Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είναι μάλλον καινούριο trend να κάνει κάποιος ό,τι άκυρο τόπικ του κατέβει για να εισπράξει το "καλυτερο" κλείδωμα από τον Lucifer. Φυσικά με ένα καινούριο λογαριασμό για να μην μας μείνει και η ρετσινιά.

Εκτός και αν ισχύει το worst case scenario, αλλά αυτό δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Εκτός και αν ισχύει το worst case scenario, αλλά αυτό δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι...

Και ποιο είναι αυτό; «Lucifer κερνάει και Lucifer πίνει», ας πούμε... ; :whistle:

Μου αρέσει το σκεπτικό του livewire, αποδίδει στην ανθρώπινη ηλιθιότητα την απειρότητα του μεγέθους της που της πρέπει.

Από την άλλη, σε μια ουροβόρο κίνηση στο θολό background, αποκλείει -ενδεχομένως- την πιθανότητα ο εκάστοτε άγνωστος καθυστερημένος (ο οποίος είναι αναμφισβήτητα παρών παντού με διαφορετική μορφή τη φορά) να είναι όντως τόσο απλοϊκά ηλίθιος ώστε απλώς να κάνει το δικό του.

Ευτυχώς το υποτιθέμενο ενδεχόμενο κάποιος τόσο ψωνισμένος σαν εμένα να μην έχει άλλη δουλειά να κάνει απ'το να τεστάρει την ετοιμολογία του είναι πικοσκοπικό μπροστά στην εμπειρική βεβαιότητα μιας συστηματικής επίθεσης της χίμαιρας της ηλιθιότητας γνωστής και ως ΜΑΖΑ.

!

Και ποιο είναι αυτό; «Lucifer κερνάει και Lucifer πίνει», ας πούμε... ; :whistle:

Έεεετσι...:devil:

Edit

Μου αρέσει το σκεπτικό του livewire, αποδίδει στην ανθρώπινη ηλιθιότητα την απειρότητα του μεγέθους της που της πρέπει.

Από την άλλη, σε μια ουροβόρο κίνηση στο θολό background, αποκλείει -ενδεχομένως- την πιθανότητα ο εκάστοτε άγνωστος καθυστερημένος (ο οποίος είναι αναμφισβήτητα παρών παντού με διαφορετική μορφή τη φορά) να είναι όντως τόσο απλοϊκά ηλίθιος ώστε απλώς να κάνει το δικό του.

Ευτυχώς το υποτιθέμενο ενδεχόμενο κάποιος τόσο ψωνισμένος σαν εμένα να μην έχει άλλη δουλειά να κάνει απ'το να τεστάρει την ετοιμολογία του είναι πικοσκοπικό μπροστά στην εμπειρική βεβαιότητα μιας συστηματικής επίθεσης της χίμαιρας της ηλιθιότητας γνωστής και ως ΜΑΖΑ.

!

Και άσε τους άλλους να προσπαθούν για λίγη προσοχή, για ένα ξεγυρισμένα ντελιριακό κλείδωμα, για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Ελένη...

Τι κερδίζω?

:P

!

Από που μπορούμε να προμηθευτούμε το βιβλίο σου ?

• Super Moderators

Συγγνώμη, είναι χειρότερο το thread για την ποδολαγνία (και η μία και μοναδική απάντηση σε αυτό) από κάτι "ομορφιές" που έχουν γίνει και sticky;

Συγγνώμη, είναι χειρότερο το thread για την ποδολαγνία (και η μία και μοναδική απάντηση σε αυτό) από κάτι "ομορφιές" που έχουν γίνει και sticky;

Πες τα !!!

Προσωπικά βαθμολόγησα με 1 το εναρκτήριο ποστ και με -1 την απάντηση για το κλείδωμα.

*Και γενικά δεν σκόπευα να απαντήσω στο θέμα./

OK νομίζω ότι κάποιοι έχουν πάρει πολύ σοβαρά την προσπάθεια να ξεκινήσουν θέματα μόνο και μόνο για να κλειδωθούν!

Αυτήν τη στιγμή στη πρώτη σελίδα του μπλα-μπλα υπάρχουν 5 κλειδωμένα θέματα! :shock:

ΠΣ: διαφωνώ με το κλείδωμα της ποδολαγνίας, μα γιατί το κλειδώνετε συνέχεια πριν προλάβουμε να γράψουμε??? :P

Και ο Snoob κάνει και πάλι τη διαφορά, δυστυχώς χωρίς πρακτικό αντίκρυσμα.

Όπως και να 'χει παιδιά, όσο και αν βρίσκω λίγο "περίεργο" το να μιλάμε για το πόδι του χ ποδοσφαιριστή λες και είναι η 11η μεραρχία επάνω στο χάρτη της απελεθέρωσης μιας χώρας (αν ήταν λίγο πιο δίπλα, τι πάσα μπορούσε να πάρει, πόσο απέχει από τον στόχο, τι ελιγμό να κάνουμε) δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Κανείς δε θα δουλέψει κάποιον επειδή βγήκε να πει πως αν το χορτάρι δεν ήταν βρεγμένο η ζωή του θα ήταν κατά μισή ευκαιρία γκολ καλύτερη, αλλά είναι σίγουρο πως κάποιο πιο ιδιαίτερο γούστο, όπως πχ η ποδολαγνεία θα γνωρίσει την χλεύη σε χρόνο μηδέν.

Πλάκα κάνω, ήταν ζήτημα που ανακατεύεται και σεξ μέσα, γι' αυτό το κλείδωσα.

Το επόμενο βήμα δλδ τι είναι, "σας αρέσει να σας βάζουν δαχτυλάκι;";

Όπως και να'χει, η μισή δόξα ανήκει στο χρήστη, καθώς ο τρόπος που διατύπωσε το ερώτημα προετοίμασε το έδαφος για την αιχμηρή καρατόμηση του thread από τον Lucifer.

Πάρ'το βάλτο δηλαδή.

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο όμως, τι άλλο έχει να επιδείξει ο Lucifer πέρα από την "τελευταία ατάκα";

Έχεις το καρπούζι, έχεις και το μαχαίρι -και γίνεσαι η Πάνια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...