IMMORTALFRANK Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Πράγματι. Διαφήμιση είναι. Κυκλοφορεί εδώ και καιρό. Φάση έχει πάντως. Απλά βάλε το τηλέφωνό σου και περίμενε λίγη ώρα να δεις τι θα γίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IMMORTALFRANK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Παιδιά για δειτε αυτό εδώ. Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 αντε παω για μπανακι αυριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IMMORTALFRANK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 αντε παω για μπανακι αυριο... Σα δεν ντρεπεσαι να μας το λες έτσι απροκάλυπτα. Ντροπή σου. Τι να πούμε και εμείς εδώ οι (κυριολεκτικά) καμμένοι που διαβάζουμε για την εξεταστική??? Πάλι καλά που κάνω και τακτικά πολύωρα διαλλείματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Round 7 Broadcast of STCC Championship Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μούφα η Αντιγόνη στην Επίδαυρο. (Η παράσταση, όχι καμιά γκόμενα.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
system Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μούφα η Αντιγόνη στην Επίδαυρο. (Η παράσταση, όχι καμιά γκόμενα.) Είδες την παράσταση? Γιατί έτσι ? Επειδή και γω είχα πρόταση να πάω να το δω (τελικά βέβαια δεν κατάφερα να ταξιδέψω για Επίδαυρο), αλλά απότι θυμάμαι(μου είχαν πει) σκηνοθέτης και ηθοποιοί ήταν κάτι παραπάνω από αξιόλογοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fireflies Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Του Λ. Βογιατζή λέμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
system Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δεν θυμάμαι ρε παιδιά. Απλώς είχα την εντύπωση πως θα είναι καλή παράσταση. Ας μας πει και ο punky τους λόγους που την είδε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Ναι, του Βογιατζή. Σημειώστε ότι δεν είμαι ούτε θεατρολόγος, ούτε πιστός πελάτης του χώρου. Οπότε η γνώμη μου στο θέμα δεν είναι κανενός ειδικού. Πρόπερσι πάντως που είχα δει τη Μήδεια του Peter Stein, είχα λατρέψει όλη την εμπειρία της Επιδαύρου. Τι δεν μου άρεσε: - Οι ηθοποιοί δεν ήταν σχεδόν ποτέ στατικοί. Είτε μιλούσαν, είτε αποτελούσαν μέρος του χορού. Κινούνταν συνεχώς πολύ νευρικά. That's fine, άμα το θες σαν concept και πινελιά. Όμως αυτό είχε ως (αστείο τουλάχιστον) αποτέλεσμα, να είναι λαχανιασμένοι όταν μιλάνε. Και να μη μπορούν να μιλήσουν σωστά. Δηλαδή τώρα να μιλάει ο Κρέοντας στον γιο του περί σωστής διακυβέρνησης με φωνή κατέβα-γρήγορα-σου-κλέβουν-ταμαξι; - Δεν μου άρεσε η άρθρωση ορισμένων ηθοποιών. Δεν ήταν καθαρή. Και μπορεί να είμαι θεατρικά άμπαλος και να είναι μάστερ οφ κουνγκ φου η κοπέλα, αλλά ειδικά η Αντιγόνη είχε μια τσιριχτή φωνή που μόνο πάθος και τραγικότητα δεν εξέπεμπε. - Είμαι πάντα πρόθυμος να δω κάτι διαφορετικό ή μια άλλη ερμηνεία των πραγμάτων. Αλλά επειδή τα κουστούμια της παράστασης δεν ήταν τίποτε άλλο από σύγχρονα/συμβατικά ρούχα, μου φάνηκε τουλάχιστον άστοχο να παίζει τον Τειρεσία μια γυναίκα φορώντας φούστα και να την φωνάζουν Τειρεσία. Επίσης τουλάχιστον άστοχο ήταν να παίζει τη μητέρα, κάποιος άντρας φορώντας κοστούμι. Προσέξετε, δεν λέω αστείο. Λέω άστοχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
system Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 τη Μήδεια του Peter Stein, είχα λατρέψει όλη την εμπειρία της Επιδαύρου.Πραγματικά πολύ καλή παράσταση. Ο Peter Stein για παράδειγμα είναι εγγύηση. Τώρα για την παράσταση δεν μπορώ να πιάσω κουβέντα γιατί δεν την είδα. Απλώς δεν το περίμενα. Θα διαβάσω και κριτικές και θα συμπεράνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fireflies Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Ούτε εγώ την είδα, αλλά δεν μου κάνουν καθόλου εντύπωση τα αρνητικά σχόλια. Έχει αρχίσει να το χάνει λιγάκι ο Λ.Β., και όχι με την καλή έννοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Α, και κάτι άλλο που το βρήκα τραγικό. Και δεν έχει να κάνει με την παράσταση, αλλά με το κοινό. Τελειώνοντας η παράσταση, όπως ήταν φυσικό άρχισαν οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στις παρέες. Το κλασσικό "πως σου φάνηκε" και τέτοια. Και είχα την εντύπωση πως σχεδόν όλοι ήταν κουμπωμένοι/δυσαρεστημένοι, αλλά έλεγαν "εξαιρετικό", "πολύ καλό", "πολύ καλή η Χ". Πείτε με τρελό (άμα σας βαστάει) αλλά γιατί νομίζω ότι ο κόσμος φοβάται να αρθρώσει τη γνώμη του σε ότι αφορά την Επίδαυρο, λες και αυτό θα αποτελεί ύβρη για το μνημείο; Ή φοβούμενοι ότι θα τους κράξουν οι υπόλοιποι; Τέλος πάντων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fireflies Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Νομίζω ότι δεν συμβαίνει μόνο στην Επίδαυρο. Το έχω παρατηρήσει γενικώς στο θέατρο, ειδικά όταν πρόκειται για "πρωτοποριακή" παράσταση, ή τέλος πάντων ό,τι θεωρεί ο περισσότερος κόσμος πρωτοποριακή ή ψαγμένη παράσταση. Και ναι, νομίζω ότι ο λόγος είναι ότι φοβούνται ότι θα θεωρηθούν άσχετοι αν παραδεχτούν ότι δεν ξετρελάθηκαν με πχ την αντιστροφή φύλων σε ένα κλασικό έργο. Ειδικά ο Λ.Β. θεωρείται must (και κάπως safe επιλογή ) αν θέλεις να θεωρείσαι θεατροφίλ ορ γουατέβερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
system Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Νομίζω ότι δεν συμβαίνει μόνο στην Επίδαυρο. Το έχω παρατηρήσει γενικώς στο θέατρο, ειδικά όταν πρόκειται για "πρωτοποριακή" παράσταση, ή τέλος πάντων ό,τι θεωρεί ο περισσότερος κόσμος πρωτοποριακή ή ψαγμένη παράσταση.Και ναι, νομίζω ότι ο λόγος είναι ότι φοβούνται ότι θα θεωρηθούν άσχετοι αν παραδεχτούν ότι δεν ξετρελάθηκαν με πχ την αντιστροφή φύλων σε ένα κλασικό έργο. Ειδικά ο Λ.Β. θεωρείται must (και κάπως safe επιλογή ) αν θέλεις να θεωρείσαι θεατροφίλ ορ γουατέβερ. Άσε που είναι πολύ πιο απλό να πεις ένα "Πολύ καλό , εξατιρετικό" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.