Φρού-Φρού Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Ύποπτη η προσέγγιση σου Lucifer.. Εμένα ας πούμε η αμέσως επόμενη ερώτηση που μου έρχεται στο μυαλό είναι "σας αρέσει το σπληνάντερο? Αιτιολογήστε"
Lucifer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Η προσέγγισή μου είναι απλώς η στροφή προς τον ρεαλισμό! Αν καταρρίψω εμένα, θα έχω καταρρίψει στο μυαλό του κάθε χρήστη την έννοια της Επιφάνειας που πνίγει το Περιεχόμενο. Και τότε θα έχω αποκτήσει λίγο από το 2ο, έχοντας κάνει κάτι καλό!
red7genius Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 εμεις οι κοινοι θνητοι μπορουμε να αλλαξουμε αυτο το καταραμενο Senior Member που βλεπω κατω απο το νικ μου οπως κανει καθε τρεις και λιγο ο απο πανω μου? χουμορ κανω, χουμορ...
Lucifer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δε νομίζω, είναι επιλογή στον πίνακα ελέγχου, το προφίλ μου κτλ. Τσέκαρε εκεί και άμα δεν έχει επιλογή... =/ Και αλλάζει συνέχεια ανάλογα με τα δεδομένα, πχ τώρα που έχω γαστρεντερίτιδα, κολλάει!!1
parsifal Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Και αλλάζει συνέχεια ανάλογα με τα δεδομένα, πχ τώρα που έχω γαστρεντερίτιδα, κολλάει!!1 Πες του να κλειδώσει σε Senior Member, γιατί τα custom ranks είναι κάτι που ζητάνε επίμονα τα μέλη εδώ και πολύ καιρό και δεν είναι και ότι καλύτερο να «ανεμίζεις» επιδεικτικά μπροστά στη μάπα μας το enhanced control panel σου...
poscaman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δε νομίζω, είναι επιλογή στον πίνακα ελέγχου, το προφίλ μου κτλ. Τσέκαρε εκεί και άμα δεν έχει επιλογή... =/ Και αλλάζει συνέχεια ανάλογα με τα δεδομένα, πχ τώρα που έχω γαστρεντερίτιδα, κολλάει!!1 παρτακια:eek:
slygeo87 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ Αν κάθεστε δίπλα σε κάποιον που σας σπάει τα νεύρα ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες: * Ήσυχα και ήρεμα ανοίξτε τη θήκη του laptop * Βγάλτε το laptop σας έξω * Πατήστε να ανοίξει * Σιγουρευτείτε ότι ο διπλανός σας βλέπει την οθόνη * Κλείστε τα μάτια, στρέψτε το κεφάλι σας προς τον ουρανό και ανοιγοκλείστε τα χείλη σας σαν να προσεύχεστε * Μετά πατήστε εδώ: Then hit this link http://boortz.com/mp3/archive/countdown.swf
dark_banishing Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Θέλω να πω πολλά ευχαριστώ σε όσους δεν κάνουν, ώστε να γλιτώσουμε από όλους αυτούς που μας ζητάνε κλικ στα λινκ τους.
KWSN_Men Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 "πως εισαι ετσι ρε paredwse?" LOL Εγώ έχω πάντως να καταγγείλω ότι ο γνωστός hacker/voodoo priest Παρεδώσε έκανε τον IE μου να κρασάρει με το που πάτησα το θέμα για να το δω. Ή μήπως ήταν η Πασχαλιά τώρα που το ξανασκέφτομαι;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Εγώ έχω πάντως να καταγγείλω ότι ο γνωστός hacker/voodoo priest Παρεδώσε έκανε τον IE μου να κρασάρει με το που πάτησα το θέμα για να το δω. Ή μήπως ήταν η Πασχαλιά τώρα που το ξανασκέφτομαι; Η αφεντομουτσουνάρα μου τα συντονίζει από μακριά. Η Πασχαλιά κάνει την βρώμικη δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.