pappous_soulis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Κάτι ελαφρύ. Όπως το να αργήσουμε τη πρώτη ώρα, ή να κάνουμε... Κοπάνα. Συζητάτε να αργήσετε την πρώτη ώρα? Ή κοπάνα? By the gods, αυτά δεν τα σκέφτονται ρε Γιώργη.
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 να ευχαριστήσεις και τον σουγάτα που τον έφαγε ο υπερβολικός ζήλος Μήτσε
gang Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 ακόμα μετανιώνω που δεν έκανα απουσίες στην δευτέρα λυκείου ρε Bill.... θυμάσαι ρε που 2 μέρες πριν το τέλος είχα κάτσει έξω από την τάξη και αφού είχε περάσει μισή ώρα μου έλεγε η φιλόλογος (δεν θυμάμαι ποια είχαμε) να μπω χωρίς απουσία... ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑ ΚΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
giorgos147 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 By the gods, αυτά δεν τα σκέφτονται ρε Γιώργη. Δε θέλω επίπονη αποβολή Καλό σας βράδυ! Τίποτα Δημήτρη.
eSATA Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 να ευχαριστήσεις και τον σουγάτα που τον έφαγε ο υπερβολικός ζήλος Μήτσε ωχ δε το είδα καθόλου.... thanks sug!
gang Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δε θέλω επίπονη αποβολή Καλό σας βράδυ! Τίποτα Δημήτρη. ωραίο είναι να αρχίζεις να κάνεις κοπάνες προς το τέλος ... που θα έχει ψιλοκαλοκαιριάσει. (όχι ότι τώρα έχει χειμωνιάσει αλλά λέμε τώρα)
MsquitoPrincess Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 moskito που μενεις ρε?Ηράκλειο ιτ ιζ.
eSATA Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 το νούμερο 20 παιδικό τι είναι σε s,m,L,Xl κτλπ;
sugata Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 ε η κοπάνα της πρώτης ώρας, ή η ολοήμερη, δεν είναι κάτι που θα τιμωρηθεί περαιτέρω. παίρνεις την ή τις απουσιούλες σου και δεν τρέχει τίποτα. όταν σου λέει ότι δεν τα σκέφτονται αυτά, εννοεί ότι ξυπνάτε μια μέρα, συναντιέστε και πηγαίνετε προς το σχολείο, και στο δρόμο αποφασίζετε να μην πάτε τελικά, για τον χ, ψ λόγο. edit: εκπλήσσομαι κάθε φορά που κάνω post στο οοττ. αεροδιαστημικές ταχύτητες γαμώτ.
Kryptonite Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Η ακόμα καλύτερα, το σκέφτεστε ο καθείς μόνος του (εκτός κι αν κοιμάστε αγκαλίτσα ξερωγώ ) απο την προηγούμενη μέρα και δεν ξυπνάτε καθόλου!
pappous_soulis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 ακόμα μετανιώνω που δεν έκανα απουσίες στην δευτέρα λυκείου ρε Bill.... θυμάσαι ρε που 2 μέρες πριν το τέλος είχα κάτσει έξω από την τάξη και αφού είχε περάσει μισή ώρα μου έλεγε η φιλόλογος (δεν θυμάμαι ποια είχαμε) να μπω χωρίς απουσία... ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑ ΚΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Την μυτόγκα ρε?
antonl Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Ρε τι στε σεις. Δυο ώρες να μη λείψει ένας άνθρωπος.
jason_rethymno Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Θέλω να προ έν ακουτκο ν βλπε τνιες κ μοσκι.αλ να ενια φτνο .Καταλάβατε?
slipknot Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Θέλω να πάρω ένα ακουστικό να βλέπω ταινίες και μουσική αλλά να είναι φτηνό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.