Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αλεκάκο:Μην ξεχάσεις τα αφεψήματα.Λουΐζα,υπέρικο,βαλεριάνα,χαμομηλάκι κλπ.Θα σου χαμηλώσουν το αβανς,χρειάζονται τώρα που θα κόψεις τους καφέδες...

Όσο για τα "ροζ" συνεφάκια,τόσο τους (σε) κόβουν( ει) τόσο λένε(ές).Σημειολογικά είναι η άμβλυνση του κόκκινου,κάτι σαν γυαλόχαρτο στο νταηλίκι του (επιθετικότητα κλπ).Έχεις ακούσει ποτε την έκφραση "σφάζω με το μπαμπάκι";

Κάποια στιγμή που θα έχω υπομονή να μαζέψω τις σκέψεις μου (έχω αμολήσει καλούμπα χρόνια τώρα και τις έχω και βοσκάνε σε κάτι ραχούλες,προβατάκια που τα κοζάρεις από ψηλα) κάποια στιγμή λοιπόν θα μετρήσω τα ανγκστρουμ του (pink λέμε...) χρώματος και θα (προσπαθήσω να) αποδώσω τις αντίστοιχες συναισθησίες,έχω βιβλιογραφία μπόλικη.Αλλά να μη χρειάζεται να με ταΐσω,οπότε πάμε για σύνταξη-αν προλάβουμε...:P

Δημοσ.

Αλεκάκο:Μην ξεχάσεις τα αφεψήματα.Λουΐζα,υπέρικο,βαλεριάνα,χαμομηλάκι κλπ.Θα σου χαμηλώσουν το αβανς,χρειάζονται τώρα που θα κόψεις τους καφέδες...

Όσο για τα "ροζ" συνεφάκια,τόσο τους (σε) κόβουν( ει) τόσο λένε(ές).Σημειολογικά είναι η άμβλυνση του κόκκινου,κάτι σαν γυαλόχαρτο στο νταηλίκι του (επιθετικότητα κλπ).Έχεις ακούσει ποτε την έκφραση "σφάζω με το μπαμπάκι";

Κάποια στιγμή που θα έχω υπομονή να μαζέψω τις σκέψεις μου (έχω αμολήσει καλούμπα χρόνια τώρα και τις έχω και βοσκάνε σε κάτι ραχούλες,προβατάκια που τα κοζάρεις από ψηλα) κάποια στιγμή λοιπόν θα μετρήσω τα ανγκστρουμ του (pink λέμε...) χρώματος και θα (προσπαθήσω να) αποδώσω τις αντίστοιχες συναισθησίες,έχω βιβλιογραφία μπόλικη.Αλλά να μη χρειάζεται να με ταΐσω,οπότε πάμε για σύνταξη-αν προλάβουμε...:P

Έχεις ακούσει την κατάρα "να σε βρούνε τούμπανο με μπαμπάκια στα ρουθούνια"; :Ρ

Δημοσ.

Eίναι ακόμη στο στάδιο της άρνησης. Θα του περάσει.

Όπως πέρσι με τα φούξια κινητά που του λέγαμε πως είναι γκέη, δεν πειράζει, δεν είναι ο πρώτος, κι αντιδρούσε.

Δημοσ.
Eίναι ακόμη στο στάδιο της άρνησης. Θα του περάσει.

Όπως πέρσι με τα φούξια κινητά που του λέγαμε πως είναι γκέη, δεν πειράζει, δεν είναι ο πρώτος, κι αντιδρούσε.

Νομιζω ότι ακόμα τον πειράζει..αλλά το έχει συνηθίσει :Ρ

Ο εγωκεντρισμός του δεν τον αφήνει μουχαχααχ:Ρ

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα α) τι μας νοιάζει β1) ακόμη και να ήταν και β2) ακόμη και αν κάποιος μπορούσε να το ξέρει μετά βεβαιότητας γιατί γ) πρέπει να ανοιχτεί ολόκληρο θέμα και δεν πεταγόμαστε μια βόλτα από το ΟΟΤ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...