giorgos147 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Χωριανοί χωριανοί, συμφορά τρεχάτε. Η Ελένη, η αγγλικού και "η άααααλλη" τον κάναν λούλα. Λούλα; Ω Σπουδαία Ελληνικά Φτάνουν τόσα γράμματα...
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Ανήρ έστι κακοδιάθετος;Ω Έλλην Λούσιφερ, συ ανάγεσαι εις τους άνδρας; αϊ σκρατς αδιάθετα μαϊ μπολς σε λέω. Same planet. Different worlds.
giorgos147 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Same planet.Different worlds. Same planet. Different worlds. Ντιφρεντ καλτσουρς. -------------- Θέλω να κάνω αλλαγή στο BIOS του msi wind u100. Βάζω το BIOS σε ένα Memory Stick Pro Duo, κάνω επανεκίνηση, και λέει Boot Failure ή κάτι τέτοιο. Δε θυμάμαι. Τι φταίει;
slipknot Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Λούλα; Ω Σπουδαία Ελληνικά Φτάνουν τόσα γράμματα... Νέα Νεοελληνικά Mothahacka, do you speak it?
paschalia Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Ανήρ έστι κακοδιάθετος;Ω Έλλην Λούσιφερ, συ ανάγεσαι εις τους άνδρας; Με συγχωρείτε για την παρέμβαση,αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι υπάγεσαι εις τας άνδρας και όχι ανάγεσαι.
giorgos147 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 @slipknot Κάτσε να πιάσω αγριεμένο ύφος. Νομίζω είμαι έτοιμος Σε παρακαλώ σταμάτα =P
Chrisxxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Γιωργάρα, σε γενικές γραμμές αι άνδραι είναι κακοδιάθετοι. Ο άλεξζζζ και ο ακίλιζ είναι αδιάθετοι. ouch... πάλι περιοδο εχουν; ---------------------------------------- Σοβαρή ερώτηση ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ.. Εναλλακτικός messenger αντί του Windows live?? για κάποιο λόγο δεν μπορώ να δω όσους χρησιμοποιουν Nimbuzz σε apple... http://ipodtouchtricks.net/ipod-touch-messengers/how-to-access-yahoo-messenger-msn-aim-gtalk-icq-on-ipod-touch/ help!!! --------------------------------------------- και πως θα κανω unistall to wlm??? το να πιω καφέ και να βάλω λινουξ δεν είναι λυση!
alexzzz Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Με συγχωρείτε για την παρέμβαση,αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι υπάγεσαι εις τας άνδρας και όχι ανάγεσαι. γίναμε όλοι ειδικοί
giorgos147 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Με συγχωρείτε για την παρέμβαση,αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι υπάγεσαι εις τας άνδρας και όχι ανάγεσαι. Είμαι άρρωστος και περιμένω να φάω σουβλάκια. Άσε ήσυχα τα ελληνικά μου
alexzzz Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 αν ξαναδώ αυτό το γαμώ smilie θα φάω μπαν...
giorgos147 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 αν ξαναδώ αυτό το γαμώ smilie θα φάω μπαν... Σε εκνευρίζει ε;
angmar Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Σοβαρή ερώτηση ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ.. Εναλλακτικός messenger αντί του Windows live?? για κάποιο λόγο δεν μπορώ να δω όσους χρησιμοποιουν Nimbuzz σε apple... http://ipodtouchtricks.net/ipod-touch-messengers/how-to-access-yahoo-messenger-msn-aim-gtalk-icq-on-ipod-touch/ help!!! --------------------------------------------- και πως θα κανω unistall to wlm??? το να πιω καφέ και να βάλω λινουξ δεν είναι λυση! Μήπως τότε να αλλάξεις τροφοδοτικό; amsn, emesene και pidgin για αλλαγή! Αν δε βρείς uninstall κατέβασε και βάλε το revo uninstaller.
antonl Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 αν ξαναδώ αυτό το γαμώ smilie θα φάω μπαν... :o :o :o Δεν το περίμενες ε; Btw κάπου πήρε το μάτι μου έναν klainmain στο thread;
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 αν ξαναδώ αυτό το γαμώ smilie θα φάω μπαν... http://www.dailymotion.com/video/x6ft45_greek-80s-commercial-y-vapona_lifestyle
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.