sugata Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 είτε έτσι, είτε αλλιώς, θα τον φίξντ. ξες ε, υπήρχαν και π.ι. εποχές. γιες τζέισον, γαλάζια γαλάζια. και κάμει και ένα ψωλφόκρυο έξω. edit: ανάθεμα, πόσο γρήγορα ποστάρετε ρε άνθρωποι...
washcloud Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Σε βλέπω να τρως μπαν Γιώργο. (όχι, στον jr πήγαινε)
slipknot Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 πες ότι έκανες φιξ ρε! Πες ότι έκανες! Δεν είπα τέτοιο πράγμα! Δεν το είπες, είναι μια γενική αλήθεια όμως για όλους μας, ΟΛΟΥΣ. Αν βάλω fixed δε θα επικεντρωθείτε στο κρυμμένο μήνυμα του post μου.
giorgos147 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Σε βλέπω να τρως μπαν Γιώργο. (όχι, στον jr πήγαινε) Δε φταίω εγώ, το Λενιώ τα κάνει όλα. Κάτσε να τελειώσω τις ασκήσεις, και θα επανέλθω εις την φυσιολογική μου κατάστασιν. Παρακαλώ από τους διαχειριστές, μια μικρή παύση. Ειλικρινά δε το κάνω επίτηδες. Έφτασα την πέμπτη σελίδα με ασκήσεις της Ελένης.
giorgos147 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 ...μπαν από τον γυμνασιάρχη, λέω. Α. Και ό,τι συζητούσα σήμερα με τον διπλανό μου, να κάνουμε τίποτα να φάμε καμιά αποβολή, γιατί δε λέει να φύγουμε από το γυμνάσιο με 0 αποβολές.
slipknot Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Και η αποβολή να είναι 12ήμερη ξέρω 'γω και να μη φύγετε καθόλου απ' το γυμνάσιο.
eSATA Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 μπορεί κάποιο καλό παιδί να ''κόψει'' το παρακάτω σχέδιο και τη λεζάντα και την βάλει σε διαφάνεια; (εγώ δε τα κατάφερα) ευχαριστώ
giorgos147 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Και η αποβολή να είναι 12ήμερη ξέρω 'γω και να μη φύγετε καθόλου απ' το γυμνάσιο. Κάτι ελαφρύ. Όπως το να αργήσουμε τη πρώτη ώρα, ή να κάνουμε... Κοπάνα.
giorgos147 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 μπορεί κάποιο καλό παιδί να ''κόψει'' το παρακάτω σχέδιο και τη λεζάντα και την βάλει σε διαφάνεια; (εγώ δε τα κατάφερα) ευχαριστώ Αν περιμένεις να τελειώσω με το Λενιώ, θα στο κάνω. Αν κατάλαβα καλά, θες να διώξεις το άσπρο BG;
eSATA Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Αν περιμένεις να τελειώσω με το Λενιώ, θα στο κάνω.Αν κατάλαβα καλά, θες να διώξεις το άσπρο BG; σωστά κατάλαβες! με την ησυχία σου, με σώζεις ακόμη μια φορά
giorgos147 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Αχμ, επειδή νύσταξα λίγο, δεν έκανα και ό,τι καλύτερο. Αν δε βιάζεσαι και θες κάτι καλύτερο, ρίξε μου ένα μήνυμα αύριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.