alexzzz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Πρόσεξε μην πεις εσύ γιούπι.....και δημιουργηθεί ουρά. είμαι ποθητός... το ξέρω...
Achilles Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 είμαι ποθητός... το ξέρω... Για σένα να χαλαλίσω και ένα δώρο Χριστουγέννων...
o_magazatoras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Αλεκάκο:Μην ξεχάσεις τα αφεψήματα.Λουΐζα,υπέρικο,βαλεριάνα,χαμομηλάκι κλπ.Θα σου χαμηλώσουν το αβανς,χρειάζονται τώρα που θα κόψεις τους καφέδες... Όσο για τα "ροζ" συνεφάκια,τόσο τους (σε) κόβουν( ει) τόσο λένε(ές).Σημειολογικά είναι η άμβλυνση του κόκκινου,κάτι σαν γυαλόχαρτο στο νταηλίκι του (επιθετικότητα κλπ).Έχεις ακούσει ποτε την έκφραση "σφάζω με το μπαμπάκι"; Κάποια στιγμή που θα έχω υπομονή να μαζέψω τις σκέψεις μου (έχω αμολήσει καλούμπα χρόνια τώρα και τις έχω και βοσκάνε σε κάτι ραχούλες,προβατάκια που τα κοζάρεις από ψηλα) κάποια στιγμή λοιπόν θα μετρήσω τα ανγκστρουμ του (pink λέμε...) χρώματος και θα (προσπαθήσω να) αποδώσω τις αντίστοιχες συναισθησίες,έχω βιβλιογραφία μπόλικη.Αλλά να μη χρειάζεται να με ταΐσω,οπότε πάμε για σύνταξη-αν προλάβουμε...
status Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Αλεκάκο:Μην ξεχάσεις τα αφεψήματα.Λουΐζα,υπέρικο,βαλεριάνα,χαμομηλάκι κλπ.Θα σου χαμηλώσουν το αβανς,χρειάζονται τώρα που θα κόψεις τους καφέδες... Όσο για τα "ροζ" συνεφάκια,τόσο τους (σε) κόβουν( ει) τόσο λένε(ές).Σημειολογικά είναι η άμβλυνση του κόκκινου,κάτι σαν γυαλόχαρτο στο νταηλίκι του (επιθετικότητα κλπ).Έχεις ακούσει ποτε την έκφραση "σφάζω με το μπαμπάκι"; Κάποια στιγμή που θα έχω υπομονή να μαζέψω τις σκέψεις μου (έχω αμολήσει καλούμπα χρόνια τώρα και τις έχω και βοσκάνε σε κάτι ραχούλες,προβατάκια που τα κοζάρεις από ψηλα) κάποια στιγμή λοιπόν θα μετρήσω τα ανγκστρουμ του (pink λέμε...) χρώματος και θα (προσπαθήσω να) αποδώσω τις αντίστοιχες συναισθησίες,έχω βιβλιογραφία μπόλικη.Αλλά να μη χρειάζεται να με ταΐσω,οπότε πάμε για σύνταξη-αν προλάβουμε... Έχεις ακούσει την κατάρα "να σε βρούνε τούμπανο με μπαμπάκια στα ρουθούνια"; :Ρ
washcloud Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Eίναι ακόμη στο στάδιο της άρνησης. Θα του περάσει. Όπως πέρσι με τα φούξια κινητά που του λέγαμε πως είναι γκέη, δεν πειράζει, δεν είναι ο πρώτος, κι αντιδρούσε.
o_magazatoras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 σου κάνει τα νεύρα κορδόνι. btw,ξέρω από τρυπάκια.
status Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Eίναι ακόμη στο στάδιο της άρνησης. Θα του περάσει.Όπως πέρσι με τα φούξια κινητά που του λέγαμε πως είναι γκέη, δεν πειράζει, δεν είναι ο πρώτος, κι αντιδρούσε. Νομιζω ότι ακόμα τον πειράζει..αλλά το έχει συνηθίσει :Ρ Ο εγωκεντρισμός του δεν τον αφήνει μουχαχααχ:Ρ
Achilles Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Πάντως, καλά που έχει ο alexzzz και μας για φίλους.....και τον "βοηθάμε" να το ξεπεράσει.
giorgos147 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Θα μπείτε; Παίζω... http://www.ootr.gr/chatim/main.html
kostandinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 ερωτηση ειναι μελος ? http://www.protothema.gr/content.php?id=53072
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Εγώ θα έλεγα α) τι μας νοιάζει β1) ακόμη και να ήταν και β2) ακόμη και αν κάποιος μπορούσε να το ξέρει μετά βεβαιότητας γιατί γ) πρέπει να ανοιχτεί ολόκληρο θέμα και δεν πεταγόμαστε μια βόλτα από το ΟΟΤ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.