Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η προσέγγισή μου είναι απλώς η στροφή προς τον ρεαλισμό!

Αν καταρρίψω εμένα, θα έχω καταρρίψει στο μυαλό του κάθε χρήστη την έννοια της Επιφάνειας που πνίγει το Περιεχόμενο.

Και τότε θα έχω αποκτήσει λίγο από το 2ο, έχοντας κάνει κάτι καλό!

Δημοσ.

εμεις οι κοινοι θνητοι μπορουμε να αλλαξουμε αυτο το καταραμενο Senior Member που βλεπω κατω απο το νικ μου οπως κανει καθε τρεις και λιγο ο απο πανω μου?:-)

χουμορ κανω, χουμορ...:o

Δημοσ.

Δε νομίζω, είναι επιλογή στον πίνακα ελέγχου, το προφίλ μου κτλ. Τσέκαρε εκεί και άμα δεν έχει επιλογή... =/

Και αλλάζει συνέχεια ανάλογα με τα δεδομένα, πχ τώρα που έχω γαστρεντερίτιδα, κολλάει!!1

Δημοσ.
Και αλλάζει συνέχεια ανάλογα με τα δεδομένα, πχ τώρα που έχω γαστρεντερίτιδα, κολλάει!!1

Πες του να κλειδώσει σε Senior Member, γιατί τα custom ranks είναι κάτι που ζητάνε επίμονα τα μέλη εδώ και πολύ καιρό και δεν είναι και ότι καλύτερο να «ανεμίζεις» επιδεικτικά μπροστά στη μάπα μας το enhanced control panel σου... :mad:

Δημοσ.
Δε νομίζω, είναι επιλογή στον πίνακα ελέγχου, το προφίλ μου κτλ. Τσέκαρε εκεί και άμα δεν έχει επιλογή... =/

παρτακια:eek::eek:

Δημοσ.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

Αν κάθεστε δίπλα σε κάποιον που σας σπάει τα νεύρα ακολουθήστε τις

παρακάτω οδηγίες:

* Ήσυχα και ήρεμα ανοίξτε τη θήκη του laptop

* Βγάλτε το laptop σας έξω

* Πατήστε να ανοίξει

* Σιγουρευτείτε ότι ο διπλανός σας βλέπει την οθόνη

* Κλείστε τα μάτια, στρέψτε το κεφάλι σας προς

τον ουρανό και ανοιγοκλείστε τα χείλη σας σαν

να προσεύχεστε

* Μετά πατήστε εδώ:

Then hit this link

http://boortz.com/mp3/archive/countdown.swf

Δημοσ.
"πως εισαι ετσι ρε paredwse?"

LOL

Εγώ έχω πάντως να καταγγείλω ότι ο γνωστός hacker/voodoo priest Παρεδώσε έκανε τον IE μου να κρασάρει με το που πάτησα το θέμα για να το δω. Ή μήπως ήταν η Πασχαλιά τώρα που το ξανασκέφτομαι; :confused:

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ έχω πάντως να καταγγείλω ότι ο γνωστός hacker/voodoo priest Παρεδώσε έκανε τον IE μου να κρασάρει με το που πάτησα το θέμα για να το δω. Ή μήπως ήταν η Πασχαλιά τώρα που το ξανασκέφτομαι; :confused:

Η αφεντομουτσουνάρα μου τα συντονίζει από μακριά.

Η Πασχαλιά κάνει την βρώμικη δουλειά. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...