angmar Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Βαρίομανε Χριστουγεννιάτικο Παόκικο αβατάρι Εδιτ @ Πάριος Ιάσων Σέκερης
Achilles Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Νομίζω πως ήδη άργησε να ανοίξει κάποιος topic με θέμα: Τι θέλετε να σας φέρει ο Santa-Billy φέτος... Να γελάσουμε και λίγο...
Satanic Πάριος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Υπάρχει νομίζω κάποιου είδους συζήτηση για χριστουγεννιάτικα δώρα νομίζω.
slipknot Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Θεωρείτε πως η ψυχολογική κατάσταση του Ατόμου της σύγχρονης εποχής μπορεί να αλλάξει μακροπρόθεσμα αν καθιερωθούν διάσπαρτες ωρολογιακά ορισμένες αφορμές "κεφιού";Δηλαδή, για να κάνω μια μεταφορά, αν κάθε 4-5 πχ φορές το μήνα υπήρχε μια "γιορτή" όπου ο καθένας "άλλαζε" το "avatar" του, συνηθίζοντας αυτή τη διαδικασία, η Ψυχή του θα ήταν πιο χαρούμενη εν τέλει; Αλλά όχι, όχι, αυτό είναι το Σαββατοκύριακο. Αν και μπορεί και όχι. Το OOT είναι μια 24ωρη γιορτή, κάθε μέρα.
PaokToTheBone Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Θεωρείτε πως η ψυχολογική κατάσταση του Ατόμου της σύγχρονης εποχής μπορεί να αλλάξει μακροπρόθεσμα αν καθιερωθούν διάσπαρτες ωρολογιακά ορισμένες αφορμές "κεφιού";Δηλαδή, για να κάνω μια μεταφορά, αν κάθε 4-5 πχ φορές το μήνα υπήρχε μια "γιορτή" όπου ο καθένας "άλλαζε" το "avatar" του, συνηθίζοντας αυτή τη διαδικασία, η Ψυχή του θα ήταν πιο χαρούμενη εν τέλει; Αλλά όχι, όχι, αυτό είναι το Σαββατοκύριακο. Αν και μπορεί και όχι. Αυτα τα ερωτηματα σου ερχονται ωντας νηφαλιος? Μου 8υμιζουν Μαεβιους Παχατουριδη... ο ιασωνας ο σεκερης θα ξερει χαχαχα που τον 8υμη8ηκες ρε 8εριο? Βαρίομανε Χριστουγεννιάτικο Παόκικο αβατάρι nice! να ζητησω copyrights η το κοτσαρω και ετσι?
angmar Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 nice! να ζητησω copyrights η το κοτσαρω και ετσι? Ελεύθερα
PaokToTheBone Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Ελεύθερα thanks.! Εχω λιωσει μεσα στο σπιτι ρε γαμω την αρρωστια!!!
slipknot Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Κάθε χρόνο να βγαίνει και λεύκωμα. OOT 2010: Η Σφαγή
Chrisxxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Ρε σεις πότε θα βγάλουμε το ΟΟΤ σε βιβλίο; Το αρχειακό υλικό είναι τεράστιο θέλει πολλούς μελετητές που θα αφιερώσουν ώρα.. Μονο τα ποστ του Wash να διαβάσεις θέλεις 2-3 μήνες (να διαβάσεις όχι να τα καταλάβεις..)
PaokToTheBone Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 σαν το my boring ass life? τοσο πολυ που ευχομαι να πηγαινα στην δουλεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.