωτα την αν ειναι κ απο Εδεσσα και τοτε σιγουρα δν ειναι συνωνιμια...

Δημοσ.
αμα σου πω οτι την ξερω...Αν ειναι αυτη...Το ονομα της με παραμπεμπει στην Εδεσσα.Ρωτα την αν ειναι κ απο Εδεσσα και τοτε σιγουρα δν ειναι συνωνιμια...

Ειρήνη Δούμτση Περιοχή: 54629 Μακεδονία Τηλέφωνο: 6987563734

Λογικά. Ωραία είναι;

Δημοσ.
Ειρήνη Δούμτση Περιοχή: 54629 Μακεδονία Τηλέφωνο: 6987563734

Λογικά. Ωραία είναι;

τα ειδα αυτα...Ε το σοι της ξερω,αν ειναι αυτη,ακομα κραταω επιφυλαξεις.Εχει αξιολογους συγγενεις.

Δημοσ.

Χέστε το OOT ή το Κουφά του Insomnia σε βιβλίο. Να βγάλουμε την αυτοβιογραφία της Ρενάτας Δούμτση. Πρέπει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...