slipknot Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Σοβαρή ερώτηση ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ.. Εναλλακτικός messenger αντί του Windows live?? για κάποιο λόγο δεν μπορώ να δω όσους χρησιμοποιουν Nimbuzz σε apple... http://ipodtouchtricks.net/ipod-touch-messengers/how-to-access-yahoo-messenger-msn-aim-gtalk-icq-on-ipod-touch/ help!!! aMSN ίσως. Μαλακία άκυρο, πολύ αργός (εγώ, όχι το messenger).
little loulou Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μέσος όρος που θα βγάλω στους βαθμούς;...Εκεί χρειάζεται όμως. Τρίτη γυμνασίου είμαι, ε. αγαπητε τζορτζ..οι αποψεις που θα ακουσεις για το αν τελικα θα πρεπει να διαβαζεις ελενη η οχι,ειναι ποικιλες.γενικα τα ατομα που εχουν τελειωσει το λυκειο και εχουν φυγει απο το καλουπι του σχολειου,θα ακουσεις να σου λενε πως τελικα δεν αξιζει να καθεσαι να σκοτωνεσαι και διαβασε μονο τα μαθηματα που θα σου χρειαστουν τα μαθηματα κατευθυνσης. αυτη η αποψη δεν ειναι σωστη ομως.οσο βαρετα κι αν ειναι για σενα η λογοτεχνια,τα θρησκευτικα,η ελενη,η φυσικη,σου δινεται μια βαση.μαθαινεις να εισαι συνεπης,να παιρνεις το μπραβο σου επειδη εδωσες την καλυτερη απαντηση και γενικα να προσπαθεις για το καλυτερο.και σκεψου..αν δεν διαβαζες φυσικη,δεν θα καταλαβαινες τι αναμενεται να γινει το 2012.αν δεν ηξερες θρησκευτικα δεν θα γνωριζες για το ημερολογιο των μαγια και δεν θα μπορουσες να συμμετεχεις σε συζητησεις. απλα απο το λυκειο και μετα ειτε λογω εφηβειας,ειτε λογω πιεσης,ειτε λογω του χαωδες συστηματος που επικρατει κυριως στα λυκεια,αρχιζεις να τα βαζεις με το συστημα. ακομη....το "αδιαθετος¨το χρησιμοποιουμε ανεξαρτητου φυλου. αδιαθετος=ελαφρα αρρωστος(που συνηθως οφειλεται σε παθολογικο αιτιο) κακοδιαθετος:εχει να κανει με τον ψυχολογικο παραγοντα. και τελος..το βρηκα τυχαια και μου εκανε εντυπωση.οχι μονο αναφερει το ινσομνια αλλα σε παραθετει ΚΑΙ ΣΕ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΓΟΥΟΣ http://www.slang.gr/lemma/show/malagana_13125/ τελος
MsquitoPrincess Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 εφτιαξα τρομερο πιατο σημερα. φιλετο απο λαιμο αρνιου, πρωτα στο γαλα και μετα παναρισμενο σε ενα γιαπωνεζικο προιον, στον φουρνο με 1 πατατα και 1/3 της κουπας ζωμο απο αρνι απο την προηγουμενη βδομαδα και το γαλα μεσα. απλα επος Κοίτα να δεις.Άκου να σου πω.Πρόσεξε με λίγο.Να σου πω ένα πράμα. Δεν χρειάζεται να μας πηδάς την ψυχολογία.Και το κάνεις επανειλημμένα.
Chrisxxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μήπως τότε να αλλάξεις τροφοδοτικό; amsn, emesene και pidgin για αλλαγή! Αν δε βρείς uninstall κατέβασε και βάλε το revo uninstaller. aMSN ίσως. Μαλακία άκυρο, πολύ αργός (εγώ, όχι το messenger). Θενκς Το ccleaner εχω.. αλλά μπα... Για να δουμε!
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Σε παραπέμπει, δεν σε παραθέτει. Αλλά έτσι είναι, όποιος κάνει κοπάνα απ' τη σχολή του, μαθαίνει Ελληνικά απ' την Πετρούλα μετά.
slipknot Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Ο wash πρέπει να λάβει τον τίτλο "Επίκουρος καθηγητής της ινσομνιολογίας" και να αρχίσει να βγαίνει στα κανάλια με κουστουμιά. Καλύτεροι είναι οι άλλοι; Μέχρι και στο slang.gr έφτασε η χάρη του. Θα στείλω ο ίδιος επιστολή στον Μπαμπινιώτη να συμπεριλάβει μερικά νέα λήμματα σχετιζόμενα με σένα wash στη νέα έκδοση. Συγκίνηση. Update: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. (3ο παράδειγμα). Ποιος κρύβεται πίσω απ' όλα αυτά;
Chrisxxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Κοίτα να δεις.Άκου να σου πω.Πρόσεξε με λίγο.Να σου πω ένα πράμα. Δεν χρειάζεται να μας πηδάς την ψυχολογία.Και το κάνεις επανειλημμένα. Εγω παρήγγειλα pizza feeling better;;; :-D
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 κάτσε να βρω πρώτα ποιά πουτάνα το λίνκαρε στο σλανγκ, και μετά βλέπουμε και για τα κανάλια...!@%#$@!
giorgos147 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Γαμώ. Χειροτερεύω. Να πάρω κανα φάρμακο προληπτικά; Γαμώ. Σαββατιάτικα.
slipknot Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Αν κάνετε search στο slang.gr γράφοντας "insomnia" θα σας βγάλει 12 αποτελέσματα, λέξεις που συνδέονται με κάποιο post ή topic στο αγαπημένο forum μας. Και κάπου εδώ διαμαρτύρομαι, δεν υπάρχει τίποτα από afentiko. Ποιοι τον πολεμούν; Γιατί θέλουν να τον φιμώσουν;
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 χαχ, τώρα που είδα πως έχουν χώσει εκεί μέσα ΚΑΙ Αλέκο (και μάλλον ΚΑΙ status), χαλάρωσα... +1 @ ^Ένας νέος Ζουράρης γεννιέται. ΖΟΥ-ΡΑ-ΡΙΣ ! ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕ!!! τη Δευτέρα με την Δυσδαιμόνα σου
alexzzz Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 ξεσκαρτάρισμα download εβδομάδων... θα μου πάρει ώωωωωωωωρααααααααα
minarokeftes Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Πήγα να πάθω αναρώφιση απο τα γέλια!!!!! http://www.slang.gr/lemma/show/laxtaropsola_13862
little loulou Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Σε παραπέμπει, δεν σε παραθέτει. Αλλά έτσι είναι, όποιος κάνει κοπάνα απ' τη σχολή του, μαθαίνει Ελληνικά απ' την Πετρούλα μετά. damn!και αναρωτιομουν ποιο απο τα δυο παει.. εχω ενθουσιαστει! μα τι βρηκα παλι!!! ινσομνια...ανοιγουμε νεους δρομους,νεες ορολογιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.