Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
να υπο8έσω ότι ο αχτένιστος έχει Βίστα όμως αυτή τη στιγμή, και μάλλον άλλο θέλει (χαμάλη για εύρεση/αυτόματο πέρασμα driver ον ουάν κλικ)

μαλάκα... πως μπορείς και πας πίσω τα θέματα;;; το λύσαμε αυτό...

Δημοσ.
να υπο8έσω ότι ο αχτένιστος έχει Βίστα όμως αυτή τη στιγμή, και μάλλον άλλο θέλει (χαμάλη για εύρεση/αυτόματο πέρασμα driver ον ουάν κλικ)

Να υποθέσεις οτι έχω τα 7 και οτι λοίπουν και 2-3 drivers γιατι μου έχει κάτι unknown devices αλλα απο την στιγμή που την δουλειά μου την κάνω δεν έκατσα να ψάξω να βρώ απο τί είναι!!!

Δημοσ.
Γίνετε μαζικό rename σε mp3 greeklish--> Ελληνικά;

γίνεται. Με αποτελέσματα αναμενόμενης ποιότητας (θέλουν αρκετές διορθώσεις...)

Δημοσ.
λοιπόν... με έχει πιάσει μια μαλακία βλέποντας τις προάλλες αυτό που έγινε με τον Σαρκοζί αλλά και πιο παλιά που είχε η Ντένη Μαρκορά στους 2 ξένους, που έχει κρεμασμένες φωτό δίπλα σε ιστορικές προσωπικότητες και στιγμές...

καθαρά για φράμπαλα ψήνομαι να το κάνω... ποιους και πότε προτείνεται; ένας είναι ο Τσε πχ... έχετε φαντασία εσείς... για πείτε

Μπορείς να σε βάλεις ανάμεσα;

a-few-seconds-before-the-jfk-assassination.jpg

Taxi%20Driver.png

fem2GUARDS-Auschwitz.GIF

Δημοσ.
Να υποθέσεις οτι έχω τα 7 και οτι λοίπουν και 2-3 drivers γιατι μου έχει κάτι unknown devices αλλα απο την στιγμή που την δουλειά μου την κάνω δεν έκατσα να ψάξω να βρώ απο τί είναι!!!

κατέβασε το Unknown Device Identifier

(είτε Βίστα, είτε Σέβεν, το θέμα είναι πως μια φορά το να κάνεις εξτράκτ τους driver από το σύστημα για να τους χρησιμοποιήσεις στα ΧΡ, μάλλον μαλακία είναι...

ακούς; :P)

Δημοσ.
35lyhhh.jpg

She's sitting in a chair, right???

KEEP GOING!!

BIT MOAR, INNIT?

WRONG!!!!

xndt89.jpg

2rh1ctz.jpg

ποσο την μισω...

Δημοσ.

δεν είπα ότι το λύσαμε ρε Τρομπέν... είπα ότι του απαντήσαμε όπως ορίζει ο νέος (παλιός) κανονισμός του οο... τώρα μπορεί να κόψει τον λαιμό του φέτες.

Δημοσ.
κατέβασε το Unknown Device Identifier

(είτε Βίστα, είτε Σέβεν, το θέμα είναι πως μια φορά το να κάνεις εξτράκτ τους driver από το σύστημα για να τους χρησιμοποιήσεις στα ΧΡ, μάλλον μαλακία είναι...

Είσαι ΘΕΟΣ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...