Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και να μη βγω το Σάββατο, να είμαι κλεισμένος μέσα στο σπίτι, η άλληνα να είναι στο σχολείο και να κάνει διάφορα λόγω μη επιθεώρησης από εμένα.

Ναι, καλά :P

αν η γκομενα 8ελει να μαμη8ει ,8α μαμη8ει οσο και να την επι8εωρεις...και αν εχεις απο τωρα αυτον το λοξιγκα θα περασεις ασχημα...

εκτος και αν σ αρεσει να την κατασκοπευεις και τοτε περναμε σε αλλα μονοπατια...

ο πυρετος μου ανεβαζει την λιμπιντο...

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σουήτ, την πίνουν θα πει σε γενικές γραμμές κάνουν χρήση ντρόγκας. Μη πω έως κατάχρηση. Τί ντρόγκα θα είναι αυτή, έχει να κάνει με τα κέφια. Κι ανάλογα τα τοπικά ιδιώματα, τα σπασμένα τηλέφωνα, και το πόση ντρόγκα έχει παρεμβληθεί, άλλος εννοεί χασισάκι του Θεού, φουντίτσα της Παναγίας, Μαριχουάνα Του Μανώλη.

Σε εξτρήμ καταστάσεις, εννοούν άσπρη ντρόγκα ξέξασπρη, κι απ' την άχνη ξεξασπρότερη.

To "πιώσιμο" (κατάποση), που στην νορμάλ κατάσταση υποννοεί καπνούς, μπουχούς και ντουμάνια, ταιριάζει εννοιολογικά με την εισπνοή. Τώρα, στην περίπτωση της "παραμύθας" (άσπρης), κάτι γίνεται με τα φιξάκια (τσιγαράκια εμπλουτισμένα), αλλά το πράγμα μπλέκεται όταν βγαίνουν κουτάλια και βελόνια - παρ' ολ' αυτά, κάποιοι "την πίνουν" (διατηρούν τον όρο), ακόμα και τότε.

Ελπίζω το ενδιαφέρον σου να ήτο καθαρά λογοτεχνικό, κι όχι για να βγεις για ψώνια :P

...εδώ να γελάσω; Όχι δηλαδή αλλά το...ακούσιο λογοπαίγνιο (<--...NA ΚΙ ΑΛΛΟ!!!) ήταν fantastic! :-D

Τςςς...Ευχαριστώ για την ενημέρωση :)

Τι πανδαισία λέξεων είναι αυτή! Φαντάζομαι να τα λες όλα αυτά με ύφος ανάλογο του Προύσαλη σ'αυτή τη σκηνή:

Όσο για το "Ναι ναι. Ούτε την έχω ακούσει ποτέ" που είπα : Ατυχές. :P

Δημοσ.
αν η γκομενα 8ελει να μαμη8ει ,8α μαμη8ει οσο και να την επι8εωρεις...και αν εχεις απο τωρα αυτον το λοξιγκα θα περασεις ασχημα...

εκτος και αν σ αρεσει να την κατασκοπευεις και τοτε περναμε σε αλλα μονοπατια...

Φτιάξε με τώρα. Φόρτωσε με. Βάλε μου ιδέες :mad:

Πως καταλαβαίνουμε αν είναι παρθένα; :P

ο πυρετος μου ανεβαζει την λιμπιντο...

Ώρα για τσούντα και τσιμπούκια στου χουράφ κάτου από τουν ίσκιου, όπως κάνει ο τσουμπάνς. :o

Δημοσ.

Aν εξαιρέσεις το μουστάκι του Αθηνόδωρου, μέσα έπεσες Σουήτ

(απ' τις αγαπημένες μου έβερ σκηνές, btw)

Δημοσ.

Άν δεν σου απαντήσει η ίδια, μπορείς να διαλέξεις τον χειροκίνητο τρόπο.

Τα αποτελέσματα είναι δύο...

Α) Δεν είναι....

Β) Ήταν...

Δημοσ.

@minarokeftes

Παράθεση:

1.Υπολογιστικάσυστήματα5ηςγενιάς

2.Μνήμεςυπολογιστικώνσυστημάτων: Χαρακτηριστικά& Εξελίξεις

3.ΜονάδεςΕισόδου& Εξόδου: Χαρακτηριστικά& Εξελίξεις

4.Γλώσσεςπρογραμματισμού(Χαρακτηριστικάκαικατηγοριοποίηση)

5.ΛειτουργικόσύστημαUNIX–Ηιστορίατου

6.ΑσφάλειαΠληροφοριακώνΣυστημάτων

7.ΕφαρμογέςΗλεκτρονικώνΔημοπρασιών(eBay)

8.Ηλεκτρονικόεμπόριο(e-commerce)

9.ΕφαρμογέςΚοινωνικήςΔικτύωσης(π.χ. Facebook/ Twitter)

10.ΗΙστορίατηςMicrosoft

11.H ΙστορίατηςApple

12.Τομέλλοντωνδικτυακώνμηχανώναναζήτησης

Ποιά απο αυτά τα θέματα έχει περισσότερες πληροφορίες στο νετ και γενικά είναι ποιο εύκολο να γίνει μια εργασία 2500 λέξεων??? help λίγο μπα και βγάλω κανα φράγκο

το 10 και το 11

.

Δημοσ.
Απλα την ρωτας :P

Και τρως αμέσως ένα αστραπιαίο χαστούκι το οποίο το εισπράττεις με τη ταχύτητα του φωτός, έχει δύναμη ίσα και γω δε ξέρω με πόσα Newton, και σου αφήνει κοκκινίλα για τουλάχιστον μέχρι να σε δει η αγγλικού σου :P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:45 ----------

Άν δεν σου απαντήσει η ίδια, μπορείς να διαλέξεις τον χειροκίνητο τρόπο.

Τα αποτελέσματα είναι δύο...

Α) Δεν είναι....

Β) Ήταν......

Το θέμα είναι να το κάνεις :o

Δημοσ.
Φτιάξε με τώρα. Φόρτωσε με. Βάλε μου ιδέες :mad:

Ώρα για τσούντα και τσιμπούκια στου χουράφ κάτου από τουν ίσκιου, όπως κάνει ο τσουμπάνς. :o

αναλογως που βρισκεσαι...

ετσι κανουν οι τσοπανηδες?

Δεν ξερω αλλα με χαλαν μαλλον τα DEPON.

και τι σε ενδιαφερει αν ειναι ωρε?

Δημοσ.
Αν βάλεις 10&11 σε συνδυασμό, δε θα χρειαστείς κάτι παραπάνω από καν 2 threads του insomnia.

@minarokeftes

το 10 και το 11

.

Thanks!!!! Βρήκα μια έτοιμη στο γούγλη και με λίγες μοντίφες θα είναι κομπλέ!!!

Τα ευκολότερα 40€ που έβγαλα ποτέ :lol::lol::lol:

Δημοσ.
Και τρως αμέσως ένα αστραπιαίο χαστούκι το οποίο το εισπράττεις με τη ταχύτητα του φωτός, έχει δύναμη ίσα και γω δε ξέρω με πόσα Newton, και σου αφήνει κοκκινίλα για τουλάχιστον μέχρι να σε δει η αγγλικού σου :P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:45 ----------

Το θέμα είναι να το κάνεις :o

Εγω οσες εχω ρωτησει μου απαντησαν και δεν βαρεσε καμια :P

Δημοσ.

-Παρατηρείς τον τρόπο με τον οποίο τρώει ένα παγωτό πύραυλο ή μια μπανάνα.

-Αν είναι αθίγγανη ή η οικογένεια της είναι παλαιών αρχών κόβεις βόλτες έξω απ' το σπίτι και τσεκάρεις τα σεντόνια.

Δημοσ.
Aν εξαιρέσεις το μουστάκι του Αθηνόδωρου, μέσα έπεσες Σουήτ

(απ' τις αγαπημένες μου έβερ σκηνές, btw)

"Το σπαθί μου Ειρήνηηηηη" :P

Ειλικρινά, όταν μιλάμε για αγαπημένες σκηνές από ελληνικές ταινίες, στο μυαλό μου έρχεται ένα και μόνο όνομα πριν απ'όλα τα άλλα: Βασίλης Λογοθετίδης. Τελεία.

Δημοσ.
Και με αφορμή την επεξήγηση ορολογίας από τον waschloud (M.A, PhD in slangology) να αναφέρω ότι...

αυτό ήταν απλά διασκευή κειμένου.

Και για να βοηθήσω και την SD παραθέτοντας και παράδειγμα επί της ευκαιρίας, αυτός από το 1:00 και μετά "την πίνει".

Πίνουνε ΡΟ γιατί θα πεθάνουνε!!!!

κρυσταλλοι ελεσντι πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...