Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Κι εκεί που θα μαθαίναμε τι συνέβαινε στο σπίτι με το μπόλικο πράμα στη λεκάνι (sic), πάει το θέμα...

Άτιμη κενωνία, που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα (ηλεκτρονικά) τάρταρα.

Σνιφ.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Κι εκεί που θα μαθαίναμε τι συνέβαινε στο σπίτι με το μπόλικο πράμα στη λεκάνι (sic), πάει το θέμα...

Άτιμη κενωνία, που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα (ηλεκτρονικά) τάρταρα.

Σνιφ.

Κατόπιν λαϊκής απαίτησης και κατακραυγής, το εν λόγω θέμα επανήλθε (κλειδωμένο βεβαίως-βεβαίως) αφού αφαιρέθηκαν τρία (3) μηνύματα με ανάρμοστο περιεχόμενο.

Το θέμα ζει, αυτό μας οδηγεί. :-)

• Members
Δημοσ.

Κοίτα τι θέματα ανοίγουν και δεν το έχω πάρει χαμπάρι! :lol::lol::lol:

Ακόμα γελάω με αυτό:

Ναι. Είναι ο παπάς - ηλεκτρολόγος. Ξάδερφος του τερματοφύλακα - γιατρού.

(http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1977795&postcount=6)

:lol::lol::lol:

Δημοσ.
Κατόπιν λαϊκής απαίτησης και κατακραυγής, το εν λόγω θέμα επανήλθε (κλειδωμένο βεβαίως-βεβαίως) αφού αφαιρέθηκαν τρία (3) μηνύματα με ανάρμοστο περιεχόμενο.

Το θέμα ζει, αυτό μας οδηγεί. :-)

Αν μπορούσατε να το ξεκλειδώνατε για κανά 10λεπτο, γιατί έχω ένα καλό να συνεισφέρω?

Δημοσ.

Πιτσιρικάς, κάθε που αγόραζα το Μπλεκ, η πρώτη ιστορία που διάβαζα ήταν ο "τερματοφύλακας-γιατρός" Δεν ξέρω τι διάολο με τραβούσε σ αυτήν την πανβλακιστότατη ιστορία...

• Members
Δημοσ.

Ήταν έτσι κι αλλιώς η δεύτερη στη σειρά νομίζω, αφού ακολουθούσε την ιστορία του Μπλεκ!

Αν και να σου πω την αλήθεια, νομίζω πως περισσότερο μου έχουν μείνει οι ιστορίες που είχε το άλλο περιοδικό της εποχής, το Αγόρι (που ήταν κάπως πιο σκοτεινό).

Δημοσ.

Ρε παιδιά,να ρωτήσω κάτι,επειδή δεν ξέρω.Για να πάω περιστέρι,γίνεται με μετρό ? Και αν ναι,που κατεβαίνω,άγιο αντώνιο ?

Δημοσ.
Η αφεντομουτσουνάρα μου τα συντονίζει από μακριά.

Η Πασχαλιά κάνει την βρώμικη δουλειά. ;)

Όπως πάντα , τις βρώμικες δουλειές τις κάνει ο υφιστάμενος και ο απλός κοσμάκης .

Άτιμη κενωνία .

Δημοσ.

πω πω βαριεμαι....

η Μαρια μου κανει τη δυσκολη, η Ειρηνη εχει γκομενο, η Κατερινα επισης, η αλλη Μαρια μου λεει οτι ειμαι γυναικας γι'αυτο δε με περνει στα σοβαρα, η Ποπη με γουσταρει αλλα ειναι μπαζο.... και γω γουσταρω τη φιλη της την Ελεαννα που ειναι κολημενη με τον πρωην της που εχει γκομενα τη Κατερινα αλλα αυτες οι δυο δε γνωριζονται γιατι δε το ξερουν!

μπλεξαμε τα μπουτια μας.

βεβαια με προβληματισε αυτο που μου ειπε η αλλη Μαρια οτι ειμαι γυναικας και δε ξερω τι σημαινει αυτο. καλο ή κακο?

σημασια εχει παντος οτι θα περασω αλλο ενα Σαββατο με τη Λιτσα παρεα....

θα ψαξω καινουργιες φιλες.... δε παει αλλο! τις βαρεθηκα

Δημοσ.
Στα @@ μας...

ντροπη σου!

εισαι και κοριτσι για σπιτι....

εγω σου ανοιγω τη καρδια μου και συ.... :cry:

"δως μου λιγακι σημασια...." βερτης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...