Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Μπορεί να μου πει κανείς πως παίζεται το ΚΙΝΟ ??

Έχει κανείς υπόψιν του κανένα καλό site δημοπρασιών? Είδα το http://www.124sold.gr αλλά δεν λέει και πολλά...

Νομίζω οτι το skroutz.gr έχει και για δημοπρασίες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο το 1 έως το 80 (αν θυμάμαι καλά) μπορείς να διαλέξεις νούμερα. Στην αρχή αρχή δηλώνεις πόσα νούμερα θα διαλέξεις. Μπορείς απο 1 μέχρι 12 (πάλι αν θυμάμαι καλά). Αν π.χ δηλώσεις ότι θα διαλέξεις 6 νούμερα, διαλέγεις αυτά τα 6 νούμερα, και μετά ενώ είσαι μέσα στο προποτζίδικο ανα 5 λεπτά γίνεται κλήρωση και απο τα 80 αυά νούμερα επιλέγονται ''τυχαία(???)'' τα 20. Αναλόγως πόσα απο τα 6 που διάλεξες είναι μέσα στα 20 παίρνεις και το αντίστοιχο ποσό. Κατάλαβες???

Απο το 1 έως το 80 (αν θυμάμαι καλά) μπορείς να διαλέξεις νούμερα. Στην αρχή αρχή δηλώνεις πόσα νούμερα θα διαλέξεις. Μπορείς απο 1 μέχρι 12 (πάλι αν θυμάμαι καλά). Αν π.χ δηλώσεις ότι θα διαλέξεις 6 νούμερα, διαλέγεις αυτά τα 6 νούμερα, και μετά ενώ είσαι μέσα στο προποτζίδικο ανα 5 λεπτά γίνεται κλήρωση και απο τα 80 αυά νούμερα επιλέγονται ''τυχαία(???)'' τα 20. Αναλόγως πόσα απο τα 6 που διάλεξες είναι μέσα στα 20 παίρνεις και το αντίστοιχο ποσό. Κατάλαβες???

Aχα...απλό είναι.

Και τα λεφτά πως πάνε? Ανάλογα πόσα θα ποντάρεις?

Μακριά απ το ΚΙΝΟ !!! Αν αρχίσεις πωρώνεσαι και χαλάς συνέχεια λεφτά.Κάντε τίποτα άλλο !

Ντάξει μωρέ,το μοναδικό πράγμα στο οποίο έχω εθιστεί μέχρι στιγμής είναι το insomnia :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...