eSATA Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Γιατί όταν κατεβάζω κάτι σε εξωτερικό σκληρό μέσω m torrent βγάζει συνεχώς σφάλματα;
pappous_soulis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 και ποιά ειν' τούτη; η λέιντι μόγγολο
andreapaog328 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 επιτέλους παρασκευή ρε πόστη μου...σήμερα παίζει να έφτιαξα και τον καλύτερο νες στην ζωή μου... καλημέρα...ήτανε.
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 δεν είπα ότι το λύσαμε ρε Τρομπέν... είπα ότι του απαντήσαμε όπως ορίζει ο νέος (παλιός) κανονισμός του οο... τώρα μπορεί να κόψει τον λαιμό του φέτες. ήμουν σίγουρος ότι αυτό σκεφτόσουν.......αλητάμπουρα e-Mhtse, μάλλον μπουλαίρνει ο σκληρός. Κάνε του έλεγχο με το διαγνωστικό της εταιρίας του προβατομινάρα, ξανακάνε δήλωση για "χρόνια μπροστά" για τέτοια φρικιά, και το επόμενο πρόγραμμα που θα σου προτείνω θα είναι φουλ στα worms
slipknot Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Αρχικά καταχωρημένο από Tony Williams She's sitting in a chair, right??? KEEP GOING!! BIT MOAR, INNIT? WRONG!!!! ποσο την μισω... Κουασιμόδος.
andreapaog328 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Γιατί όταν κατεβάζω κάτι σε εξωτερικό σκληρό μέσω m torrent βγάζει συνεχώς σφάλματα; πρόσεξε να μην αλλάζει και το γράμμα του σκληρού...
eSATA Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 e-Mhtse, μάλλον μπουλαίρνει ο σκληρός. Κάνε του έλεγχο με το διαγνωστικό της εταιρίας του είναι καινούργιος ....έλεος.
minarokeftes Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 system32\DRIVERS\pci.sys αυτό λείπει αλλα βαριέμαι να το φτιάξω.... θα έχω κανα πρόβλημα?
eSATA Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 πρόσεξε να μην αλλάζει και το γράμμα του σκληρού... δηλαδή;
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 είναι καινούργιος ....έλεος. δεν κατάλαβα............; system32\DRIVERS\pci.sys αυτό λείπει αλλα βαριέμαι να το φτιάξω.... θα έχω κανα πρόβλημα? σόρι ρε συ, αλλά αυτό το αρχείο νομίζω έχει να κάνει με το λειτουργικό, και όχι με driver κάποιας συσκευής που έχεις βάλει εσύ. Σκάρτη εγκατάσταση μου βρωμάει
eSATA Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 δεν κατάλαβα............; Λέω πώς γίνετε να χάλασε κι αυτός αφού είναι καινούργιος! Τα περνάει πάντως τα diagnostics της WD.
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 ...εμ ΑΥΤΟ εννοώ "δεν κατάλαβα"... Τί σε κάνει να πιστεύεις πως ό,τι φεύγει από κάποιο εργοστάσιο α) δουλεύει πάντα 100 % β) ...δεν γίνεται το 100% να πέσει στο 0% από την επόμενη ώρα που θα το έχεις στα χέρια σου. Μιλάμε για εξαιρέσεις βέβαια, αλλά υπάρχουν. To διαγνωστικό ήταν στο full scan mode; chkdsk.exe, έτρεξες;
minarokeftes Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 σόρι ρε συ, αλλά αυτό το αρχείο νομίζω έχει να κάνει με το λειτουργικό, και όχι με driver κάποιας συσκευής που έχεις βάλει εσύ.Σκάρτη εγκατάσταση μου βρωμάει Δεν ξανα κάνω φορμάτ με την καμία βαριέμαι. Τέσπα επειδή δεν γνωρίζω, ξές αν θα έχω κανα πρόβλημα ή όχι αν το παρατήσω έτσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.