Lucifer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Ε, δεν ηθελα να του πετάξω ένα στεγνό "Δε γουστάρει". Τότε μετάφερέ του πως στην ηλίκια που βρίσκεστε (και δε το λέω υποτιμητικά ή κάτι τέτοιο ε!) η επιθυμία ενός ετερόφυλου ατόμου για να 'ναι στο πλάι σου, εξυπηρετεί πολύ συγκεκριμένους σκοπούς οι οποίοι είναι αναπληρώσιμοι μέσω εναλλακτικών μέσων. Δεν υφίσταται Αριστοτελική προσέγγιση ή ακόμα και ανάγκη για συνδιαλλαγή με κάποιο θηλυκό, δεν υφίσταται σημαντικής ισχύος ή σημασίας σεξουαλική έλξη και σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχει κάτι απτό να του προσφέρει ΑΥΤΗ η γκόμενα πέραν από αυτοπεποίθηση μέσω της εκπλήρωσης της πρόκλησης "αυτήν ήθελα, αυτήν πήρα, γαμάω" που και αυτή θα αποβεί άχρηστη σε μερικά χρόνια καθώς οι όροι αλλάζουν δραματικά και τα ίδια κόλπα όχι απλώς δεν πιάνουν, αλλά δεν αποτελούν καν βάση για εκείνα που πιάνουν. Οπότε αν θέλει να ξεκαυλώσει (γιατί το σεξ σε αυτή την ηλικία αυτό κάνει) υπάρχει πάντα το ίντερνετ και αν θέλει αυτοπεποίθηση, υπάρχει πάντα η αλάνθαστη μέθοδος του "δημιουργώ ένα επιτυχημένο προφάηλ για πάρτη μου και μοιράζω χυλόπιτες" πράγμα το οποίο ΠΙΑΝΕΙ για πάντα μέχρι να πεθάνεις και να αναστηθείς. Αλλά κατά τα άλλα, δε γουστάρει, ναι.
andreapaog328 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 μόλις άνοιξα το βιβλίο των μαθηματικών ΙΙΙ. έχω πάθει κρίση... πάλι το γυρίσατε σε κοσμοπόλιταν?
Toufas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 μιλαει σαν καγκουρας για αυτο δεν τον γουσταρει η πιτσιρικα
Lucifer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Ναι, η πιτσιρίκα μασάει μαργαρίτες και στα διαλείμματα διαβάζει Τσέχωφ και Ναμπόκοφ.
giorgos147 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Βαριέμαι. Αχ, να μην έχω καμιά άσκηση στο Λενιώ, να περάσει η ώρα.
aledjo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Τι λέτε;...Από ένα παιδί στο ΜουΣουΝου μου =P Τώρα, να του πω δική μου γνώμη, δύσκολο =P Ο χρήστης *** λέει: * nai r erxotan kai moy kollouse klp Ο χρήστης Γιώργος‚ -www.De-SignIt.com ή .gr λέει: * Και μετά από καιρό τις έστειλες αυτά; Ο χρήστης *** λέει: * n. ti 1 fora tis eipa ena aplo geia ti kaneis kai moy apantise afise me thelo na koimitho * eno itan 10 kai misi to bradi * kai tin alli tis esteila oti simera isoun panemorfi kai den apantise kan Ο χρήστης Γιώργος‚ -www.De-SignIt.com ή .gr λέει: * Χμ... Τι να πω. Κατσε να ρωτησω σε μια σελίδα =P Ο χρήστης *** λέει: * k thnks r * na mi xexaso na sou po oti apo tote de milame katholou κανει τη δυσκολη! πες του μη τα παρατησει....
giorgos147 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 κανει τη δυσκολη!πες του μη τα παρατησει.... Συ λες ότι κάνει τη δύσκολη και ο Λούσι ότι τον έχει γραμμένο στα φτα της. =P Λέτε και οι δύο τα αντίθετα. Θα το μπερδέψουμε το παιδί
paschalia Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Ε ναι. Όταν δεν απαντά και τον γράφει,είναι γιατί κάνει την δύσκολη.
SweeT_DreamS Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Μία ψήφο κι από 'μένα στο ότι δε τον θέλει...
paschalia Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Λούσι : τι θερμοκρασίες έχετε εκεί πάνω ?
andreapaog328 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Λούσι : τι θερμοκρασίες έχετε εκεί κάτω ? γιέα ιτς φίξντ
Lucifer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Λούσι : τι θερμοκρασίες έχετε εκεί πάνω ? http://www.dmi.dk/eng/index/forecasts/forecast_for_copenhagen.htm Υπολόγισε πως το νοιώθεις 2 βαθμούς πιο κάτω τουλάχιστον όταν φυσάει, κάποιες φορές ο αέρας πιάνει 50 χλμ/ω.
giorgos147 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Λούσι, πόσες ώρες πίσω/μπροστά είναι εκεί;
Toufas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 η λουσι ή η δανια? η λουσι χρονια μπροστα, η δανια 1 ωρα πισω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.