Lucifer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Και εγώ αποκωδικοποιώ ακόμα. Ως τώρα έχω βρει κάτι για φλοκομετρητές και μάνες αλλά μάλλον έχω ακόμα δρόμο.
alexzzz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Έλα, το βρήκα... μάλα + cash έβαλε ο μαλάκας
Achilles Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Έλα, το βρήκα... μάλα + cash έβαλε ο μαλάκας Και μιας και βρήκες την Μαλα, που υποδύθηκε η Βίσση στην ομώνυμη παράσταση...μήπως θυμάσαι και το επίθετό της;
alexzzz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 με την γεροντική άνοια που έχει θα βάλει 2 εντελώς άσχετα καμιά μέρα και θα κάνουμε μήνες να την πάρουμε χαμπάρι ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:31 ---------- Και μιας και βρήκες την Μαλα, που υποδύθηκε η Βίσση στην ομώνυμη παράσταση...μήπως θυμάσαι και το επίθετό της; ιδέα δεν έχω... εσύ είσαι κουλτουριάρης... εγώ κάτι ξυπόλητους άπλυτους ακούω...
Achilles Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 με την γεροντική άνοια που έχει θα βάλει 2 εντελώς άσχετα καμιά μέρα και θα κάνουμε μήνες να την πάρουμε χαμπάρι ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:31 ---------- ιδέα δεν έχω... εσύ είσαι κουλτουριάρης... εγώ κάτι ξυπόλητους άπλυτους ακούω... Μάλα Κισμένη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.