SweeT_DreamS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Εγώ ας πούμε κάθε φορά που βλέπω ένα ναρκομανή κάνω συνειρμούς και φέρνω στο μυαλό μου τον Σπούτνικ 1. Αυτό πώς μπορεί να το εκλογικεύσει κανείς; Ζντουπ. Ναρκομανείς---> Sputnik 1 ( <---- ?????? ) Τι να σου πω. Μετά από ένα σύνολο λογικών (για σένα) σκέψεων, μπορεί να οδηγηθείς από τους ναρκομανείς στον Sputnik. ( ??? )
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Ζντουπ. Ναρκομανείς---> Sputnik 1 ( <---- ?????? ) Τι να σου πω. Μετά από ένα σύνολο λογικών (για σένα) σκέψεων, μπορεί να οδηγηθείς από τους ναρκομανείς στον Sputnik. ( ??? ) οι αποπάνω πάντως είναι οι Sigue-Sigue Sputnik. Tί λες, την πίνουν;
giorgos147 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Τι με έπιασε και ακούω τέτοια; Πήγα: Ιωαννίδης---> Κότσιρας και τώρα Πάριο. Ό,τι να'ναι είμαι. Είμαι και ψιλό άρρωστος όπως είπα πριν. Αφήστε τα.
status Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Same planet.Different worlds. Same planet Different Crouches! Με συγχωρείτε για την παρέμβαση,αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι υπάγεσαι εις τας άνδρας και όχι ανάγεσαι. Ναι ότι είπε Η μασχαλιά..εεε Πασχαλιά έστω, αλλά άσε μας να ενάγουμε το αντρικό μας γίγνεσθαί! :Ρ http://www.sony.gr/product/hed-home-entertainment/mdr-xd200#pageType=Overview Αν πάρω αυτά τα ακουστικά λέτε να κουφαθω σε λίγα χρόνια? Ούτως ή άλλως αυτό θα συμβεί είτε τα αγοράσεις είτε όχι οπότε τι αρωτνάς; :Ρ εγω για τη νύχτα τα θέλω. Γ-Α-Μ-Η-Σ-Ε-Σ Λέμε! :Ρ
slipknot Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Ζντουπ. Ναρκομανείς---> Sputnik 1 ( <---- ?????? ) Τι να σου πω. Μετά από ένα σύνολο λογικών (για σένα) σκέψεων, μπορεί να οδηγηθείς από τους ναρκομανείς στον Sputnik. ( ??? ) Βασικά αν σου εξηγήσω ακριβώς τι παίζει θα σου φανεί απολύτως λογικό. Αλλά τι νόημα θα έχει, η μαγεία θα χαθεί.
SweeT_DreamS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 οι αποπάνω πάντως είναι οι Sigue-Sigue Sputnik. Tί λες, την πίνουν; Ωραίοι τύποι. Θα γελάσεις...αλλά τι σημαίνει "την πίνουν"; Ναι ναι. Πρώτη φορά τη βλέπω αυτή την έκφραση. Ναι ναι. Ούτε την έχω ακούσει ποτέ. Ναι ναι... (???)
antonl Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Τι με έπιασε και ακούω τέτοια; Πήγα: Ιωαννίδης---> Κότσιρας και τώρα Πάριο. Ό,τι να'ναι είμαι. Είμαι και ψιλό άρρωστος όπως είπα πριν. Αφήστε τα. Αν δεν το χεις προσέξει, κάθε βράδυ σε πιάνει κάτι Τι paste έκανες ωρέ στο yt;
SweeT_DreamS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Βασικά αν σου εξηγήσω ακριβώς τι παίζει θα σου φανεί απολύτως λογικό. Αλλά τι νόημα θα έχει, η μαγεία θα χαθεί. Κρίμα. .....
giorgos147 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Αν δεν το χεις προσέξει, κάθε βράδυ σε πιάνει κάτι Φταίει η αγγλικού, η Ελένη και η "άλληνα".
antonl Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μεγαλόκαρδος είσαι ρε συ. @παρα-παρα-παρα-απο-πάνω: Ρουφιάνε .
PaokToTheBone Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μια βδομαδα τρεχω σαν τον φουστη και μολις ερχεται το Σαββατοκυριακο αρρωσταινω.... Holy mother of god....!
minarokeftes Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Πο μπισκότα ΓΕΜΙΣΤΑ με γεύση Λεμόνι!!! Τα σπάνε, έχω φάει 3 μεγάλα μέχρι στιγμής να ούμε....
giorgos147 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μεγαλόκαρδος είσαι ρε συ. Και εκείνες μικρόψυχες. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:09 ---------- Μια βδομαδα τρεχω σαν τον φουστη και μολις ερχεται το Σαββατοκυριακο αρρωσταινω.... Holy mother of god....! Τα ίδια και εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.