washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 αν εννοείς ότι...ΛΕΙΠΕΙ το pci.sys (μήνυμα σφάλματος κτλ), εμένα μου φαίνεται (απ' όσο θυμάμαι) περίεργο που σου ανοίγουν ΚΑΝ τα win.....(το Σέβεν, σημαίνει Εφτάψυχα......; )
eSATA Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 ...εμ ΑΥΤΟ εννοώ "δεν κατάλαβα"...Τί σε κάνει να πιστεύεις πως ό,τι φεύγει από κάποιο εργοστάσιο α) δουλεύει πάντα 100 % β) ...δεν γίνεται το 100% να πέσει στο 0% από την επόμενη ώρα που θα το έχεις στα χέρια σου. Μιλάμε για εξαιρέσεις βέβαια, αλλά υπάρχουν. To διαγνωστικό ήταν στο full scan mode; chkdsk.exe, έτρεξες; το quick έτρεξα...θα βάλω το βράδι το φουλ.. αν δε το περάσει τον στέλνω πίσω;
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Αν δεν το περάσει, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ τον στέλνεις. Τους το λες κι όλας. Το quick νομίζω κοιτάει μόνο τα S.M.A.R.T. attributes, και δεν κάνει read-write checks. Αν είναι ζήτημα του fs κι όχι του δίσκου, στα σίγουρα χρειάζεται full scan. Aλλά είμαστε Offtopic (pun intended)
eSATA Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Αν δεν το περάσει, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ τον στέλνεις. Τους το λες κι όλας. Το quick νομίζω κοιτάει μόνο τα S.M.A.R.T. attributes, και δεν κάνει read-write checks. Αν είναι ζήτημα του fs κι όχι του δίσκου, στα σίγουρα χρειάζεται full scan. Aλλά είμαστε Offtopic (pun intended) Ευχαριστώ πολύ wash. (τι τους ήθελα τους WD διάλε...καλά ήμουν με τους hitachi μου)
jason_rethymno Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δεν ξανα κάνω φορμάτ με την καμία βαριέμαι. Τέσπα επειδή δεν γνωρίζω, ξές αν θα έχω κανα πρόβλημα ή όχι αν το παρατήσω έτσι? χαχαχαχα σου πάει η φάτσα μαζι με το nickname:lol:
minarokeftes Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 χαχαχαχα σου πάει η φάτσα μαζι με το nickname Αχαχαχαχα ΘΕΕ!!!!!
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Εκτός πάντως κι αν μιλάμε για συγκεκριμένη παρτίδα δίσκων, με συγκεκριμένες κριτικές (πχ διθυραμβικές για τον περσινό 640άρη της WD) (καταστροφικές για τον 7200.11 της Seagate με το τζούφιο firmware), oι δίσκοι είναι πάνω-κάτω (οι μάρκες δλδ), "ό,τι σου κάτσει". (αν και γενικά οι Χιτάτσηδες δεν έχουν και πολύ καλό όνομα, εδώ που τα λέμε, για όλο τον κόσμο. Ειδικά λόγω της πάλαι-ποτέ παρτίδας των "DeathStar") Seagate, WD και Samsung θα έλεγα εγώ, ΓΕΝΙΚΑ, με αυτή τη σειρά προτεραιότητας στην προτίμηση...
andreapaog328 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 δηλαδή; Αν το πρόβλημα σου είναι ότι τα torrent έχουν δίπλα ένα κόκκινο χ....υποθέτω πως έχεις το utorrent και αποθηκεύει τα torrent σε G:\μπλά μπλά μπλά. Αν αποσυνδέσεις τον σκληρό και βάλεις άλλες συσκευές και μετά τον ξαναβάλεις μπορεί να γίνει F: πχ και το utorrent να βλέπει άλλα αντ'αλλων...
status Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Αν δεν το περάσει, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ τον στέλνεις. Τους το λες κι όλας. Το quick νομίζω κοιτάει μόνο τα S.M.A.R.T. attributes, και δεν κάνει read-write checks. Αν είναι ζήτημα του fs κι όχι του δίσκου, στα σίγουρα χρειάζεται full scan. Aλλά είμαστε Offtopic (pun intended) άϊ φισντ.:Ρ
Achilles Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 minarokeftes σε τέτοια θέματα έχω ευαισθησία... Και επειδή δεν έχω φάει ακόμα, μπορεί να σου ρίξω καμιά δεκαριά κιλά μπινελίκια... Μην με παρεξηγήσεις...Το στομάχι μου θα φταίει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Έτσι για να σας φτιάξω λίγο.... ατομική συσκευασία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.