PaokToTheBone Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Είχα και εγώ την αίσθηση ότι είχαν μπει τόσοι πολλοί που το hd δεν άνοιγε, αλλά τώρα είναι οκ. + Αυτό το χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς είναι όλα τα λεφτά γιατί άλλες φορές ούτε η nova ούτε το σκαι με άφηναν να δω.. Ε καποτε αυτη η λειτουργια 8α 8εωρηται δεδομενη... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:44 ---------- ΠΟΟΟΟ το τελικό συμπέρασμα είναι οτι με γράψατε στα @@ σας.... ε οχι και ετσι απλα δεν ξερουμε καποια ταινια να προτεινουμε!
minarokeftes Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Την καινούργια του Γούντι Άλεν την έχετε δεί να ούμε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 o γκιόζης ο σχολιαστής στη ΝΕΤ λέει ότι να ναι σήμερα...Σπυρόπουλος=Σαριέγκι, πλάγιο=offside... σε λίγο θα μας πει ότι αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο είναι οπτικό εφφέ και πως χιονίζει κανονικά...
washcloud Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Όποιος πάντως προσπαθεί να δει από web tv και του κολλλάει, ας δοκιμάσει και από εδώ : http://livegoal.tk/tv.html (κλικ κάπου στο κέντρο και λίγο προς τα πάνω της οθόνης που λέει "here to watch today's live games" - scroll στο τέλος του παραθύρου που θ' ανοίξει μέχρι να βρείτε τον αγώνα, και μετά διαλέχτε λινκ μετάδοσης. Έχει και ΣΚΑΪ και ΝΕΤ/ΕRT World) Me Ιντερνετ Εξπλόρερ για σίγουρα. Μου έχει τύχει το streaming απ' το site του ΣΚΑΪ να κολλάει, ενώ το streaming (ΣΚΑΪ) μέσω αυτού να είναι μια χαρά.
giorgos147 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 δεν μιλάω για download speed αλλά για pings/latency Και γω δε μιλάω για Download Speed. Και Online παιχνίδι που έπαιξα σήμερα, και βίντεο στο youtube, όλα μια χαρά. Δε λέω ότι είναι τέλεια, αλλά δεν συνάντησα κάποιο μεγάλο πρόβλημα.
Toufas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Την καινούργια του Γούντι Άλεν την έχετε δεί να ούμε? curb βλεπεις? ειναι σαν ενα επεισοδιο απο την σειρα, αρκετα καλη το high.html ανοιξε σε 5 secs με 50αρα cable παντως. επεισης το γευμα εσπειρε, 2 ωρες περιπου, 5μιση πιατα εκαστως, 115 λιρες με 2 μπουκαλια νερο. αψογα. ---------- Post added at 19:18 ---------- επισης : You've won this eBay item: 50 PREMIUM VANILLA PODS/VANILLE - FREE POSTAGE 12 λιρες τσαμπα. οταν εχουν την 1 βανιλλια 2 λιρες στα μαγαζια, 2 να νε οι ωρες τους
paschalia Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Κυριακή βράδυ και εγώ έχω πάρει την 19'' μου αγκαλιά,γιατί ξεβιδώθηκαν οι βίδες που την συνδέουν με τη βάση και δεν μπορώ να την στηρίξω αλλιώς. Έκανα νέα πατέντα στα επιτραπέζια κομπιούτερ. Κατά τ'άλλα,πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι πάντα,γιατί η βαρυθυμία κάνει κακό ...
dark_banishing Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 o γκιόζης ο σχολιαστής στη ΝΕΤ λέει ότι να ναι σήμερα...Σπυρόπουλος=Σαριέγκι, πλάγιο=offside... σε λίγο θα μας πει ότι αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο είναι οπτικό εφφέ και πως χιονίζει κανονικά... που να βλεπες και στο σκαι !!!
minarokeftes Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Υπάρχει κανα προγραμματάκι να βρίσκει τίτλους απο MP3???
washcloud Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Υπάρχει κανα προγραμματάκι να βρίσκει τίτλους απο MP3??? εδώ
jason_rethymno Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Καλά Ολυμπιακός - Παναθηναικός και στο ποδοσφαιρο και στο μπάσκετ?Στημένα είναι και τα χουνε την ίδια μέρα?
andreapaog328 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 λοιπόν...είδα σήμερα αγώνα Γ εθνική και καπάκι το Arsenal - Chelsea, με τον κόσμο να είναι στα δύο μέτρα απο τους παίχτες...γουατ α φακινγκ ντιφερενς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.